09:04:00/

stanton

Allmänt / 2011-02-27
I skrivandes stund sitter jag i lobbyn på vårt hotell i St. Anton, det finns nämligen wifi här!!! Jag har precis ätit en megafrukost med familjen och är helt slut efter gårdagen. Har inte rört mig så mycket/fått så mycket frisk luft som jag fick igår på länge så det tar ju på krafterna hehe..

Vi fick en sjukt bra sstart på vår skidsemester, inga moln och strålande sol! Då var vi i Ischgl som är ett annat skidområde som är braa! Idag är det sämsta vädret den här veckan enligt prognosen, så ser ut att bli spa eller något så åker vi skidor resten av veckan! Nu ska jag tillbaka till hotellrummet och se vad vi hittar på att göra idag, och om det varit dålig uppdatering fram tills nu kommer den tyvärr inte bli bättre den här veckan då jag inte kommer ägna överdrivet mycket tid till datorn.. Ska försöka få igång bloggen igen när jag kommer hem pusss

22:24:33/

du är så fin

Allmänt / 2011-02-12


Jag har världens finaste pojkvän. Igår när jag kom till Gustaf var det tända ljus överallt som lyste upp huset. Han hade köpt hem en massa gott, som ben n jerrys, chips, cola och choklad och vi kollade film och myste hela kvällen. Sen hann vi spela lite tvspel också hehe..

Imorse var det en lång mysig morgon. Det finns nog inget bättre än att vakna upp hos någon man verkligen tycker om, få en massa pussar och kramar och ligga så nära varandra det bara går. Imorse vaknade jag upp till solstrålar som sken genom fönstret och såg att han på fönstret gjort ett hjärta med J och G i, så himla fint!

21:57:36/

veni vidi vici

Allmänt / 2011-02-12

Hej! Ja, uppdateringen går ju som den går. Haft en massa annat för mig och inte haft något bra at blogga om men nu så, här kommer en drös med bilder från igår! Jag hade ingen skola på dagen, det gick ju knappt att ta sig fram i snöstormen!

På eftermiddagen knackade det på min dörr till rummet och utanför står Matilda med en påse semlor, hon lyckades trots snökaoset ta sig hem till mig och vi fikade lite och åt sedan middag innan vi begav oss iväg till reunion med vår gamla härliga klass. Det var riktigt kul att träffa alla igen och hoppas på fler reunions i framtiden! Efter det åkte jag hem till min fina Gustaf och sov över där. Ikväll har jag varit med Matilda och imorgon blir det jobb hela dagen på Nickis, taggat! Hoppas allt är bra med er finisar puss

RSS 2.0