12:24:16/

välkommen in

Allmänt / 2011-08-20



Igår var ju jag somsagt på Veronica Maggiokonsert på Cirkus och det var sjukt bra! Även fast vi kom dit en kvart innan det började fick vi väldigt bra platser. Hon var sjukt bra live och Petter var också där när de sjöng Längesen! Det första jag gjorde när jag vaknade var att kolla på filmer från konserten, åh vad bra det var.

Innan konserten var vi på en överaskningsfest, som vi även gick tillbaka till efter konserten. Sen när vi skulle hem sprang vi till tåget i regnet och missade det med några sekunder, vilket ledde till att vi missade nattbussen och fick gå en bra bit. När vi väl skulle gå av öppnades inte dörrarna så vi fick gå ännu längre. Det var fullt med vatten i mina skor och jag och mitt hår var genomblött. Jag har aldrig uppskattat min varma säng så mycket som jag gjorde igår. Nu: jobb och ikväll ska jag mysa med världens bästa pojkvän som jag inte träffat på några dagar, längtar!

23:32:38/

sista sommarlovsdagen

Allmänt / 2011-08-18

Matilda

De delade ut gratis vitaminwater - drakfrukt, hur soft?!

Jag önskar att jag kunde skriva att jag skrev dessa rader från min mac, men vi hann tyvärr inte att packa upp datorn idag, men den som väntar på något gott! Hursomhelst, intervjun och castingen kändes bra idag! Direkt efter det så åkte jag in till stan där jag var med Annie och Matilda. Vi köpte skolmaterial, kollade lite i butiker och fikade. Efter det åkte vi hem till mig för att äta middag och kolla på film och Matilda har precis åkt hem.

Känns väldigt deppigt att det här var sista sommarlovsdagen. Nu börjar allvaret, trean och jag ska även få in flera jobb. Blir intressant att se hur jag får ihop allting. Nu: Sova! Imorgon blir det först skola sen Veronica Maggiokonsert med Olivia!

13:02:18/

countdown

Allmänt / 2011-08-18

Hej hopp! Nu är jag redo för en ny (fullbokad) men rolig dag! Jag ska snart iväg på en arbetsintervju (isåfall blir det mitt fjärde jobb...) och efter det ska jag till Hollister där jag ska på casting. Alla som jobbar på Hollister runt om i världen ska fotas för att kanske blir nästa modell på påsen/väggen/hemsidan. Känns ju som att chansen att man blir vald inte är så stor, men varför inte testa!

Efter det ska jag in till stan med Annie och Matilda och efter det blir det myskväll hos mig sista dagen innan skolan börjar. Herregd vad sommaren har gått snabbt! Och vet ni vad som händer sen? Jag ska packa upp min macbook pro som står och väntar i en påse där nere, jag är i extas! Min webkamera fungerar nästan aldrig nuförtiden (därav töntig mobilbild) men iallafall en bild. Ses sen, puss!

12:11:06/

daisy by marc jacobs

Allmänt / 2011-08-17


Måste tipsa om min nyaste parfym! Jag älskar parfymer och köper nästan en ny varje gång jag reser, så nu börjar det bli trångt på min parfymhylla. Den nyaste heter iallfall Daisy och luktar riktigt gott och fräscht. Letar ni parfym är den här värd att kolla på!

Nu ska jag göra iordning mig för att jobba och efter det ska jag vara med världens finaste Olivia. Kolla film och äta Ben n Jerrys står på schemat. Love

23:15:57/

jag i höst

Kläder / 2011-08-16
Skor - Vagabond, väska - Monroe, halsduk - H&m, bluslinne - Monki.

19:58:12/

sushi & josefinas

Allmänt / 2011-08-14
Jag och Louise påväg till Josefinas

Gustaf <3

Ja, du ser palmer i Sverige


Gustaf beställde en Strawberry Daquiri

Syster Louise och pappa

Jag och pappa

Louise ska ju flytta snart och därför var hennes närmsta tjejer på middag i måndags. Igår hade vi avskedsmiddag för familjen (usch vad hemskt det låter) så familjen och Gustaf gick ut och åt! Till middag blev det sushi, som är en av mina favoriträtter. De hade stylat dem riktigt häftigt också med ett fint upplägg. Efter middagen åkte vi till Josefinas uteservering för att äta efterrätt och ta en drink/kaffe. Det var en riktigt mysig kväll!

Nu är jag trött efter att ha blivit väckt av ett samtal från jobbet imorse som ville att jag skulle jobba idag och att direkt efter det åka till träningen. Ikväll är det en fest för de som jobbar på Hollister! Jag ska i min ensamhet laga köttbullar och makaroner för att sedan göra iordning mig inför ikväll. Imorgon ska jag, Louise, Gustaf och hans lillebror till Skansen!

00:36:55/

langolo

Allmänt / 2011-08-13


Idag träffade jag Annie som jag inte sett på hela sommaren. Vi tog en mysig lunch och fika på Langolo och snackade lite skit. Jag vet att det låter konstigt, men jag börjar längta tillbaka till skolan. Iallafall att träffa alla vänner igen och få en rutin igen. Sen att till exempel ta en fika med ett gäng efter skolan är så mysigt. Läxorna är en annan femma, men jag tror ni hajar min poäng.

Efter det åkte jag till Hollister för att jobba 17-22. Nu är jag trött och ska ställa klockan imorgonbitti för mer jobb!

23:33:34/

17 dagar

Allmänt / 2011-08-11

Världens vackraste Louise som idag hade avskedsmiddag för hennes närmsta vänner eftersom att hon flyttar :(

Emma, Maria, Louise, Elin och Mickis

Vi var på ett asiatiskt ställe där vi åt dumplings och drack jasminté

Maria och Louise

Maria och Elin

Louise <3

På Åhlens stod Dolph Lundgren och var snygg <3

18.00 träffades alla tjejer som skulle med utanför Åhléns city för att sedan gå till stället där vi skulle äta. Vi åt dumplings och hon som jobbade där serverade även té och beskrev hur man skulle dricka det och vad det var bra för. Det var annorlunda och roligt! Maten var riktigt god också. Louise har alltid varit rätt intresserad av asiatisk mat och kultur så det var ett perfekt ställe att ha en avskedsmiddag för henne på.

När jag tänker på att hon ska flytta och hur tomt det kommer bli känns det riktigt jobbigt. Jag är otroligt glad för hennes skull och hon kommer ha det hur bra som helst, men det är så långt bort och så länge hon kommer att vara borta. Hon kommer ju och hälsar på men det är inte samma sak. Jag ska njuta av varenda dag fram till 28e Augusti och Louise, jag lovar att massera dig när du frågar om det (okej, kanske inte varje gång).

13:57:32/

shoe me

Kläder / 2011-08-10


Vagabond, 899 kronor. 

Enkla höstskor som man kan ha till ALLT. När snygga Angelica Blick bär upp sina (tex här) blir man inte lite sugen heller. Nu äger min syster ett par, snart har även jag ett par ståendes i min garderob.

10:45:58/

kroatien pt. 3

Allmänt / 2011-08-10


Jag vid stranden med några hunkar i bakgrunden

Kroatien är känt för sitt goda kaffe. Cappuccinon <3.

Fina blommor överallt

Jag på båten vi hyrde

Korcula var sista ön och när vi hade lämnat Hvar och kom till Korcula blev vi (iallafall jag och Louise) lite besvikna. En väldigt liten och lugn ö men när vi väl hade varit där var den bra! Vår familj hyrde en båt en dag, och var ett stort +. Vi åkte runt i det blåaste vattnet jag någonsin sett och ankrade upp där vi ville bada och åkte till olika små öar för lunch/fika. Sista bilden kommer från sista dagen. Det var rätt tugnt att åka hem efter den perfekta dagen.

Nu har ni sett lite av Kroatien, bättre sent än aldrig! Nu: äta frukost, kolla gossip girl eller någon film för att sedan åka till jobbet!

10:39:22/

kroatien pt. 2

Allmänt / 2011-08-10

Efter Brac åkte vi till Hvar, som även kallas för lavendelön

Utsikten från balkongen, där vi såg ut över staden och hamnen

På stranden (Hula Hula beach i mitt <3) beställde vi in en god frukttallrik

Louise när vi är påväg att lämna vår favoritö

Hvar <3. Det var den bästa ön där vi stannade på beachpartyn, var ute på Carpe Diem på kvällarna där man hamnade vid VIP-bord där de beställde in champagneflaska på champagneflaska, rätt festligt. Vi träffade nya härliga människor där och åkte ut till en partyö och var där till klockan sex på morgonen för att ta sista båten tillbaka till ön där vi bodde, köpte nattmat och gick upp för hundratalt trappsteg för att sedan gå och lägga sig och sova i tre timmar.

10:23:11/

kroatien pt. 1

Allmänt / 2011-08-10





Här är första delen av den härliga Kroatienresan, bilderna kommer från ön Brac. Vi spenderade den första veckan där och allting var fint och orört, om man jämför med Grekland där jag varit förut. Riktigt blått och klart vatten, fruktstånd på stranden, mysiga caféer och restauranger.

Först tog vi flyget till Split, sen buss till hamnen och därifrån båt ut till ön på ungefär två timmar. I Grekland tog det kring sex timmar ut till öarna, så det gick snabbare att komma ut till öarna i Kroatien. (Dock känns de sex timmarna i Grekland rätt värt eftersom att det är så fint där).

09:20:01/

end of time

Människor / 2011-08-10


Igår åkte jag och Louise (som nu är brunett, snyggt va?) in till stan för att bara ha det mysigt och spendera tid med varandra! (Hon flyttar till Umeå den 28 Augusti så ska försöka vara med henne så mycket som möjligt fram tills dess! Hursomhelst, pappa skulle till hans kontor så vi följde med honom och satt där en stund och fikade. Efter det gick vi en stund i stan. Jag kom hem med en beige t-shirt och Louise ett par skor (som jag också ska köpa).

Precis när jag kom innanför dörren ringde chefen från Hollister och undrade om jag kunde komma in så snabbt som möjligt och jobba till klockan tio. Egentligen skulle min första jobbdag vara idag men jag jobbade gärna mer så vid sex-tiden var jag inne och jobbade hela kvällen. Idag blir det mer jobb (från 15.00 - 20.00). Även fredag kväll och lördag - är råtaggad! Nu: frukost.

20:59:05/

summertime

Allmänt / 2011-08-05


I sommar har jag varit i Kroatien med familjen (har en massa bilder därifrån jag inte har kommit igång att rensa/redigera än men det kommer så småningom!) där vi var på tre öar: Brac, Hvar och Korcula. Hvar var utan tvekan bäst, iallafall för ungdomar. Jag har även varit i Dalarna med Gustaf där hans familj har hus och även hälsat på släkten i Norrland. De här bilderna kommer från Norrland, tycker de är så härliga! Världens häftigaste fjäril, stor och häftiga färger. Skulle bara updatera lite om min sommar.

Nu ska jag ned och dricka cappucino med familjen och Louises kompis som är här, mysigt! Imorgon blir det jobb och i övermorgon ska jag först till Hollister (uppgång 06.00) där jag ska lära mig om hur allting fungerar samt få mina jobbkläder (sjukt taggad!) och efter det blir det jobb nr. 2 till eftermiddagen. Hard work work! Men jag gillar det! Ger inte upp hoppet om att få jobb på Ica heller. Nu ska jag socialisera mig! Puss

13:44:58/

110805

Allmänt / 2011-08-05
Hej mina vänner! Ni som är kvar iallafall efter min ofrivilliga bloggpaus. Jag kom precis på en sak. Jag blev plötsligt sjukt sugen på att börja blogga igen men först - en ny design (Okej, alla ser typ likadana ut, men något nytt iallafall). Nu ska jag till Täby Centrum med Matilda för att fika och vara lite sällskap medan hon fixar saker till hennes Barcelona-resa imorgon. Avis? Ja! Men jag har tyvärr prioriterat min ekonomi lite fel, lite mycket shopping, lite för lite sparande men nästa år då smäller det!

Förresten, igår fick jag jobb på Hollister. Jag är sjukt glad för det!!! Love

RSS 2.0