16:14:51/

I put some new shoes on

Nyheter / 2010-09-22


Det här är mitt senaste skoköp. Gillar den här modellen, enkel, snygg och funkar till allt ! Har använt mitt förra liknande par skor i fejkläder i en säsong så kände att det var dags att köpa nya i riktigt läder. Köpte även ett par bruna, hehe. Från Scorett!

Förresten, vad har hänt med alla kommentarer? :(

22:34:40/

G'day m8

Allmänt / 2010-09-19

Här har vi lite bilder från fredagen! På eftermiddagen efter skolan satt Rebecca, Matilda och jag på ett fik utanför deras skola i väntan på att Tyler och Timothy, Australienarna skulle anlända. En timme senare än bestämt träffades vi eftersom att de missat trycka på stoppknappen haha!

Det var en riktigt rolig och random helg. Trots att de bor på andra sidan jordklotet och är äldre än oss fungerade vi bra ihop och hade riktigt roligt. Jag har inte skrattat så mycket som jag gjorde i helgen på länge!

21:55:05/

Do you want to be an indian ?

Människor / 2010-09-19
Bilderna står Flora för!

Vilken helg jag har haft, den har verkligen varit händelsrik! I fredags träffade jag och Matilda två australienare som vi stött på i Grekland. De är ute och reser i fyra månader och nu i helgen var de i Sverige så vi har visat dem delar av Stockholm, kul!
På kvällen var det indisk fest. Alla var uppklädda från topp till tå och det var en massa härliga människor där! Har ingen bild på mig därifrån tyvärr. Jag bar iallafall min svarta långklänning och en sjal med varma färger/guld till det. Har ni haft en bra helg?

Nu sitter jag framför teven - valvakan! Spännande, spännande! Om SD kommer in i riksdagen flyr jag från Sverige, pinsamt...

23:30:17/

love kills

Människor / 2010-09-13Hejhopp! Jag har en hel del bloggning att ta igen, men här kommer iallafall en drös med bilder från när jag var hemma hos Sofie. Jag tror inte ni fattar hur mysigt det var, hon hade bakat så gott och gjort allting så fint! Var en riktigt bra lördag, att bara sticka iväg och få världens godaste fika med underbara tjejer! Nu sitter jag här och dreglar framför bilderna på de underbara bakverken! Haha, förresten sa Frida idag att hon drömde attj ag skrattade så mycket att jag började dreggla, fin dröm!

Hursomhelst, nu ska jag slutföra min läxa och fortsätta lyssna på Robyns nya, underbara platta. Har du spotify så är det bara att klicka här och höja volymen!

13:36:20/

lägesrapport

Allmänt / 2010-09-04
Tjena! Jag lever. Jag har även lyckats hålla mig frisk, trots att hela min omgivning har varit sjuka, men igår brast det. Igår blev även jag förkyld och nu sitter jag här och känner att sängen skulle vara väldigt frestande, men jag ska iväg på födelsedagsbrunch hos Sofie. Det ska bli riktigt mysigt och skönt att göra någonting så man inte känner sig lika sjuk som när man är hemma och deppar. Ikväll ska jag iväg på middag, imorgon jobb, i övermorgon barnvakt och jobb och skriva uppsats, fullt upp helt enkelt! Kameran hänger med idag också så förhoppningsvis blir det en update när jag kommer hem! Puss på er!

RSS 2.0