21:31:12/

dag 2

Fotografi / 2010-02-28



Hej på er! Nu sitter jag proppmätt här nere vid vårt bord, man får nämligen 2 (3 om man vill) förrätter! Sen är det varmrätt och efterrätt, pjuh!
Jag har med min dator ned hit och den fyllde faktiskt mycket funktion - lyssna på musik på eftermiddagarna, kolla vädret, blogga, facebook och allting. Tyvärr finns det bara i foaljén här nere, men det duger!
Jag skulle bara hålla er lite uppdaterade, sitter här dödstrött efter resan hit, så nu blir det till rummet att sova! Hoppas ni har det bra så ska jag försöka uppdatera senare och ladda upp nya bilder! Åh förresten, imorgon ska jag åka med Frida, Victoria, Gabrielle, Theo, Douglas och Erik, kommer bli kul! Puss på er!


08:15:42/

st. anton

Allmänt / 2010-02-26
nu drar jag, hörs om en vecka! Och grattis ida och johanna som fyller år idag!!!

16:09:51/

gabrielle

Fotografi / 2010-02-23


Jag har äckligt snygga vänner, kolla bara Gabrielle som alltid ska vara snygg. Var bara tvungen att lägga upp den här bilden!! :D

16:03:56/

yumyum

Fotografi / 2010-02-23



Bilder tagna av Julia

Sitter på median och har avklarat andra av de tre proven vi har i veckan, riktigt skönt! Det gick väldigt bra så känner att man blir värd sitt lov!
Nu så håller vi på att göra design som på en tidning och även lägga upp recept och bilder som vi lär oss hur vi ska fota, sen får man hitta på design, ritkigt roligt! Jag har tagit bilder på en tonfiskträtt, haha ser inte så gott ut om mabn jämför med Julias goda muffins haha, men har någon något tips på goda muffins jag kan baka så tar ja g de bilderna istället?
PUSS PÅ ER!


14:09:05/

4 dagar kvar

Allmänt / 2010-02-22
hörrni, om fyra dagar åker jag till alperna med familjen, men där kommer även en massa vänner vara så kommer bli sjukt roligt! Jag vet att uppdateringen är riktigt kass, nu är ett prov gjort, två kvar imorgon och i övermorgon, sen är det packa och iväg!

18:31:24/

den där lowe

Inspiration / 2010-02-20


alltså den dör människan är ju grym! har letat efter en sån jacka hon har, som hon såklart nu har hittat på second hand för 100 spänn, gaah! aja, nu vet ni. och om ni vet vart man kan hitta liknande, stor, tjock, men fet luva, hojta till!!

20:42:07/

ah!

Allmänt / 2010-02-18

Jag har så mycket nästa vecka att jag inte vill tänka på det och gör allting annat, bara för att inte tänka på det. Matteprov på måndag och måste jobba igen flera sidor och göra repetitionen = flera sidor till, sen har vi ju mediaprov på tisdag och samhällskunskapsprov på onsdag, blää! Så kommer bli lite knapert med uppdatering, eller så uppdaterar jag bara för att inte plugga? Återstår att se men nu vet ni!


21:44:51/

fjorton centimeter

Kläder / 2010-02-17


Såg skorna hos Lowe. Aaah! Ibland är det inte så härligt att vara 177,5 centimeter. Med dessa äckligt snygga skor skulle jag liksom bli 191,5 centimeter. Haha, hejhej vandrade flaggstång. Blä, it sucks!!

20:59:56/

snart

Inspiration / 2010-02-17


Jag fyller ju år den 21 mars, så har redan börjat tänka lite på vad jag ska önska mig! Det här är vad som kommer upp i huvudet nu. Kanske köper stövlarna själv innan maha, jag får de! Men det som står på listan är en väska, skinnhandskar, stövlar och ett 50 mm f 1.8 objektiv till systemkameran som är ljuskänsligt och har lågt f-värde, precis vad jag letar efter! Men undrar: Vart hittar man de perfekta skinn/ mockahandskarna! Älskar detaljer som kedjor och rosetter! Och jag måste ursäkta dålig uppdatering, men har inte hänt mycket i mitt liv nu förutom plugg, blä!
Puss på er!

11:03:29/

we are the world

Allmänt / 2010-02-16


Sovmorgon idag, skönt! Den här veckan är lugn, bara ett g-prov, sen en temadag och efter det är det ju fredag, woho! Ännu en dag kollar man ut genom fönstret och allt är bara grått och vitt, bläblä! Slänger in en bild så man kan drömma sig bort ett tag.
Nu ska jag äta frukost/brunch, sen hinna blogga om vad jag har på mig och därefter iväg till la escuela, finemang! Och förresten, vet ni att Michael Jacksons låt We are the world är nyinspelad med en bunt artister och pengarna går till Haiti, fint! Lyssna HÄR. Ha det fint, puss!

20:47:35/

happy valentines day

Allmänt / 2010-02-14

Glad alla hjärtans dag hörrni! Nu ska jag duscha/bada, plugga och försöka hinna med att städa lite. Idag har jag jobbat nästan hela dagen, hur har ni spenderat er alla hjärtans dag? Oooh, förresten, ni måste LYSSNA!  Puss!

10:03:00/

igår

Allmänt / 2010-02-14






Halloj! Nu innan jag ska iväg och jobba hade jag tänkt att ladda upp lite bilder från igår. Lisa fyllde år och alla samlades hos Julia och grattade henne! 1. Jag 2. Elin och Alexandra 3. Jenny, Johanna och Frida 4. Edith, Sofia och Lisa 5. Johanna och Sandra!
Finns en massa mer bilder, tog 350 igår! Har inte heller hunnit redigera dessa, men de får duga nu. Ha en fin dag, puss på er!

13:01:11/

?!

Kläder / 2010-02-13

AAH! Jag har verkligen ingen aning om hur jag ska göra nu av min dag. Det bästa vore att vara hemma, plugga, och bara ta det lungt eftersom att jag känt mig som en zombie hela veckan med alldeles för lite sömn. Sen göra mig iordning och åka iväg på en fest! Alternativ två är att åka in till stan, ta en fika med Sara och Annie, sen hem igen. Förresten vet jag inte om jag ska köpa klännigen längre. Helt vanlig svart (OCH ASSNYGG!!) klänning, men 450 är lite saftigt för att inte vara något speciellt alls, eller? GAAH, och med min beslutsångest också, kooorv!

12:27:00/

pink

Fotografi / 2010-02-13


Älskar denna bild! Tagen av mig förra året i kungsträdgården när jag var där med Annie. Åh vad jag längtar till våren, helt sjukt! Tänk när man slipper gå runt i sina tjockaste tröjor, halsdukar och ändå frysa. Tänk att ha skinnjacka, converse, snygg sjal, leggings, gaah!
Men nu på morgonen ska jag plugga lite, sen göra mig iordning och åka in till stan för att fika med Sara och Annie! Jag hade tänkt att köpa ett american apparel fodral med långa ärmar, snyggt och enkelt! PUSS

19:30:17/

hunter

Kläder / 2010-02-12


Okej, inte bästa kvaliteten då bilden är tagen med iphonen, men den duger! Var inne på Jackie idag en snabbis och kollade igen på stövlarna, så snygga! Men en liten hake; min vänstra fot är större än högra, ska jag ta den som känns bäst runt, men är egentligen lite för liten på vänsterfoten, eller ska jag ta de större och köpa sulor och en massa saker, lite klumpigt för min smak, men är det lika bra att göra det när de ändå kostar kring 1500? Hmm, jag får fundera vidare på det!

Har förresten inte varit så bra uppdatering för mig nu, jag har idag varit på skolan, sen direkt till jobbet och gjort 200 godispåsar som tog 3 timmar! Nu har jag kommit hem och Sitter i mjukisar och Rolling stones tishan, myskväll ikväll! Sen, TACK!! Jag vann bloggtävlingen, sjukt kul!!

22:15:15/

vardagslyx

Allmänt / 2010-02-10
Herregud vad glad jag blev när jag läste det HÄR. Cirka 150 hade nominerat sig och jag är en av de fyra utvalda som veckans blogg, helt otroligt, hade verkligen inte räknat med det, tusen tack!! Rösta gärna på min blogg om ni tycker den är värd att vinna, skulle bli otroligt glad då, men bara att vara en av finalisterna är sjukt kul. Så igen: tack, tack, tack tack..!!

20:06:32/

carry your cross, and i'll carry mine

Kläder / 2010-02-10


Bilden är fotad av SANNA och ojoj, vad snyggt! nittionio kronor från Lindex. Tror nog att jag ska checka på det, någon dag. Imorgon efter skolan är det iväg till jobbet en sväng för att göra godispåsar. Men någon gång. Lär ju ha tagit slut också när jag kommer dit, haha..
XOXO

09:28:55/

inspiration

Inspiration / 2010-02-10




Foton från KNIGHCAT, kan ju lysa upp en dag som denna. Vacker miljö och modell, och ytterligare en bild med hårfärgen, ska jag, ska jag inte? Jag orkar inte, med min beslutsångest lär jag ju gå runt med min två decimeters gråa (?) utväxt ett tag till, bähää

21:26:02/

thumbs up

Inspiration / 2010-02-09


Åh, jag hade nästan bestämt mig för att lägga i slingor i hårbotten för att jämna ut håret, är ju väldigt blond i övrigt, men när jag ser de här bilderna (och resten av the city serien) så vill jag ha den här färgen, den är sjukt snygg, tycker ni inte? Får se vad jag gör, to be continued...

16:09:25/

All the right moves

Allmänt / 2010-02-09
Vad har lilla Josefine åstadkommit idag? Jo ingenting! Skönt det med, men man känner sig inte helt på topp, har varit lite mat, lite top model, extreme home make over, ghost wisperer, sex and the city, the hills, the city, made och suttit här vid datorn. Lyssnar sönder ALL THE RIGHT MOVES - ONE REPUBLIC Sjukt bra låt, tips bara! Nej nu ska jag ta mig i kragen och kanske fota lite, städa rummet och sen duscha/bada, Skola imorgon, har varit stört skönt med studiedagar igår och idag! PUSS

23:11:56/

glamourama

Film / 2010-02-08


Hörni, glamourama hade premiär idag, kolla! Sjukt sköna tjejer!

update: Hallå, är jag helt borta eller? Det finns tydligen ett annat program sen innan? Så det här var inte premiären då? Ah, fattar inte! Haha...

22:39:29/

indiskt

Allmänt / 2010-02-08

Hej och välkommen till min matblogg! Haha, nejmen var tvungen att ta kort på det här!

Oj, fullspäckad dag! Först till stan och vänta på att Lollo skulle bli klar med håret, sen gick vi till Hurry Curry och åt en god lunch och morotskaka till efterrätt! Sen träffade vi även CIMON, eller ja, träffade och träffade, han satt ett bord ifrån oss och jag fick oturen att sitta med ryggen mot honom, men hann ta ett kort lite odiskret haha! Men det var iallafall en kvinna (60+?) som gick fram och frågade om det var han som var med i paradise hotel och han pratade, med en vääldigt mörk röst! Haha, lite kul att hon höll koll på honom!
Nej nu ska jag ta det lite lugnt, städa rummet och fortsätta lyssna på KEEP ON WALKING, älskar Salem! PUSS

11:29:29/

fluff

/ 2010-02-08

Myskoftan från zara på! (Har inte heller plattat håret idag - FLUFF!)

Nu ska jag iväg till stan igen, ska möte upp syrran som gör sitt svartbruna hår ljusare, sen ska vi luncha på Hurry Curry! Därefter ska jag hem, vara barnvakt och iväg till jobbet för storstädning och möte, vi hörs sen, puss på er!

11:53:12/

jobb

Allmänt / 2010-02-07

En bild på finaste MATILDA och ANNIE får mig på bättre humör när jag ska jobba! Haha

Nu ska jag snart gå till bussen, idag är det jobb! Känns lite tungt när man ser vädret ute, hade gärna gått en promenad eller varit med mina vänner eller fotat, men nu ska jag vara i en skrikig miljö och ta hand om flera barnkalas! Jaja, man får ju pengar iallafall! Men jag tänker bara på vad jag ska göra när jag kommer hem; Bada, hårinpackning, ansiktsmask, fixa naglarna och kanske slinga håret. Vad tycker ni att jag ska göra? Ljusare slingor eller lägga in en "guld nyans" i hela håret?

23:03:53/

sökes

Kläder / 2010-02-06


Jag vill ha: En svart pälsväst! En fusk alltså, får nöja mig med min kaninpälsväst som äkta. Jag har sett en sån här på Bik Bok, men köpte den aldrig, inte heller på rean och inte heller på lindex där jag såg en liknande? dumboom! Men vet någon vart man kan hitta någon nu? Tänker mig den och min nya skinnjacka och mc boots i vår, wiho! Men än så länge är det bara dröm, så snälla, hjälp! PUSS

22:53:35/

en dag i stan

Allmänt / 2010-02-06

Tog inte med systemen, så blev iphonebild, men det får duga!

Hejhopp! Jag har ett meddelande till Gud: Tack för Hurry Curry. Sjuktstörtjävla god morotskaka! Men ett litet minus, fanns inte vaniljlatte eller någon smak så jag fick ta en kopp choklad med grädde, haha, men det är också gott!
Jag är helt slut efter att ha gått en hel dag i stan och ska jobba imorgon så tar det lugnt! Har sett melodifestivalen också med familjen, mysigt! Ha en bra kväll, kram!

12:41:05/

outfit

/ 2010-02-06


Så här ser jag ut idag! Rutig skjorta, H&M, längesen, pälsväst från mango och svarta jeans! Nu drar jag in till stan, puss på er!

12:14:50/

morning/dress

Kläder / 2010-02-06




Godmorgon! Här är min klänning från zara, köpt för ett tag sen, men hänger orörd i garderoben! Får använda den snart,  och ser fram emot bruna ben, solblekt hår, och den + sandaler i grekland på kvällarna, aaah! Men nu ska jag göra iordning mig inför stan! Puss


00:01:28/

beige/spring

Inspiration / 2010-02-06

EMMAS kollage
Nu vill jag verkligen ha vår! En lös fläta, ett par jeans, mc boots, den beiga skjortan ovan, skinnjacka och snygga skinnhandskar till, utan att frysa! Bläblä, kan inte snön bara gå och dö, blä på den! Puss på er!

23:12:12/

update

Allmänt / 2010-02-05
God afton! Hade tänkt att göra en liten update! Idag efter en skoldag med sovmorgon och två lektioner, åkte jag in till stan. Där klippte jag mig och gick även runt en sväng. Köpte en lång väst för ynka 49 spänn på gina tricot, alltid bra att ha! La även undan en blus och en blazer på Gina Tricot, så hade tänkt att kolla på det när jag även imorgon åker in dit med LOUISE. Nu är jag så trött att jag håller på att dö, så mer uppdatering imorgon helt enkelt, puss!

22:41:59/

want it

Inspiration / 2010-02-04

Apsnygg kavaj! Ska köpa en liknande imorgon från gina tricot tror jag, tänk vad snyggt det, svarta jeans, mc boots och något, helst svart, under, skitsnyggt! Hittade bilden hos fina SARA!

21:00:22/

syster

Allmänt / 2010-02-02


Har tagit lite bilder på Louise! Nu har hon startat en blogg, läs den på http://louisenachtweij.blogg.se!

19:44:30/

nytt

Nyheter / 2010-02-02



Här är mitt nya halband, från H&M!


15:18:53/

väldigt najs

Allmänt / 2010-02-02
Hade prov idag och nu sitter jag på medialektion och vi får ingenting gjort, har gjort klart allt och sitter här vid datorn. Ska blogga om lite nya saker jag har köpt när jag kommer hem, sen baka och fotografera som är en uppgift man ska göra och ikväll är det PH-final!! Haha en liten update bara! Förresten, förslag på header? ska göra en ny! Puss!

RSS 2.0