21:22:38/

lägesrapport

Allmänt / 2011-01-30
hej snyggingar! min dator har haft virus och har därför inte kunnat blogga. Hoppas ni har klarat er utan min blogg så länge Men nu är den igång och jag ska försöka blogga så mycket jag bara kan, woho!

11:32:31/

inspiration

Inspiration / 2011-01-20
DSC_0860.jpg

Helt sjukt snyggt! Såhär kommer jag matcha mina nya jeans. Bild från Sofi!

20:29:29/

new

Allmänt / 2011-01-19


Tröja och byxor (utsvängda) från zara!

20:27:43/

destiny´s child

Allmänt / 2011-01-19






Härlig dag idag! Imorse fick jag mycket gjort här hemma, städade hela rummet, fixade disk och var allmänt duktig. (Dock inte lika duktigt att jag gjorde det istället för att plugga, men ändå..) Vid tolv åkte jag till skolan för att gå på mattelektionen som är viktig repitition inför provet nästa vecka och för att skriva på branch och produktkunskaparbetet. Kameran hänge med som ni ser så blev lite foton i mediasalen också! Jag spenderar ca. 5 timmar i veckan i den salen...

Efter det åkte jag in till stan och fikade med Linda och Matilda från jobbet. Efter det mötte jag upp Annie och fikade, hann gå in på zara (hittade snygga saker jag visar snart!) och sen gick vi på teaterföreställningen på viktor rydberg. Jag kom precis hem och ska äta middag nu. Snart kommer bild på det jag köpte, puss!

11:32:32/

pink

Nyheter / 2011-01-18



Här har vi mitt nionde par converse, ett par låga rosa. Pappa var i usa den här veckan och hade med sig riktigt fina saker hem från abercrombie, victoria´s secret och converse. Han börjar lära sig! Gillar de här skorna riktigt mycket, nu är det bara vänta tills de går att använda, har flera nya par från new york som står oanvända i garderoben..

Den här veckan ska jag vara hemma/i skolan och skriva ett arbete. Mathilde har blivit sjuk så idag blir jag hemma och ska kolla igenom vår intervju och börja skriva lite, chill dag! Nu: frukost!

19:31:42/

hjälp mig!

Allmänt / 2011-01-17


Jag behöver hjälp, har som vanligt beslutsångest. Antingen en senapsgul som på vänstra bilden (redigeringen får den att se mörkare ut) eller den grå/beiga? Eeeller leta efter den sjukt snygga Sofi Fahrman har?!?! Uppskattar varenda liten kommentar jag blir galen på mig själv!!

18:57:07/

power

Allmänt / 2011-01-17


Hej snyggingar! Idag var somsagt jag och Mathilde på cosmopolitan och det var kul! Vi var med på redaktionsmötet och därefter fick vi gå runt på redaktionen och kolla hur allt gick till, riktigt kul, vore sjukt kul att jobba på en tidning i framtiden! Efter det gick vi och fikade vid redaktionen och antecknade och hade en intervju sen var vi klara för dagen vid 12!

Sen gick vi och shoppade, hittade flera snygga saker! Köpte ingenting av det på bilden ovan (i bikboks omklädningsrum) men kommer nog göra snart. Kom iallafall hem med ett par svarta lite glänsande byxor, en grå blus med rosett vid halsen och en stickad tröja, visar sen! Hoppas allt är bra med er pusss

23:20:09/

cosmopolitan

Allmänt / 2011-01-16
hej! tänkte bara göra en liten update. Nu är äntligen veckor med uppastsskrivande över och den här veckan ska jag och fina Mathilde jobba på tidningen cosmopolitan. Vi ska iaktta hur ett medieföretag jobbar, kommer bli riktigt kul! Vi ska fota, intevjua och bara se hur arbetet går till på en redaktion och hur de jobbar för att klara konkurrensen bland alla andra tjejtidningar som finns.

Kommer bli skönt att lämna verkligheten lite med skola och annat i vardagen och bara ha kul! Kommer lägga upp bilder här under veckan, kommer nog bli ganska många foton. Kommer vara med Mathilde hela veckan, på cosmopolitan och resten av veckan då vi ska skriva arbete och muntlig redovisning, längtar! Jag tycker verkligen om den tjejen sjukt mycket. Nu: börja fixa mig iordning så jag orkar upp imorgon, jobbat 9 timmar idag, rätt slut. Hoppas allt är bra med er!

update: ooooj varför hade jag värsta besöksrekordet idag?? kuul!

13:55:59/

wild things

Allmänt / 2011-01-05
Rosie Huntington, så galet vacker.

02:04:32/

Big like

Kläder / 2011-01-05

Amen tja! Lite nattblogg här. Hittade ett sjukt snyggt kollage! Vet inte vad någonting kommer ifrån, men att jag tycker allt är ruskigt snyggt. Om någon vet vart så skriv gärna, lite frustrerande att inte få tag få något..

Annars då? Efter att ha varit uppe till fyra / halv fem / sex nästan varje dag på lovet känner jag mig helt slut i kroppen och börjar känna mig förkyld. Tidigare ikväll drack jag té (världens godaste jag fick av Matilda i julklapp! Jordgubb, champagne och vanilj från nk - köp!!), mörk choklad och glass i hopp om att känna mig bättre och visst, det hjälper alltid lite. Sen försökte jag plugga, har en uppsats att göra under lovet vilket suger väldigt hårt. Imorgon blir det upp vid tio (hehe lycka till Josefine, som sover till två varje dag) för att börja vända tillbaka dygnet och bli klar med det där plugget så jag kan njuta de sista dagarna av lovet. Har middag och spa att se fram emot innan skolstarten, längtar!

18:51:45/

firework

Allmänt / 2011-01-03


Idag var jag i stan med Ullis, Caroline och Olivia. Vi gick först runt lite i stan och tog sen en lång sushilunch, mysigt! Jag kom hem med en ny klänning från zara och ett svart glittrigt iphoneskal. Testade även ett par snygga stövlar jag kanske köper sen! Jag orkade inte släpa med mig systemkameran idag så det får bli mobilbilder redigerade i instagram.

Planerna för ikväll är att åka till Mathilde och göra iordning mig för att åka iväg på en fest, hoppas bara det blir av! Skulle vilja använda klänningen ikväll men det får bli vid ett annat tillfälle..

02:42:48/

my favourite part

Allmänt / 2011-01-03

Jag får verkligen inte nog av Victoria´s Secret Fashionshow. Det här är enligt mig den bästa delen, hela klippet hittar du här! Just den här delen börjar på 09.40 och den snygga modellen är Emanuela de Paula som är gina tricot modellen!

01:12:16/

window

Cravings / 2011-01-03
Emmas sjukt snygga bild

Gimmegimme!!! Någon som vet vart jag hittar en drömfångare? De är ju så fina! Gärna stor och mycket fjädrar som på bilden.

23:18:18/

design

Allmänt / 2011-01-02
Nu har jag gjort en helt ny design! Som ni vet har jag svårt att bestämma mig och tröttnat lätt  så jag har haft hur många olika designer som helst. Vad tycker ni om den här? bu eller bä? haha båda låter lika dåligt men ni förstår, bra eller dåligt? PUSS!

RSS 2.0