14:13:50/

081231

Allmänt / 2008-12-31
jag har precis duschat och ska nu städa mitt rum och fortsätta lyssna på mina michael jackson dvder jag fick av mamma och pappa igår (!), supeeer!
   Idag kommer jag nog ha på mig mitt sammetsfodral och spetsstrumpbyxor eller vanliga, lagom uppklätt då det mest blir med familjen och lite vänner!
    Min syster lämnade systemkameran hemma (!!!!) så jag kommer att ta en massa kort ikväll, på outfit och fyrverkerier! Sen så har jag en fråga, vad vill ni se mer utav i bloggen år 2009? Nu har ni chans att påverka!
GOTT NYTT ÅR MINA VÄNNER!

21:13:12/

två dagar kvar

Allmänt / 2008-12-30

Mitt härliga norrland. Utsikt från morfars hus. Magiskt.

lite skrämmande. Idag är faktiskt två dagar, eller snart till och med bara en dag kvar på det här året, 2008. Vad ska man ha för nyårslöften då? Får fundera på det.
   Jag har ringt runt och många verkar göra andra saker så det lutar med att jag är hemma med familjen. Ganska mysigt, vis ak äta hummer och sedan gå över till ett par vänner.
Hur blir er nyår? PUSSSS!

11:00:21/

panik!

Allmänt / 2008-12-29
min syster åker till england imorgon och hon tar med sig kameran, får se hur snabbt vi plockar upp d80n, annars blir det inga bra bilder. Kan ju iochförsig ta kort med min digitalkamera som "panikanvändning", haha!
   Iallafall, idag ska jag och min syster till stan! Jag ska lämna tillbaka lite tröjor (köpte tre eftersom att jgag var osäker) men nu har jag bestämt mig! Sen vill jag ju också så gärna ha leopardstrumpbyxor och Louise visste någon affär som hade det (!).
PUSS allihopa och jag kan ge en extra puss till sanna, som är så gullig! :D

16:53:58/

polkagris

/ 2008-12-28






Här ser ni en nyinhandlad tröja från carlings, tros det är herravdelning. Precis som jag ville ha det, lite stor och rödvitrandig, bingo! Detaljen met en söm i mitten av tröjan gör ju ingenting, supersnyggt!
Idag har jag varit lite i centrum och på ica och handlat godsaker, det är lov mina vänner!
   Förresten så kan jag ju yttra mig om att jag inte tycker om anonyma personer som ska kommentera negativt. Om det är någon annan som tycker att jag härmar emmylinneas blogg, så kan jag ju säga att den inspirationen att göra hjärtan av julgranens belysning fick jag faktiskt av henne, och jag experimeterar med inställningarna på kameran, så jag lär mig mer.
PUSS till alla ni andra läsare som istället kommenterar positivt och på något stöttar mig och får mig att tycka om bloggandet extra!!

20:45:50/

my christmas eve

Fotografi / 2008-12-27

vår julgran!


mina kläder på julafton


alladddiiiinnn! :D

Jag är hemma nu och har haft underbara dagar i norrland, så från och med nu kan jag blogga vanligt :) På bilderna ovan ser ni min jul i korta drag! :D
PUSS!

12:03:44/

+++++

Allmänt / 2008-12-25
Hallå! Nu ska jag packa ihop och förflytta mig till min morfar, dlig uppdatering, jag veet! Men kan kortfatta lite av det jag fått:
En väska, en kjol, ett sammetsfodral, ett svart vanligt fodral, fårullstofflor, en bh, ett par spetstrosor, två necessärer, penslar till smink, michael jackson skiva + dvd, jippi!, pengar, några presentkort, en mascara, en lila iPod nano och kameran (nikon d80) som jag kommer få börja använda!
Allting var perfekt! Hur var er jul?

PUSSS!

09:50:12/

god jul mina vänner!

Allmänt / 2008-12-24

Nu är det jul på riktigt och det är massor av snö, precis som det ska vara. Snart ska jag byta om tyill min röda höga vippiga kjol med en benvit blus under samt grå strumpbyxor. Hur ser det ut i stockholm, snö?
PUSS OCH GOD JUL!:D


13:33:19/

tjugotredje december

Allmänt / 2008-12-23
tjohej alla söta! jag har inte bloggat nu på några dagar, men jag passar på att njuta av tiden jag är här i norrland och bloggar när jag har tillfälla. kamerans batterier var dåliga, så jag måste ladda dem innan jag för över bilderna. Julgranen är framme och paketen under granen blir fler och fler, julgodis är också bakat, jag ÄLSKAR julen! Har tagit kort som kommer upp sen :P En dag kvar, TJOHO!
PUSS ALLA SÖTA :D

23:27:40/

dagen före dagen före dopparedagen

Allmänt / 2008-12-21
det är imorgon, och eftersoma att vi ska åka ganska tidigt kan jag ju berätta vad som ska hända i korta drag! Vi åker in till luleå, den större staden och shoppar de sista julklapparna! (Jag vet att det är sent ute, men bättre sent än aldrig!) Lägger även upp lite bilder sedan om det nu funkar, PUSSS!

20:44:10/

saysaysay

Allmänt / 2008-12-21


underbar låt och video jag kan bjuda på en kväll som denna. Förövrigt, finns det någon låt som inte är underbar med Michael? ;)
PUSSS!

12:42:24/

här uppe i norr

Allmänt / 2008-12-21
pjuh, nu är vi framme! På vägen märkte man hur det blev mer och mer snö och här uppe är det massor, i stockholm är det ju ingenting! Igår när vi kom fram vid klockan sex till min mormor kom även mina kusiner på besök och vi åt härlig julmat som risgrynsgröt och mackor med julskinka. Jag var helt utmattat igår  och sov idag till klockan tolv, ovanligt från min sida. Idag är jag iallafall utvilad och mina planer för idag är att kanske gå förbi den lilla staden här i närheten, då den större nog är stängd. Jag ska även fotografera lite och försöka ladda över på denna dator, då kan jag blogga som vanligt! :) Imorgon blir det antagligen den större stan vid jakt efter de sista julklapparna till mormor och morfar. Vad ska ni göra i jul?
PUSS OCH GOD JUL!

18:40:02/

julskyltningar och godis för hela slanten!

Fotografi / 2008-12-20





07:47:07/

urban outfitters

Fotografi / 2008-12-20









20:07:43/

jul, jul, strålande jul

Allmänt / 2008-12-19
imorgon bitti åker jag och min familj till norrland för att vara där över julen med släkten. Jag har suttit och rimmat på alla mina julklappar nu och ska börja packa.
Eftersoma att jag åker till norrland kan det bli lite färre uppdateringar, men jag försöker så gott jag kan! När jag kommer hem, så lägger jag upp bilder på det jag fått och övriga bilder från min jul! Eftersom att jag kommer hem sent på lördag så läggs de upp på söndag, låter det bra?
PUSS OCH GOD JUL!

14:53:05/

that damn pretty girl named annie

Fotografi / 2008-12-19












kommentarer är överflödiga. kolla min sötunge ANNIEE! :D

14:09:15/

19 december

/ 2008-12-19






idag var det avslutning, jihaaaa! den inehöll sång, medaljutdelning oc fika med klassen, där det delades ut diplom och betyg. Ganska många åkte till huvudstaden och jag och annie åkte hem till mig. Jag svängde i centrum, förbi jc och köpte denna fodralklänning också! Snart kommer bilder på annie, jag har lockat hennes hår med min plattång, som vi lärde oss av någon försäljare i centrum.
   På bilden ser ni lite utav vad jag hade på mig, en vit tyllkjol från h&m barn, grå strumpbyxor, en långärmad svart tröja och halsduk från h&m trend med min jacka från bik bok!
PUSS! Hur har er avslutning varit?

13:48:25/

let's play the music

Allmänt / 2008-12-19
gå in här och njut av musiken! annie visade mig den nyss, de ska uppträda på café hängmattan vid söder ikväll klockan sju, får se om jag åker dit!!
PUUUUUUUSSSSSSSSS! :D

23:05:49/

typ någonting åt det hållet

Fotografi / 2008-12-18




jag är i ett gå-och-lägga-mig-mood, så det blev inget kort med denna på, men det är någonting åt det här hållet. Fast ni kommer ju att se det kommer ni ju se framöver! Sen efter jag hade tränat var jag inte heller så sugen på att ta på mig den och visa, som ni kanske förstår. Ja, här är iallafall jackan från bikbok och halsduken från h&m trend, puss och godnatt! imorgon är det avslutning och jag är sååå glaaaad! :D :D :D

19:43:09/

yoga

/ 2008-12-18
nu ska jag iväg på yoga, visar min jacka och nya haklsduk när jag kommer hem! PUSSS!

18:43:27/

stockholm stockholm stad och land

Fotografi / 2008-12-18














jag har inte så mycket och skriva, låt bilderna tala! jag var förövrigt där med victoria, saga, didrik, axel, olivia och matilda, som i det här fallet fick agera modell, bilderna på de andra blev, inte så bra, haha!

19:53:35/

081217

Allmänt / 2008-12-17
hejhopp! idag slutade vi kvart i tolv och jag fick mvg på mitt prov, jippie! efter skolan åkte jag och olivia till täby centrum. Där köpte jag presenter till min mamma och pappa, en jacka, pärlärhängen och en hårklämma. Jag tar bilder och lägger upp snart då, puss!

uppdatering: oj, hann visst inte med att ladda upp bilderna. jag laddar upp fler inlägg imorgon då, LOVAR! PUSS och tack att ni ändå går in hit. Hade besökrekord här idag igen, jag älskar er!

22:50:00/

pusss

Allmänt / 2008-12-16
godnatt söta ni! <3 nu ska jag titta på tv med pepparkakor/lussebullar och mjölk. inga läxor snurrar runt i mitt huvud och jag är glag glad glad! ni får ha det bäst! PUSS <3

21:23:50/

stockholm

Fotografi / 2008-12-16


 

Bilder lånade från http://typisktelle.blogg.se

Stockholm är fint, gamla stan är mysigt. Jag var bara tvungen att visa dessa fina bilder som Elle har tagit. Ha en bra kväll allihopa! Puss!

20:43:52/

you know, i got it from that barda

Fotografi / 2008-12-16






jag har sminkat mig med sotade ögon och jag lyckades! Det måste ha sett roligt ut egentligen. Jag hade Bardas sminkskola från youtube på datorn och sminket och spegeln framme och följde hans råd, haha. Kan ju sammanfatta hur jag gjorde om någon vill veta det :)
Först så tar du foundation/puder på ögonlocken och under ögat för att ögonskuggan inte ska fastna mellan vecken. Sedan tar du en mörk, men inte alltför mörk ögonskugga (jag har grå) och arbetar med penseln närmast fransrötterna och arbetar utåt. Du ska ha ögonskugga på hela locket. Sen så tar du ögonskuggan under ögonen och arbetar från mitten av fransrötterna och målar sen ihop det med det på ovansidan. Sen tar du en mörk (jag tog svart) ögonskugga och arbetar in närmast fransrötterna, sen mascara, VOILAA!
PUSS MINA SMULTRON!!

18:15:08/

jackor

Allmänt / 2008-12-16

lagarconne.com

jackor. fyra stycken jackson som är sjukt snygga, enligt min smak. Pälsen och skinnjackan var nog mina favoriter, vilka tycker ni är snyggast?
PUSS SÖTNOSAR!

18:10:51/

hej mina vänner!

Allmänt / 2008-12-16
jag är glad. extremt glad! jag har inga mer läxor eller prov, det är snart julafton och före det julavslutning, därefter har man fått en massa fina saker och fått umgås med sina vänner och sin släkt. man äter en massa onyttiga, men goda saker. åååh, jag är så glad nu! PUSS!
Förresten, förlåt för min dåliga uppdatering, men jag hade mitt sista prov idag som jag pluggade till!

16:48:36/

do you want a cup of tea?

Inspiration / 2008-12-15


jag har fått för mig att jag vill ha en kopp tatuerad i nacken. inte för att jag tror att det komemr ske, men hur coolt är det inte?
PUSSS!

18:22:46/

tredje

Allmänt / 2008-12-14
wohoo, idag är det tredje advent, mysigt! Jag köpte även mina första julklappar, en aning sent ute, menmen, jag hittade en present till mami och till min syster! Jag var inne i stan med min familj och farfar, mysigt, fast jag har ännu inte hunnit gå på julmarknaden!
Ni får ha det bra allihopa, PUSSS!

20:02:56/

nikon

Allmänt / 2008-12-13


Kanske införskaffas en ny kamera till familjen. Nu använder jag min systers, men möjligheten finns att jag möjligen får börja använda denna underbara skapelse. En Nikon D80, aaah! :D

15:15:31/

lusselelle

Fotografi / 2008-12-13






Nu är de bakade, yummmmiiiiieeee! :D

13:11:56/

snörning

Inspiration / 2008-12-13


ett par kängor skulle behöva inhandlas! Bla till slask, men även snyggt till, ja, allt annat! Dessa kommer från Din Sko. Tjilivippen!

11:39:47/

lucia

Allmänt / 2008-12-13
Idag är det lucia! igår hade vi luciatåg med skolan och ett på något företag där jag var lucia! det är första gången jag är lucia, om man då inte räknar med dagis, då alla var lucia. Det var riktigt roligt! Fick ha en riktigt luciakrona med levande ljus i håret, häftigt, haha!
   idag ska jag äta hembakade lussebullar, klämma lite på paketen och plugga till mitt sista prov, som är på tisdag!
PUSSS!

21:30:09/

b-l-o-s-s-a, b-l-o-s-s-a, b-l-o-s-s-a, glöggen heter blossa!

Fotografi / 2008-12-11




Glögg med mandlar, russin, pepparkakor och ett bra program. Julen är bäst!

21:11:47/

jag måste bara säga tack!

Allmänt / 2008-12-11
det gör mig så glad att folk dagligen går in på min blogg och vissa kommenterar, det betyder mycket för mig! Bara så ni vet det, PUSS ALLA SÖTA LÄSARE! :D

18:23:38/

frisyr och outfit

/ 2008-12-10






hej allesammans! mitt internet har krånglat, därav dålig uppdatering! Nu har jag ansträngt mig med min outfitbild, självutlösare! men, mitt kök kom med i bakgrunden men det är det bästa stället att göra självutlösare eftersom att det är utrymme och en bänk i rätt höjd. Vill ni ha såhär eller i spegeln? ;) Om ni noterar kan ni även se en fettfläck på mina nytvättade chinos, så går det när man är barnvakt!
   Frisyren testade jag nu, tyckte den var supercool, vad tycker ni? Jaja, nog med babbel, nu ska jag plugga! (Haha, jag skriver det nästan i alla inlägg, verkar jag ha ett roligt liv?) Men vi synes, PUSS ALLA SÖTAA!

19:04:37/

monki

/ 2008-12-09

Denna skjortklänning bar jag igår. Till det en vit stor halsduk och converse. Hörs senare, har prov imorgon. Önska mig lycka till sötisar! ;D
PUSS!!

21:40:17/

h&m herr

Allmänt / 2008-12-08


jag har precis varit på ett luciatåg i danderyd. Det gick bra! Innan när jag sminkade använde jag foundation och det kom då på läpparna. Jag tycker att det ser lite för mycket ut på bilderna, men jaja. Mössan kommer från h&m herr och jag har knäppt "öronvärmarna" över huvudet, voila, en pälsmössa! :D Ni får ha en trevlig afton mina vänner!  ps. visst ser jag glad ut på sista bilden? haha!
PUSSPANNKAKA!

16:50:51/

fur

Allmänt / 2008-12-08


päls från http://www.pinkywebshop.com. Ett sött alternativ till pälsjacka. Jag ska förövrigt nu ta kort på min outfit och min nya pälsmössa. En fejk från h&m herravdelningen ni vet. PUSS!

07:13:14/

stress, igen

Allmänt / 2008-12-08
jag hinner inte lägga upp outfit idag på morgonen heller. Men om ni vill kan ni gå in här och leta efter lorena blouse - turquoise, så ser ni vad jag har på mig. Till det stor halsduk och converse, PUSS!

21:18:48/

you make me laugh you make me shiver. isn't that a fabulous thing. don't be here now don't be here anytime. i'm much wiser now that's how we walk.

Allmänt / 2008-12-07
refrängen på en här underbara låten! förövrigt är det besöksrekord här på bloggen idag, riktigt kul! skål för det!! nu ska jag dricka julmust, ciaoo!

18:15:05/

vanilla

Allmänt / 2008-12-07




Latte med vanilgsmak från espresso house och pepparkakor. Det ultimata! Nu ska jag fortsätta plugga, ciao! Tack för kommentarerna sötisar! PUSSS OCH KRAM SKUMBANAN!

11:37:19/

nejnejnejnej

Allmänt / 2008-12-07
egentligen borde jag vara glad. Jag köpte snyggsnygga saker igår (visar sen) och idag är det andra advent! men jag har två prov i veckan, desa prov säger jag bara. Nu ska jag börja plugga historia, suuuuuck! Lämnar ni en kommentar blir jag gladare ;D
PUUUUSSSS!

updatering: skriv om det är någonting ni vill se mer utav i bloggen, så fixar jag det" :D

12:07:01/

gräddigt

/ 2008-12-06


jag kan ju visa vad jag hade igårkväll. Det var min randiga tröja från gina tricot och min vippiga kjol från h&M barnavdelning. Idag blir det stockholm stad, tror jag. Har inte varit där på ett tag, förutom när vi var på klassbesök vid stockholms statshus, då jag åkte förbi söder och köpte weekday-klänningen. Ni får ha en bra dag och jag kanske slänger upp något inlägg innan jag åker. Men headern, jag funderar och funderar, aaah! Försläg, tack! Skulle vara snällt och roligt att veta hur ni vill ha det!
PUSSS!

20:15:47/

hattfnatt

Fotografi / 2008-12-05






jag sitter här med min sötnos saga och tittar på idol! vi har tagit kort, lite galna sådana, ni ser ju här. Att jag lallar runt i mitt rum med hatt, tyllkjol och gitarr är inte dagligen, fast nu kom jag på mig själv att det händer gansa ofta att jag sitter med mina vippiga kjolar och spelar ett stycke på gitarren. Dessa bilder föreställde min pernoslighet tyckte Saga, och jag håller med! Musikalisk, galen och coooool, haha, vad tycker ni som känner mig? Nu ska vi hursomhelst kolla vidare på idol och ta fler kort på sagaa,
PUSS ALLA SÖTNOSAR!

21:31:56/

sybeskrivning

Allmänt / 2008-12-02




Detta är en mycket lättsydd kjol, så alla kan göra den, utan något speciellt mönster. Det är bara att följa min beskrivning som det bara är att fråga om ifall ni har några funderingar!

1. Börja med att klippa ur två rektangelformade tygbitar med måtten 100x50. Tänk på att bredden, på tygstycket, längden på kjolen, ska vara önskad längd + 6 centimeter.

2. För bäst resultat, sy sicksack runt kanterna, så att det inte fransar sig.

3. Lägg ihop de båda tygbitarna med avigsidorna mot varandra.

4. Sy ihop de med en centimeter från kanten på kortsidorna.

5. På den övre kanten av kjolen ska du sy en kanal, där resåren ska sitta. Du viker ned 4 cm från kanten och nålar. Anpassa bredden efter resår. 4 centimeter brukar vara lagom, men du måste ju anpassa om du valt smalare eller tjockare än "normal bredd".

6. Efter det syr du raksöm, så att det sitter ihop.

7. Längst ned på kjolen ska du vika upp två centimeter, en centimeter i taget. Det är för att den ska bli mer vippig. I detta läge kan du även anpassa om du vill ha det längre/kortare. Du viker upp en centimeter och stryker för att det ska bli lättare, sedan viker du upp en centimeter till nålar.

8. Du ska nu sy en raksöm runt hela nederkanten, så att fållen håller sig.

9. Sist ska du på övre kanten, sprätta upp en liten bit så att resåren får plats. Tips! Sätt fast en säkerhetsnål i resåren fram och sätt även fast den i kjolen. Annars kommer det inte bli lätt.

10. När du dragit igenom resåren så känner du så att den sitter lagom i midjan, syr sicksack några gånger över resåren och syr igen öppningen igen, det kommer inte att synas sedan så att det blir fint är inte det viktigaste.

11. Klipp bort trådar.

12. Klar!


18:04:18/

oh yes

Allmänt / 2008-12-02

pälsjackapälsjackapälsjacka. jag vill ju ha en. gaaanska så mycket. Det finns en. på h&M divided. jag såg den för tre dagar sedan. i förrgår svängde jag förbi igen och min storlek var slut. idag återvände jag dit igen och alla var slut, jag hoppades att det kommit in fler idag och stressade dit. Typ så är min lilla historia. MEN slutet gott, allting gott, va? Jag ringde runt nästan alla h&M i stockholm och vid varje samtal svarades det att den var slut. När jag ringde den sista affären, säger tjejen i expediten att hon trodde den var helt slut, men skulle extrakolla. Där hänger en kvar. En i min storlek. Jag är lycklig! Jippii! Imorgon ska mamma skjutsa mig dit och haffa den. Jag är så glad!


16:01:47/

tatata..dagens!

/ 2008-12-01




nej, nicht, nain, no! Ska försöka att inte ta outfitbilder och ta kort i spegeln, men jag hade inte tid att göra någonting mer advancerat. Ni ser iallafall vad jag hade på mig. Röd kjol som jag har sytt själv, grå strumpbyxor från lindex och en vit tröja från h&m tror jag. Utomhus var det skinnjacka och en stor mysig halsduk, benvit. Nu ska jag till mitt extrajobb för storsdädning. Damm bakom hoppborgar. Jippi, det gillar vi! (naaat)
PUSS!

RSS 2.0