10:02:30/

new york

Allmänt / 2010-10-30
om ett litet tag beger jag och min familj oss till arlanda. Lång flygning väntar, men efter det är vi i new york! ska bli så sjukt kul! ha ett grymt lov ni med! xx

21:25:17/

criminal intent

Människor / 2010-10-24

Bilder från i fredags. Alla tjejer i vår klass var bjudna till Gabriella (snyggingen åt höger på tredje bilden) för att bara ha en tjejkväll. Det var riktigt lyckat och alla tjejer kom närmre varandra, riktigt bra initiativ att göra det här! I lördags hade jag en segdag här hemma och hade inte ork till någonting, idag jobbade jag hela dagen och nu sitter jag här efter ett långt varmt bad, ska fixa naglarna och taggar för en ny vecka och för fredag DÅ JAG DRAR TILL NEW YORK! Jag kängtar så sjukt mycket!

21:51:23/

looking back

Fotografi / 2010-10-19
Hej! Nu sitter jag med läxor. Har ungefär 300 glosor att plugga in, grammatik och olika texter inför ett prov på torsdag, sen är det salskrivning, ja ni hör ju hur roligt jag har det. Tog en liten paus och kollade igenom lite greklandsbilder, skulle göra vad som helst för att vara tillbaka där igen, bara ha roligt och koppla av! Det är dock höstlov snart, vilket kommer bli grymt då jag åker till New York! Nu: tillbaka till spanskan, adios amigos!

21:25:24/

tusen gånger om

Kläder / 2010-10-14


Hej mina vänner! Har haft en massa plugg och 0 inspiration att blogga, men här kan jag slänga in en bild på Lowe som bär upp ett par svarta jeans och en grå tshirt hur snyggt som helst, och hennes hår är ju underbart...

16:52:50/

right round

Människor / 2010-10-03


Rebecka och Matilda

Jag och Filippa

Jag och min babe


Samme

Igår severade jag, Rebecka och Filippa, Matilda och Ludde för de två sistnämndas öräldrar som fyllde 50. Det var riktigt roligt! Vi hjälpte till med alla möjliga olika saker och stod mot småtimmarna i baren och blandade drinkar. Sen dansade vi ju förstås, jag och Matilad körde vår dans till låten "right round" som innehåller mycket headbang - vilken min nacke får ta stryk för idag. Det var hursomhelst en riktigt bra kväll!

Nu: plugga till spanska- och matteprovet i veckan. Kul.

00:38:30/

Teenage dream

Människor / 2010-10-02


Sanna och Sofie

Therese

Victoria

Jag och Jerry <3

Lisa och Jerry

Snygga Gabrielle som höll i allt

Jag

God lasagne

Frida, Ida och Maria

Hej mina vänner! Jag vet, dålgigt bloggande och ursäkta för det (igen)..Jag har haft fullt upp hela veckan och helgen och inte haft bilder att blogga med, men kan ju resumera allt här. Förra lördagen serverade jag på 60-årsfest och begav mig därefter till Victoria som hade kräftskica med Frida där, riktigt roligt alltihop! Sen jobbade jag också på söndagen.

Jag är nu precis hemkommen från en riktigt lyckad kväll hemma hos Gabrielle, tack så mycket, det var grymt! God mat och härligt sällskap! Jag och Lisa kärade öven ned oss i hennes kanin, Jerry (som är en hona haha). Nu är jag riktigt trött efter att ha varit uppe alldeles för sent varenda dag, så nu mina vänner: sängen! Imorgon blir det en lång dag, med servering för Matildas föräldrar som fyllt jämnt, kul!


RSS 2.0