22:00:04/

fashion toast

Inspiration / 2010-08-24
Hej och hå! Nu är skolan igång och idag gick jag min tredje dag i tvåan. Redan haft tre läxor, men på något sätt gillar jag att komma igång med vardagen igen och att dagligen få börja träffa alla vänner i skolan. Jag börjar dessutom börja längta till när hösten är här, att få klä sig i tjockare kläder, att sitta på uteserveringar och värma sig i stora halsdukar och med en god varm dryck i handen. Trots att sommaren är u-n-d-e-r-b-a-r, så har alla årstider sin tjusning!

Suget efter hösten och alla stickade tröjor blev inte mindre när jag besökte fashiontoast's blogg. På bilden befinner hon sig på Stockholms gator med en sådan jäkla snygg stil så att man knappt kan sluta titta på bilderna, jag vill kopiera henne rakt av! Punkt.

10:40:05/

gimme gimme

Kläder / 2010-08-19Jag hade mer än gärna ha dessa godingar i min ägo, hur snyggt?!

Nu ligger jag i sängen med datorn i knät och väntar in top model och desperate housewifes! Jag njuter faktiskt av att vara i mitt rum. Storstädningen lönade sig, nu är det vitt och fräscht! Mattan Ludde från Ikea pryder golvet och ljus har placerts lite här och var, jag stormtrivs! Det är dock konstigt att jag är vaken redan nu, då jag brukar gå upp vid lunchtid och jag somnade inte tidigt igår heller. Nog babblat! Imorgon börjar skolan och jag är faktiskt tagg, ser fram emot det, eller iallafall första dagen. Efter ett litet tag lär man nog göra allt för att komma tillbaka till sommarlovet. latero!


01:41:17/

hang with me

Allmänt / 2010-08-19


Hej hallå! Idag har jag varit med min fina vän Annie! Vi har haft en heldag på stan. Annie gjorde av med tusenlappar medans jag köpte, håll i er nu: Ett pennskrin. Ett pennskrin! Jag har alltså i princip inte hittat någonting, tragiskt! Jag var verkligen på shoppinghumör, menmen, det är ju bra för plånboken och jag lär göra av med en del i höst på alla mysiga koftor och allt som hör höstkläder till.

På kvällen åkte vi hem en snabbis till mig och hämtade moppen för att sedan ge oss iväg till Sofie för en otroligt god middag, svampfylld pasta med championsås och parmesanost. Efteråt satt vi och snackade, åt glass och drack kaffe. Mycket bra dag och kväll om ni frågar mig! Nu: sitter framför datorn och jagar små insekter som flugit in genom fönstret jag hade öppet, kul. Latero!

23:51:00/

you oughta know

Allmänt / 2010-08-16

Vi plockade jordgubbar!


En morgon på Ingmarsö

Jag skäms. I den här bloggen har ni varit med om dålig uppdatering, men aldrig såhäär dålig. Aja, sommaren är snart slut och jag har haft det riktigt bra! Jag har inte varit hemma mycket, vilket enligt mig är tecken på en lyckad sommar, gjort saker hela tiden! Bland annat Grekland, som ni redan vet. Sen har det varit jobb, Ingmarsö (bilden) och Norrland bland annat. Fint!

Morgnarna på Ingmarsö började med god frulle i solen och kortspel, nästan alltid kortspel. Sedan träffade vi andra som vi var med, badade, solade, tvättade håret i havet och doppade oss trots att kroppen egenligen inte ville ta det där extrasteget ned i det kalla vattnet. Sånt som hör sommaren till helt enkelt! Har ni haft bra sommar?

20:27:10/

black

Kläder / 2010-08-05


Dregglar lite över sakerna ovan, de skulle väldigt gärna få vara i min garderob! Helsvart, så enkelt och snyggt! Ni finner dem här. Linnet finner ni här, shortsen här, bh:n, väskan och jackan här och skorna här!!


RSS 2.0