23:37:50/

som jag hade dig förut

Fotografi / 2010-11-17

Här kommer in dag i bilder! Ingen skola idag, så då blev det att ta lång sovmorgon, för att sedan gå upp och läsa en bok som ska vara färdiganalyserad tills imorgon. Pedro Páramo heter den och ett tips: läs den aldrig. Efter det åkte jag till Gabrielle och hade det sjukt mysigt hos henne med henne, Annie, Julia och Johanna! Vi tände en brasa (som var bra, tills det började ryka in, mitt hår luktar fortfarande rök), lyssnade på julmusik och melissa horn (rubriken, lyssna på den!), åt nybakad pepparkaka, drack julmust och jag fotade lite.

Därefter begav jag och Annie oss mot stan för att möta upp Therese på Nocco, där vi satt med våra datorer och pluggae och fikade, perfekt dag! Nu: Läsa igenom historiaanalysen en sista gång och plugga glosor, sen sova! Usch, mina sovvanor är inte de bästa..

00:19:54/

victoria´s secret

Allmänt / 2010-11-16

Åh, älska! Spelades in för någon dag sen och visas i våra tvapparater i december, längtaa! Synd att Victoria's secret inte finns närmare, NY känns lite för långt bort..

21:06:01/

new york part 4

Fotografi / 2010-11-09
Jag på båten för att kolla på frihetsgudinnan
Frihetsgudinnan!
Väg med en massa yellow cabs
Utsikt från empire state building
Så vackert!
I en park utanför huset där John Lennon levde och blev mördad fanns den här, fint!
Sista delen av New Yorkbilderna! Har en massa fler men det här ger en någorlunda bra överblick om resan. Jag har redan sagt det men herregud vad bra det var! Sitter just nu och skriver tal i SvC, har en massa annat plugg att göra och utanför är det kolsvart och snöar, det gör inte att man längtar mindre tillbaka till den underbara staden! Nu: fortsätta med mitt tal, ha det roligare än vad jag kommer ha!

15:54:01/

imagine there's no heaven

Allmänt / 2010-11-08
Kom hem från skolan för ett litet tag sedan, nu sitter jag i soffan och laddar inför en eftermiddag som består utav barnhämtning och storstädning på äventyrsleken jag jobbar på, genom att ta det lugnt och lyssna på musik på ipaden. John Lennons Imagine går pårepeat, så fin! Jag är riktigt trött på grund av jetlagen, kunde inte somna förrän kring 3 igårkväll! Sen tidig morgon och skola på det, inte bästa kombiantionen. Jaja, nu ska jag sluta babbla och klä på mig tjocka kläder och bege mig mot dagiset, peace out!

23:48:18/

new york part 3

Fotografi / 2010-11-07
Jag en morgon efter frukosten
Fina hus påväg från frukosten
Vi är trots allt bara turister. Här i en trappa...
Taxibilar överallt!
Louise med kaffe i handen
Syster yster
Om du åker till New York, gå till Magnolian Bakery, sjukt goda cupcakes på sjukt mysigt ställe!
Ny by night

23:00:44/

örhängen

Kläder / 2010-11-07

Forever 21 har rpecis öppnat vid times square garden och det var sjukt stort! fyra stora våningar fyllda med kläder och smycken! Det var även galet billigt där, de här örhängena kostade bara kring 30 kronor och är enligt mig sjukt snygga! De andra smyckena jag köpte där var ett par påfågelörhängen och en ugglering, får visa er sen! Herregud vad mycket bloggning det blev nu, snart kommer del 3 och 4 också, peace out!

22:54:02/

new york part 2

Fotografi / 2010-11-07
Jag i stan
Väg vid central park
Central park
Jag i Central park
Sjukt coolt med alla höga hus och de här var ändå låga i jämförelse med de riktigt höga!
Times Square Garden, precis utanför vårt hotell, det var fett!
Skolbussar fans det gott om, sjukt coolt, precis som i filmerna!
Vi shoppade galet mycket på VS! Här Louise med hennes påse.
Lite fler bilder från New York! De är ungefär i dagsordning och det ser ut att bli fyra delar av New York inläggen, hoppas ni gillar det! Förresten har ni blivit dåliga på att kommentera! Vet jua tt ni läser och vore kul med lite respons. Puss på er!

17:15:18/

shop 'til you drop

Allmänt / 2010-11-07

Chacha bloggeeen! Det här är lite av sakerna jag har köpt i new yaark! För de intresserade har jag utöver det här bland annat kommit hem med ett till par converse (helsvarta höga, onödigt, men snyggt, haha!), svarta låga uggs, kläder, jeans, smycken, solpuder, mössa med pälsboll, långärmat aafodral (äntligen! kommer ni ihåg att jag bloggat om det förut?), victoria's secret mjukisdress, morgonrock, underkläder, pyjamaser, hollisterhoodietröja och sist men inte minst en ipad till familjen! haha oj vad mycket det blev! Förresten, på Hollister jobbar endast modeller och killarna gick runt med bar överkropp. Två av de som jobbade där frågade om jag bodde i NY och om jag ville börja jobba där, blev sjukt glad, verkligen komplimang! Hursomhelst trivdes jag huur bra som helst i New York och ska ha bott där innan jag dör. Först skola, sen så!

01:36:56/

new york part 1

Fotografi / 2010-11-07
Min syter Louise i väntan på bussen
Jag på bussen
Fika på arlanda (starbucks!!)
Frukoststället vid Hell's Kitchen, massa olika bröd!
Såhär kunde en frukost se ut
Jag med te i handen
Louise fotar
Idag kom jag hem från New York, vi flög nästan hela natten men det känns helt okej ändå, inte så farligt mycket jetlag! Mina dygn där borta har varit helt fantastiska, det var över förväntningarna! Det är verkligen staden som aldrig sover, det var alltid fullt med liv och alla möjliga ljus lyste upp staden. Vi har shoppat massor och även bland annat gått i central park, varit uppe i empire state building, i soho, china town, sett frihetsgudinnan, fnhuset osv, helt enkelt hunnit med en massa! Veckan har gått så sjukt snabbt! Här kommer några få av alla ca. tusen bilder jag tog. More to come! xoxo

RSS 2.0