21:56:32/

away

Fotografi / 2010-01-28

En bild ut mot hamnen på den Grekiska ön Koufunissi.

blä! har fått nog av snön, när jag skulle gå till tåget imorse gick det ungefär en meter/minuten. Det är typ 3 meter snö! Herregud! Drömmer mig tillbaka till Grekland och det pirrar i hela kroppen när jag tänker på att Matilda ska med, vi kommer ha det så sjukt kul!
Nu: bada, lyssna på musik (michael jackson playlist såklart), ha tända ljus och bara ta det lugnt!

12:18:55/

black in spring

Inspiration / 2010-01-28

svarta saker som jag inte skulle tacka nej till i vår! apriqot väska, hunter stövlar, triwa klocka och ray ban clubmasters!
nu: göra lunch, läsa på lite historia och sedan bege mig till skolan, chiao!

11:41:59/

sjuk

Allmänt / 2010-01-28
nejnej och åter nej. Jag orkar inte vara sjuk! Jag har inte feber (hoppas jag), känner mig allmänt hängig, trött och allting och idrottsdagen gjorde det inte bättre! Jag börjar iallafall 14.15 idag för att vi ska ha salskrivning, vilket innebär att alla i klassen ska få en uppgift så ska vi argumentera och allting, orkar inte ens röra mig! blää. Imorgon är det en fest i en hyd lokal också, kan ju inte gå om jag mår såhär!! Men ha de supeer! xoxo Josefine

22:43:18/

hallelujah

Film / 2010-01-27


haha i början är hon ganska hyper, och låten är ganska seg, men lyssna på 6:00 och framåt när hon tar i, ååh jag ryser!!

22:35:43/

fika

Fotografi / 2010-01-27


det blev chailatte och en mini-brownie

Nu tänker ni säkert att fika är det enda den där Josefine gör, men så är inte läget. För när man fikat så har man möjlihgeten till att ta lite kort och då blir det inlägg, score alltså!
Idag var det friluftsdag och jag tränade trors halsont och allt, herregud, kunde ha dött! Iallafall, sen följde jag med pappa in till stan, han skulle på möte och jag hookade up med annie och vi kämpade tappert för att ta oss igenom snökaoset, genom butiker på vägen och tillslut hamnade vi på waynes, toppen ju! men nu ska jag sova, känner mig död! börjar iallafall kvart över två imorgon, har salskrivning, jippi! (noot) puss!!

18:21:39/

alive

Allmänt / 2010-01-27
Haha inget skämt, jag är riktigt dåligt på att bogga/uppdatera. Tänkte att ni kanske kunde skriva vad ni vill se här? Är outfits intressant? Foton? Vad för foton? You knoow, aja, kör hårt! Förresten! Funderar på att ta bort sidan och göra wrappern mindre, samt göra mindre header, men fortfarande stora bilder,men har liksom menyn i headern med dropdown? återstår att se, xoxo

20:00:27/

+++++

Inspiration / 2010-01-24

Loweo 

orka sjukt snygga människor!! Hela outfiten är assnygg, och halsbandet ska jag kolla på imorgon, hoppas det finns kvar, ganska så naaaaaaajs vaa?!

19:42:24/

onödigt inlägg

Kläder / 2010-01-24
hjehej har startat en ny kategori - kläder, haha illa att den inte funnits innan XD nu vet ni, tjolahopppp

21:53:50/

the black one

Allmänt / 2010-01-20


tjolahopp! måste åtegå till historiapluggandet nu BLÄH, men hittade dessa gamla bilder som ser ut att vara tagna på morgonen, haha :P Men vet någon vart man kan hitta en sån? Bustier? Min är nu för liten och jag älskade den! Här med lite bränna och solblekt hår, ine fel det!

12:33:05/

taking off

Allmänt / 2010-01-16
Nu sitter jag här med min kusin och vi har precis kommit hit till norrland, ska äta middag och mysa med släkten eftersom att min morbror fyller år! Ska bli jättemysigt! Kommer därför inte vara aktivastebloggarebn nu precis haha. Nu ska jag dra och äta kebab, KÄRLEK!! hejdååå

22:31:20/

smycken

Nyheter / 2010-01-15


tjingtjing! dessa är från jc! Tog en massa bilder med systemkameran, men i ett mörkt rum + ikeas bordslampa = samma kvalite som bilden ovan typ, så varför inte göra det ordentligt och göra det hela vägen ut? Den avslöjar också lite om hur äckligt trött jag är just nu!

21:21:38/

Fika

Fotografi / 2010-01-15


Stora bilder kör vi på då!
Idag efterskolan åkte jag in till stan, rättare sagt till Matildas skola, Viktor Rydberg Jarlaplan, respekt! Lite för många trappor för min smak, är man där för att träna kondition eller? Aja, sen gick vi till café birger och där var det en snobbig tant bakom disken som verkade hata mig. Sen när jag väl beställde en kaka och en latte, så ställer hon sig och börjar göra latten sen skiter hon i det så jag fick gå och påminna dem. Då hör man "ååh förlåt, glömde den" Bullshit! Haha, seriöst typ 5 gäster och de glömmer att göra en latte när de får en beställning? Jaja, nu ska jag inte sitta här och deppa för det, livet går vidare, blir hårt... Sen gick vi iallafall runt i staden och fick bland annat gratis semlor och i shoppingväg hittade jag en ring och ett par snygga örhängen! (gissar att de finns med i nästa inlägg?

Ps. fortsätta med stora bilder? är kluven! Tycker det är snyggt, men är de lite för stora? Eller? Och Matilda, kommentera inte, i know whatcha thiiink, adios amigos!


19:21:47/

hej jag har beslutsångest

Allmänt / 2010-01-14
hej hopp! store eller mindre (normala) bilder? aah, kan inte bestämma mig, kan ni hjälpa mig?? snälla svara, vill veta vad ni som läsare tycker! puss!!

22:43:56/

winter

Fotografi / 2010-01-13



Nu är det vinter! Kallt, men ganska vackert ibland! Det här är bilder jag tog igår påväg till tåget! Peace
notera: photoscape fungerar fortfarande inte = oredigerade bilder och jag hade bråttom, annars hade jag nog tagit stativ och längre slutartid för att få med det snygga ljuset, men haha, lyckat om man springer till skolan, stativ är itne det första jag tänkte på ;) natti!

17:50:44/

beautiful

Fotografi / 2010-01-12





Idag på mediaproduktionen skulle vi ut och ta kort - kallt. Men vi höll ut! Det skulle iallafall vara en ansiktsbild, halvkroppsbild och en helkroppsbild. Det här är ansiktsbilden och halvkroppsbilden som ni ser. Tycker de blev sjukt snygga, vintermiljön och äckligt snygga Victoria som modell. Photoscape laggar igen! Blir så trött! Men så fort det fungerar igen så redigerar jag dessa bilder. Är nöjd med ljuset, så ska nog bara öka skärpan.
Pusss!

10:01:23/

copy cat

Inspiration / 2010-01-12


Oj, råkade stänga av alarmet på morgonen, men nu är jag uppe iallafall! Börjar 12.10 så det ska inte vara några problem! Måste bara slänga in den här bilden, herregud, i n s p i r a t i o n. Kan det inte bli sommar nu så man kan se ut så där på dagarna?

23:59:52/

ny design!

Allmänt / 2010-01-11
Nu är det nyttnytt!! Var ganska trött på min gamla design. Den var väldigt enkel så fungerar ju alltid, men alltid roligt med uppfräschning! Tycker den är stilren och nu kommer det bli mycket roligare att blogga också :D Kanske klämmer in någon cool bild på mig i header? Vad tycker ni?
Puss!

17:40:42/

love love love

Fotografi / 2010-01-09





Nu sitter vi här i mitt rum. Jag och mina favorittjejer, herregud vad mycket jag tycker om dem! När Matilda kom så gick vi ut en snabbis och tog kort på varandra. Herregud vad det är kallt! Här är iallafall två av bilderna vi tog idag. Nu ska vi ned och äta mat snart, kanske ta på oss ansvaret att fixa en god efterrätt och köra spelet på min mobil, haha så jäkla kul! Puss!

14:31:14/

men nääz

Allmänt / 2010-01-09
Snart kommer Matilda hit, och även Annie. Vi hade tänkt att ha en liten photoshoot ute nu i dagsljuset. Sen ta oss till Täby Centrum för att köpa goda saker till myskväll och laga middag till mina föräldrar, haha! Sen köra spel (hittade en jätterolig sanning&konsekvenslek igår när jag var med Olivia), förhoppningsvis göra film och sånt! Kommer hålla er uppdaterade då det lär bli en massa foton! Puss!

22:00:03/

10 01 07

Allmänt / 2010-01-07



Skola idag. Herregud vad jag hade svårt att somna igår! Van att lägga mig vid tre haha :P Nu är jag jättetrött och sitter här i mjukisdressen, har precis sett på Victoria's Secret Fashion Show och det är även inspelat! Älskar det! Pappa ska till USA nästa vecka och jag ska beställa underkläder från VS då :D Kommer även shoppa som en galning när jag åker till New York i höst!!

Men nu ska jag ner och dricka te, äta biscottis och se på tv med familjen, mysigt! Se you guys later! Vad ska jag blogga om? Efter flera dagars bloggande vet jag inte vad jag mer ska blogga om, haha. Går inte så m¨nga knop för mig utanför skolan!
Puss.


18:52:16/

summertime

Fotografi / 2010-01-06

Jag på Gotland fotad av Matilda

En dag som denna - dagen innan skolan börjar igen har jag städat rummet, målat naglarna och ska snart ta ett långt bad för att fräscha upp mig inför skolan! (usch, hade gärna haft längre lov). Julen är underbar, men nu, på väg till vår = Slask och kyla = blää. Det gör det extra frestande att drömma mig bort till sommaren, grekland är en av höjdpunkterna! Nu ska jag hjälpa till att göra tacos där nere, gott! Puss

21:19:44/

21:19 New shit!

Nyheter / 2010-01-05



ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHH!!! När photoscape vill samarbeta med mig igen hade jag tänkt att ladda upp de här bilderna med bättre skärpa - nu har jag print screenat och klistrat in i paint. bajssss! Meen här är iallafall mina köp idag! Matilda kallar mig mördare. Okej, jag gillar också djur men haha vad jag älskar att retas med henne. Smsade till henne det första jag gör när jag köpt västen "Jag har köpt en kaninpälsväst. Tänk små söta kaniner!" Vad taskig jag är! :P Börjar själv få ångest nu, aah.
ciao!

19:19:10/

19:18 sqo

Nyheter / 2010-01-05





Var på stockholm quality outlet idag med mamma idag och den mesta tiden spenderades inne på Hollies där jag testade skinnjackor. Kunde inte bestämma mig om jag skulle ha en snedskuren, dock för kort i armarna, eller en rak. Tog en lattepaus med mamma och tänkte över vad jag skulle välja. Bestämde mig tillslut och tog den sistnämnda, eftersom att den satt bäst! Köpte även en kaninpälsväst! Haha, gud, låter som blondinbella och känner mig skyldig till djurplågeri, menmen, snygga kläder fick jag! Haha :P Visar sakerna snart, Puss!


Uppdatering: Jag hatar photoscape. Mongoprogram som aldrig fungerar, aaaaaaah!!


13:00:52/

13:00 skärpedjup

Fotografi / 2010-01-05



Målet var att ta ett kort med skärpedjup utan att använa mig utav Auto, Utan blixt och de andra färdiga inställningarna, som porträtt etc. Så har alltså fördjupat mig på M, A, S och P. På den här bilden har jag använt mig utav A och ställt in den på lågt F-tal vilket innerbär stor bländare för att få bakgrunden suddig! Efter har jag redigerat färgerna i PhotoScape genom att lägga över lagret filmeffekt - Biograf - Medel. Bra va?! :D Bild två är dock bara oskärpa!

23:19:58/

23:19 fika och ph

Fotografi / 2010-01-04


Bild tagen vid t-centralen på väg hem.

Stan idag. Snabb vistelse. Först gick jag och Annie in en sväng på Åhlens City och Annie fixade lite saker, sen begav vi oss mot Coffe house by George. Gissa vem jag trängde ihop min stol brevid? Haha, Stefan från Paradise Hotel. Egentligen ingen stor grej, men för oss tjejer som dagligen följer det var det ganska stort. Lite småcoolt sådär iallafall.
   Sen måste jag berätta en sak. Jag sitter här och läser hur man använder systemkameran. Tar bara på måfå, men nu kommer bilderna bli super - peppar, peppar - Ska iallafall ut imorgon och gå en sväng och ta med kameran för att se vad jag kan åstadkomma med mina nya kunskaper, grymt, isn't it? Kärlek.

13:55:12/

13:54 stockholm stad & land

Fotografi / 2010-01-04


Väldigt mysig dag igår hos mig med Annie, vi hann med mycket! Äta trerättersmiddag, titta på The Holidag, Titta på Hannah Montanah med barnet som gästade oss, gick till ica och handlade popcorn och godis och sist men inte minst - att göra en egen film. Woho! Nu tjatat Annie på mig att jag ska gå och duscha, luktar så illa förstår ni. Neeeeeejrå, men vi ska göra oss fräscha för att vi ska in till stan snart, bättre sent än aldrig. Puss!

21:06:35/

21:06 lista

Allmänt / 2010-01-03
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag började gymnasiet!
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag tror inte jag hade några, men om jag hade något har jag säkert brutit det.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nix!
4. Dog någon som stod dig nära? Inte detta år. Tack gud för det!
5. Vilka länder besökte du? Österrike, Grekland och London.
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Inte saknat någonting speciellt, men en utomlandsresa med min närmsta vän kommer bli sjukt kul!
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Balen, när var den?
8. Vad var din största framgång 2009? Gick ut med bra betyg och kom in på linjen jag ville!
9. Största misstaget? Kommer inte på någonting nu.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Nej, några förkylningar. I allmänhet har jag väl alltid varit lite skadad haha.
11. Bästa köpet? Svarta tjocka leggings och min svarta blus. Min beiga kofta! Snyggt. Enkelt!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Fika och kläder!
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Mina härliga vänner.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Michael Jackson som gått på varje dag.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? ingetdera. Är oftast ganska glad!
16. Vad önskar du att du gjort mer? Pluggat kanske.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Ätit mindre godis och andra onyttigheter på vardagarna.
18. Hur tillbringar du julen? Med min fina släkt!
19. Blev du kär i år? Jag vet faktiskt inte.
20. Favoritprogram på TV? Grey's Anatomy, The City och The Hills.
21. Bästa boken du läste i år? En blomma i afrikas öknen (haha, den enda också)
22. Största musikaliska upptäckten? Lady Gaga blev väl stor i år? Grym!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Ja, fick nästan allting jag önskade mig. Skinnjacka, presentkort, pengar är vad jag kommer ihåg.
25. Något du önskade dig men inte fick? Kommer inte ihåg.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Spenderade dagen med min släkt!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Naturnära färger och svart. Gärna koftor! Enkelt, men ändå snyggt haha :P
29. Vad fick dig att må bra? De äkta och bra vännerna man har.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Michael Jackson!
31. Vem saknade du? Min farmor, gammelmormor och gammelmorfar såklart. Även Michael Jackson som gick bort :(
32. De bästa nya människorna du träffade? Man träffar alltid nya trevliga människor!

18:42:40/

18:42 från oss till er!

Film / 2010-01-03


Det här kan hända om man är Josefine och Annie! Vad tycker ni? Notera att det står på engelska på slutet, satsar på en internationell karriär!

15:52:16/

15:52 scones

Fotografi / 2010-01-03



Sötaste Annie är här och vi har precis ätit...brunch? Hur gott som helst var det iallafall!  Nu ska vi hur som helst ut och gå promenad och filma, sen när vi kommer hem ska vi klippa ihop en grym film, askuuuuuul :D pusshej!

15:38:51/

15:38 jag lovar...

Allmänt / 2010-01-02

Min blogg kommer bli grymt mycket bättre hade jag tänkt! Med mer bilder, outfits, uppdateringar helt enkelt! Något speciellt ni vill se? 2010, nytt år, ny start!


Bild tagen av coola Matilda


RSS 2.0