22:30:27/

29:th of may

Allmänt / 2010-05-29
Hej pluttisar! Haft en bra dag? För att beskriva min dag kan jag bara använda mig utav ett ord: seg. Riktigt jäkla seg också. Känner mig lika seg som på bilden haha. Har varit uppe alldeles för sent hela veckan och la mig sent igår också så behövde verkligen sova ut. Åt frukost kring sisådär klockan fyra, hehe, men det var mest för att datorn lockade, illa.

Hursomhelst, gårdagen var riktigt bra! Åkte in till stan efter och fikade med Caroline, Olivia och Ullis. Därefter köpte vi lite mors dag presenter och jag, Olivia och Ullis gick på SATC 2. Den var SJUKT BRA! Åh, se den om ni inte gjort det! Nu ska jag fortsätta plugga lite. Seriöst, en lördagskväll? Hade mycketmycketmycket hellre varit med Annie, Sara, Therese och Emma nu, men det här avgör slutbetyget för mig, har tre prov på måndag och tisdag, hatahata. Ps. Bara 30 dagar kvar till Grekland med finaste Matilda, gaaaaaaaaah!!! Puss på er!

09:28:13/

28:th of may

Allmänt / 2010-05-28
Hej finisar! Hade tänkt att köra en liten lägesupdate. Idag är en bra dag. En vääldigt bra dag. Jag har sovmorgon til klockan ett, men ska sitta och skriva klart mitt arbete nu, därför jag är uppe hehe. Efter skolan ska jag in till stan och möta upp Ullis och Olivia, vi ska gå på SATC, jag gav dem biopresentkort i födelsedagspresent så vi åker in och tittar på den och äter middag i stan, riktigt mysigt! Tyckte det var roligare att de bort något man kan göra tillsammans är materiella saker haha! Nej nu ska jag börja med arbetet! Åh förresten, jag hinner nog få med en dagens outfit idag, typ webcamkvalitet, men något! Köpte nytt halsband och solglasögon igår, got 2 show u! Puss!

21:18:14/

those old days

Fotografi / 2010-05-25


Hittade en bild på mig när jag var liten, vad kan jag vara? Tror cirka 2 år. Jag har linser och har haft glasögon en stor del av mitt liv, men på bilden har jag inte på mig dem. Man ser att ögonen anstränger sig för att inte kolla i kors, men jag lyckas inte riktigt, haha!

På bilden är jag på min fammor och farfars landställe där vi ofta var. Där gick vi barn runt och letade smultron och satte på strån och skulle äta dem som Pippi, plockade rabarber och hjälpte till att skära dem till rabarberkrämen, tog rabarberbladen och lindade runt oss och hade en på huvudet och sjöng "en daggkopa ville jag vara" från Majas alfabet, gungade på gungor, rodde, badade. Vad underbart det var, har många riktigt fina stunder från min barndom där ute!

23:13:56/

24:th of may

Allmänt / 2010-05-24
Hej mina damer (och herrar? haha)! Nu sitter jag och tittar på Sex and the city, har druckit oboy och doppat digestive i, hur gott? Jättegott! Imorgon har jag sovmorgon till 12.10, som varje tisdag, inte illa pinkat det! Extratimmarna på morgnarna är värd många ++++++. Gör lite att måndagar blir som helger när man kan var uppe senare, jag gillar det. Jag gillar det väldigt mycket! Nu ska jag gå och borsta tänderna och göra allt det där som hör till kvällsrutinerna till, sen blir det sängen och titta klart på SATC, härligt.  Liten update bara. Puss på er!

17:21:02/

Starstruck

Inspiration / 2010-05-24

Kate Moss för Vogue Paris, jag gillar't!

20:13:42/

Rain

Fotografi / 2010-05-23



Idag har vädret vänt. Man märker hur bortskämd man blivit med det fina vädret, att mötas av solstrålar varje gång man drar upp rullgardinen. Idag har det varit regn och åter regn. Jag jobbade idag och möttes av blixten, hela stället skakade och det lät riktigt högt, lite läskigt faktiskt, men tur nog lever jag!

Känner att det blev lite enformigt med två blom-inlägg nu men tycker att regnet i bakgrunden blev så vackert, så ni får stå ut med det. Förresten, vart har alla kommentarer tagit vägen?!


21:57:01/

I'd rather be with you

Fotografi / 2010-05-22


Ph: by me, fotat nyss.

Nu blommar plommonträdet och äppelträdet på vår tomt, underbart! Man kan nästan säga att det är sommar. Inte bara blommorna tyder på det, jag menar till exempel sommarkrysset på tvn, värmen ända tills kvällen, sol och isglass. Det tyder väldigt starkt på att sommaren är här om inte väldigt nära iallafall. Snart kan jag springa ut barfota i gräset och äta massvis med plommon och äpplen. Underbart!!

10:47:24/

rix fm @ kungsträdgården

Fotografi / 2010-05-22






1. Erik Grönwall 2. Eric SAAde 3. Ljus 4. Folk 5. Ännu mer folk i kungsan!

Igår vad det som sagt kungsträdgården! Jag var där med min mamma och pappa och vi kollade på rix fm festival, underhållande som vanligt!

Nu ska jag ut i solen och spela bra musik i hörlurarna och försöka få lite mer färg, sen ska jag göra mig iordning och åka in till stan. Där ska jag byta en sak och försäka kolla lite på fashion against aids, haha lär nog vada megaslut, men hoppat finns kvar! :D Puss på er!


16:45:37/

faa

Inspiration / 2010-05-21




Fashion against Aids.

Shieeeet! Det sålde ju slut på en gång! Jag hade ju tänkt att åka in till stan efter skolan idag och shoppa loss på fashion against aids, men nu är det typ slut. Igår kunde jag inte åka dit då jag var jag hemma och pluggade som en tok - vilket i och försig lönade sig då historiaprovet gick riktigt bra idag! Hade även matte nationella, men snart är även de nationella slut, har bara ett kvar! - skööönt!

Nog pratat om prov. Snart ska jag äta middag ute i solen, sen blir det Kungsträdgården och kolla på rix fm festival med familjen, blir mysigt! Har blivit som en tradition numera. Ha det gött!


21:28:53/

19:th of may

Allmänt / 2010-05-19


Otroligt härligt Elleomslag, sommarkänslor, JA! Flätan är så jäkla snygg, slarvig, lös, mums. Lyckas dock sällan få till en bra sådan.

Nu blir det plugg igen, historia och matte! Finns roligare saker i världen om man säger så men nu är det inte långt kvar! Idag och imorgon ska jag plugga ännu mer, skriva två prov på fredag och efter det åker jag in till stan och ska försöka få hem något snyggt från H&Ms kollektion Fashion against Aids (lär inte bli så svårt!) Vem vill hänga med mig? Matilda och Annie, kan/vill vi fortfarande?! Puss!

17:24:03/

He ate my heart

Allmänt / 2010-05-17


Underbart vackra Gabrielle, älskar hennes klädsel idag! Hade gärna bytt..

Åh herregud vilket underbart väder det har varit idag, igen! Behöver jag ens nämna att jag ångrar mitt klädval idag, då jag hade svarta jeans? Hursomhelst, hade två lektioner idag, lunch och sen var det slut för idag! Var ute en stund med lite vänner och åt glass i det underbara vädret! Därefter tog jag mig till Täby Centrum och köpte där en bikini, en riktigt snygg en! Svart med en guldig dragkedja fram. Sen åkte jag hem och har pluggat sen dess. Ska fortsätta nu, tog bara en kort liten paus nu. Kommer därför vara dålig uppdatering i veckan då jag ska satsa järnet på det sista viktiga provet! Puss på er!

11:48:18/

Anja Rubik

Inspiration / 2010-05-16

Stockholm streetstyle. Väldans snyggt! 

14:41:42/

Alejandro

Allmänt / 2010-05-15
OMG!! Det är sommar ute, ca. 20 grader, inga moln och strålande sol, kan det bli bättre? Svar nej. Jag har varit ute hela dagen och pluggat med jeansshorts, solglasögon och bra musik (Lady Gaga – Alejandro har gått på repeat). Nu kan man inte låta bli att längta till det riktiga sommarlovet och inte minst Grekland!!

Nu har jag gjort mig iordning och snart kommer släkt  vänner för att fira min fina syster som har fyllt 18! Grymt! Nu ska jag inte spendera en enda sekund till framför datorn såläneg vädret ser ut såhär! Ha det udnderbart!

00:08:55/

I see you

Allmänt / 2010-05-15

Cobraormen

Just nu sitter jag och kollar på en massa bilder på cobrasnake's hemsida, finns otroligt många och fina bilder där och det är sjukt kul att kolla på dem! Kommer dock inte fortsätta länge till då mina ögon kämpar med att hålla sig öppna, trots att klockan bara är 12.

Hursomhelst, ikväll hade min syster tjejmiddag här hemma och även jag var bjuden, gulligt av henne att bjuda med mig, hör ju inte till vanligheterna. Det var iallafall riktigt mysigt med asiatisk buffé till varmrätt och marängtårta och cupcakes till efterrätt, presentöppning och vi satt även och pratade en massa både vid bordet och vid soffan, åt ostbricka, chips och sånt också. Kvällen avslutades med film, inget mindre än avatar! Seriöst, jag vill vara en avatar, hur grymt vore inte det? Puss! 

20:19:30/

Seven days

Cravings / 2010-05-13


Åh jag vill fortfarande ha allt!! Om endast sju dagar kommer Fashion against aids kollektionen till H&M. Förut gjorde jag ett kollage med mina favoriter därifrån och de tål att visas igen! Här har ni även lite info om kollektionen.

12:48:35/

Loud pipes

Fotografi / 2010-05-13

Ph: Jag By: Matilda 
 
Pjuh, igår satt vi väldigt länge med våra datorer bredvid varandra, kollade på bilderna vi tog tidigare igår vid sjön, redigerade dem, klippte in dem och försökte få till ny design till henne som kommer upp inom kort! Jag blev också med header - mest för att det var helt tom innan, tror att jag ska satsa på en text istället när jag får till en snygg, men so long får den jag har nu räcka!
Bilderna vi tog kommer upp i senare inlägg, just nu hann jag bara redigera bilden ovan innan photoscape dog (som vanligt).

Nu: Göra frukost (orkar jag göra scones?), Plugga och förhoppningsvis orkar jag ta mig iväg till gymmet. Vi hörs!

14:43:42/

you rock my world

Allmänt / 2010-05-12

Fina Victoria

Härliga Fridaaa!

Här kommer lite bilder från dagen tagna med mobilkameran, enjoy!

14:05:10/

12:th of May

Allmänt / 2010-05-12
Hejhopp! Nu är alla prov över för veckan och jag kan äntligen andas ut! Idag efter skolan var vi några som satte oss vid en fontän, åt och bara njöt av solen, sällskapet och fira att vi har ett minilov nu. Sjukt skönt! Haha men en besvikelse idag var min macka, säger bara en sak - köp inte baguette rödbetssallad/köttbullar på ica! Jag tyckte att det skulle bli så gott, men när jag öppnade mackan märkte jag att de köttbullar jag såg som stack ut från mackan (läs: ca 5 stycken) var de enda på hela mackan, resten var alltså bara rödbetssallad, blä!

Nog babblat. Nu ska jag städa mitt rum som är fullt med skitsaker överallt (alltså haha, nu städar jag igen!! men är verkligen stökigt! hur mycket är normalt att städa?) och invänta Matilda som ska hit. Vi ska äta mellis, iallafall jag för jag är jättehungrig, sugen på latte är jag också, sen stannar hon kvar här, ska fippla lite med bloggdesign och sen äter hon här, mysigt! Vill till ica och köpa godis också, muuums! Puss på er, ha ett underbart lov! 

21:18:31/

50 days and 50 nights

Fotografi / 2010-05-09



Nu ni. Nu är det bara 50 dagar kvar tills jag, min familj och Matilda beger oss till Aten för att därifrån ta båten ut till Naxos, stanna där i ungefär en vecka och sedan besöka andra öar. Vi är sammanlagt borta i tolv dagar. Tolv dagar då jag kommer njuta varenda sekund. Lite läskigt att jag och Matilda räknat ned från mer än 200 dagar tillbaka och på tolv dagar är allting över som vi längtat efter så länge.
Hursomhelst så ska det bli riktigt härligt! På bilden ovanför ser ni Naxos, bästa ön enligt mig, med fint vatten, bra hotell, (vi bor dessutom precis vid stranden) och en bra stad med shopping. Vissa öar har finare vatten, andra bättre strand, shopping osv. men jag tycker att Naxos har allting av det! Alla öar är dock bra på sina sätt och vill dit nununu! L-ä-n-g-t-a-r.

18:17:37/

Ready or not

Inspiration / 2010-05-09

Emmys bild 

Hej finisar! Allt bra? Måste börja med att säga tack till kommentarerna i förra inlägget, blir så glad när ni kommenterar och ger mig pepp, tack gånger miljarder!

Idag har jag jobbat och ska nu städa rummet (haha, känns som att jag alltid skriver det, men det blir ju stökigt så sjukt snabbt!) och sen blir det lite plugg. Hursomhelst så kikade jag på Emmys blogg nyss och såg att hon haffat den långa klänningen på H&M, snygg! Tycker verkligen det är snyggt, men vet inte när jag skulle bära den om jag köpte den, fast det skulle nog vara en hit i Grekland och andra slapp-sommardagar. Tänker mig med smycken, solblekt hår, sandaler och hatt till exempel, kanoners! Men den lär ju vara slutsåld i varenda butik här i Stockholm, fast man kan ju alltid hoppas. Kostar endast 99 ynka spänn! Woho!

17:53:03/

@monki

Allmänt / 2010-05-08




Jag och mina nya byxor/leggings från h&m på bild. (Sista bilden slutade photoscape fungera igen, så det blev jääättedålig kvalitet) Shit vad jag typ aldrig lägger ut bilder på mig själv, men känner mig aldrig snygg eller att jag blir bra på bild gaah, ska bli bättring med bilderpåmig-fronten, hatar själv opersonliga bloggar!

Men nu är det såhär va: Jag ska vara på tjejmiddag om en halvtimme och jag sitter här osminkad och med håret i en boll HJÄÄÄÄLP, nu ska jag skynda!!! PÖÖSSS

21:39:17/

Imorgon

Allmänt / 2010-05-07
Imorgon ska jag iväg på tjejmiddag och det kommer bli skitkul verkligen! Idag gick jag runt ett braa tag innan jag äntligen bestämde mig för vad jag skulle köpa och jag tycker att det blir riktigt bra! Sitter nu och fixar och donat för att få det fint, tror och hippas det är en bra present. Nu ska jag fortsätta med det här, kan lägga upp allt nytt jag köpt sen om ni vill? :)

18:47:21/

Days

Allmänt / 2010-05-06

Johanna, Ida, Lisa och Gabrielle

Gabriella

Johan, Jonas och Hanna

Fina Gabrielle och Victoria

Bilderna tagna med mobilkameran!
Jag älskar våren. På rasterna sitter vi alltid ute och njuter i solen, när vädret tillåter, som det gjort de senaste dagarna (nästan veckorna!) Mycket fint folk  att umgås med också, det gillas!

Nu: byta om och ge mig iväg till träningen, puss!

19:17:24/

paus

Allmänt / 2010-05-05
Hejhopp! Sitter och pluggar nu, sista provet imorgon för veckan, sedan är man fri som en fågel, eller iallafall tills nästa vecka och alla bkommande nationella, sen är det inte mycket kvar. Uppdateringen är därför inte den bästa! Nu ska jag återgå till arbetet, får se om ett inlägg kommer upp ikväll, annars blir det imorgon, vilket är det troligaste. Puss!

21:09:37/

Life will smile for you

Fotografi / 2010-05-03



1. Nya turkosa nagellacket var på 2. Mamma har precis planterat nya fina blommor 3. Underbar hemgjord latte!

Till en början verkade det inte vara min dag idag precis, då allting gick fel. Först klädombyte som ändrades i sista sekund, vilket ledde till att när jag tog moppen till skolan kom jag tyvärr iväg för sent. Sen när jag skulle ta på min nya mascara, upptäckte jag att den var brun, trodde att jag hade köpt svart. Sen när jag väl kommer till skolan märkte jag att jag glömt mitt matkort. Sen när jag betalat för ett engångskort och var inne i matsalen så doppades min tröja lite i longonsylt. Haha, när någonting dåligt händer, fortsätter det!

Efter skolan blev det plugg. Kändes faktiskt roligt att plugga, vädret var underbar och jag gjorde en riktigt god latte med nya mjölksmummarmaskinen också, mums! (tänk maria montazami, haha). Efter det var det iväg till jobbet för storstädning. Helt okej dag ändå! Puss!

13:37:41/

Vill.ha.nu

Cravings / 2010-05-03


Sitter i skolan. Vi klipper ihop våra filmer och tillsätter musik, kul! När jag kommer hem blir det plugg, så passar på att publicera det här kollaget nu som jag gjorde igår. Starkt måste-ha begär. Jackan lika snygg i svart!


07:36:15/

Billionaire

Allmänt / 2010-05-03
Godmorgon mina vänner! Så var den helgen gjord, herregud vad snabbt det går. Nu är det ännu en vecka framför en. Det innebär också att det är färre dagar kvar tills jag och min fina Matilda åker till grekland, som jag tror ingen har missat vid det här laget med alla mina olika Greklansinlägg, och det lär bli fler! Nu ska jag fixa mig men måste bara tipsa om en låt. Billionaire heter den och rockar feeett! Haha, men den är verkligen grym! (hoppas alla har spotify, annars är det bara att kolla youtube ;) Puss på er! 

16:19:23/

Perfektion

Inspiration / 2010-05-02


Weekday 

Perfektion i mina ögon. Hade jag denna skulle mitt liv vara komplett, eller iallafall min garderob. Brutalt snyggt, till allt. Tänker mig svarta jeans, ett slappt vitt linne, denna, smycken, solglasögon, solblekt hår och brunbränd hy. Fy farao vad snyggt! Nä, back to reality: Hej, jag heter Josefine och ska göra det sista av läxan, sen blir det sängen. Skola och jobb imorgon, herregud vad kul! not.

ps. jag ändrade inlägget, kände att det var ganska meningslöst att blogga om en herrjacka hehe


12:49:25/

Beautiful dangerous

Fotografi / 2010-05-02




Blommor är så vackert. Det är som ett lyckopiller. Ser man dem känns allting så bra, äntligen vår, varmare och ljusare tider kommer sakta men säkert, underbart! Jag var nyss ute på en liten fotorunda, för att hinna få bilder när alla blommor är så fina, har fått lite ångest varje gång jag har gått förbi blommor, med rädsla av att jag kanske inte kommer hinna fota dem, men nu är det löst!

Nu ska jag iväg med mamma och kolla på tapeter och sen blir det täby centrum en liten sväng. Ska köpa ny mascara om det är någon som tycker det är intressant att veta, hehe. Förresten, ska visa vad jag köpte igår också, sjukt nöjd över allt! Det är en blus från u-turn, en sjal och en militärgrön jacka från gina (i förrgår även en militärgrön blus ffån gina den med). Jag skulle lämna tillbaka min parkas, men eftersom att jag velat så mycket över den och då haft den för länge här hemma så var det bara bytesrätt, som egentligen hade gått ut. Tur nog kunde jag byta den och bytte då till en annan jacka och tog den snyggaste jag hittade som var en kort lite armyinspirerad jacka. (Förlåt ida!!! :( )
Puss på er finisar!

13:36:31/

?

Allmänt / 2010-05-01

Oj vad det har blivit tomt här i bloggen. Nästan ekar, hoho? Inga kommentarer nästan. Ni ska bara veta hur glad jag blir av dem, så tråkigt att de plötsligt bara försvinner, det är ju de som gör det ännu roligare att blogga och som ger en motivation! Kan passa på att fråga om det är någonting ni vill se mer av i bloggen?

Nejnu måste jag verkligen gå, hoppas på kommentarer när jag kommer tillbaka! ;)


11:16:12/

Flower power

Allmänt / 2010-05-01

Cobraormen
 
Hej alla fina! Hur har er valborg varit? Hoppas den har varit super! Min har varit mysig. Vi hade middagsbjudning här hemma. Jag hade tänkt att åka iväg med några andra som var på middag, ganska surt att inte vara där då typ alla jag umgås med var där, så försökte få ihop det senare, men det gick inte det heller. Istället somnade jag framför avatar i soffan med lite människor här hemma. Jag var sjukt trött efter den här veckan så lika bra det!

Nu ska jag dammsuga mitt rum, det går inte så fort framåt det här, men alltid något, haha! Jag har iallafall plockat undan all skit på golvet (läs: det mesta ut i hallen, hehe) så nu blir det äntligen snart klart. Efter det ska jag iväg till Täby Centrum en sväng för att byta min militärgröna parkas till en annan grön jacka. Jag har velat så mycket fram och tillbaka med parkasen och nu när bytesrätten egentligen gått ut har jag bestämt mig för att byta den, men de sa att det skulle gå bra så jag håller tummarna! När jag kommer hem blir det plugg. Ha en fin dag!

ps.
jag tänker så det knakar på hur jag ska ha min header, ser fult ut nu, men kommer en så småningom! Har ni tips får ni gärna dela med er av dem! ;)

RSS 2.0