17:54:19/

update

Allmänt / 2011-05-30
Hela helgen har bestått av studentfirande och att umgås med säkt och Gustaf. Nu är det plugg varje dag fram till Onsdag, då jag packar väskorna inför London på Torsdag! Jag, mamma och min syster är där hela långhelgen och kommer hem på måndagen igen, då det är mammas födelsedag. Den veckan blri det plugg till stort betygsavgörande prov i Spanska på torsdag och på fredag Dalarna med Gustaf. Och någonstans däremellan ska jag hinna blogga. Så nu vet ni varför uppdateringen inte är på topp, men det kommer! Har nya kläder att visa och massa bilder från studentmottagningen! Sen Londonbilder också! Puss!

12:05:55/

the edge of glory

Allmänt / 2011-05-19


I tisdags under och efter matte b provet kände jag att jag inte mådde bra och fick på kvällen feber, och igår låg jag nedbäddad hela dagen. Då kom min fina syster in till mitt rum med en smoothie, så jäkla gott! Fick mig att känna mig lite bättre iallafall.

Nu har jag ingen feber och känner mig mycket bättre. Åkte till skolan imorse för att skriva ett stort grammatikprov i spanska och ska nu fortsätta med att plugga, på måndag är det nästan ingenting kvar, så jäkla skönt! Nu ska jag vila, lyssna på gagas nya album (lyssna på marry the night, highway unicorn och the edge of glory!) och försöka plugga lite till. Puss!

17:03:41/

Y.D.F.S

Allmänt / 2011-05-16

Lisa fixar Cornelias klänning

Mika

Alla modeller i väntan på att gå ut

Jag hade på mig världens snyggaste klänning med världens coolaste rygg

Vid catwalken

Lisa som sydde kläderna

Snygga tjejer efter showen påväg till Mc Donalds

Herregud, igår gick jag modell för kläder som Lisa, min förra klasskamrat sytt och det var så sjukt kul! Jag velade fram och tillbaka om jag skulle gå eller inte, då jag höll på att drunkna i plugg hemma, men sen bestämde jag mig för att gå. Det var ett event i brunogallerian på söder, där unga designers skulle visa upp deras kläder på Young Designers Fashion Show. 

Nervös som aldrig förr packade jag ihop mina saker, lämnade plugget och åkte in mot stan och hade ingen aning om vad som väntade, bara att jag skulle gå på catwalk i Lisas kläder. På väg dit mötte jag upp Malin och vi gick tillsammans till Bruno gallerian. Där var det redan modeller som bytt om och jag och Malin fick våra outfits. Innan klockan 19.00, då allting började, hade vi ett genrep och mitt hjärta har aldrig slagit så fort som efter det. Sedan, vid klockan 20.00 drog allt igång och kön med alla modeller som stod och väntade på sin tur backstage blev mindre och mindre. Till slut var den min tur och jag gick upp för trappan och ut mot strålkastarna, ensam, på catwalken. Där var det fullt med publik och flera kameror riktades mot mig. Där framme posade jag, vände sedan om och gick mot en gång där alla fortsatte kolla på mig. Det var en så sjuk känsla att vara där uppe och så himla kul att ha gjort det! Jag är så glad att jag bestämde mig för att ta mig dit tillslut, så sjukt värt!

Efter åt vi på Mc Donalds som riktiga modeller och jag begav mig sedan mot ett ställe i stan där Gustaf och hans kompisar var. Sen åkte vi hem till mig! Jag fattar fortfarande inte att jag gjorde det. Tacktack Lisa och alla som gjorde kvällen så sukt kul!

11:10:34/

-

Allmänt / 2011-05-15
Jag är så sjukt stressad nu. Har massor i skolan och ställer klockan för att komma upp och ihnna göra allt. Utöver fyra arbeten har vi ju matte b nationella att tänka på. Om två veckor är allt över, så förvänta er inte mycket bloggning de här två veckorna.

Ikväll ska jag gå modell för "Young Designer Fashion Show" i brunogallerian på söder. Jag har aldrig gjort någonting sånt förut och är nervös inför det, samtidigt som det kommer bli sjukt kul! Tar med kameran. Pappa har med den bra till göteborg men några bilder ska jag väl kunna ta.

Nu: återgå tiill plugget. Önska mig lycka till! ;) PUSSS

08:03:38/

metro on stage

Allmänt / 2011-05-04

David Kjellstrand är en tidigare klasskamrat. Han är 17 år och den mest talangfulla jag känner. Han är bra på vad han än gör, som bland annat inkluderar att skriva låtar, sjunga dem, rita (äckligt bra) åker snowboard och att göra tricks på trampolin.

Nu har han skrivit en egen låt som heter Conversation to never bring up och tävlar med den i metro on stage! Jag ryser när jag hör den , så otroligt bra och jag tycker han verkligen är värd att gå vidare! Rösta gärna på honom, vilket du gör här!!! Det ser krångligare ut än vad det är, du klickar bara på "logga in" uppe i högra hörnet, sen loggar du in med ditt facebookkonto. Därefter klickar du bara på det gröna hjärtat! Vore hur bra som helst, det är han verkligen värd! så RÖSTA RÖSTA RÖSTA!

RSS 2.0