13:56:57/

Matilda

Allmänt / 2012-06-13
Fina Matilda
Vit chokladkaka, underbart
Amanda och David
Gustav och Joel
Igår hade jag det hur mysigt som helst hos Matilda. Vi åt gott och umgicks hela kvällen. Hon fick riktigt fina presenter och jag fick under öppningen läsa upp min text jag skrivit till henne. Var rätt oplanerat och det är så mycket läskigare att stå där framme när alla är tysta än vad man tror. Det är gjort iallafall och jag tror hon blev glad hehe.
Mot kvällen åkte vi på olika fester och vid 4 var jag hemma och fick en timmes morgonpromenad på köpet. Hoppas ni hade en bra kväll!

17:25:50/

Studentens lyckliga dagar

Allmänt / 2012-06-12
Några av alla bilder jag tog idag. Nu ska jag snart bege mig mot Matildas mottagning! Puss på er.

18:57:33/

True colors

Allmänt / 2012-06-11

Pasteller och starka färger på naglarna är någonting jag verkligen har fastnat för. Även när det gäller kläder men framförallt när det kommer till naglar. Jag tycker det piffar upp vilken outfit som helst. Här ovan ser ni några exempel. Jag har alltid tyckt att H&Ms nagellack har hållt så dåligt, men med ett topplack sitter det minst lika bra som ett dyrt, tips!

17:47:25/

Johnny Cash

Allmänt / 2012-06-11

Tröja - Camden Market, Klocka - Michael Kors

Goddagens! Idag har jag bara njutit av lovet, suttit ute i solen och därefter lunchat och fixat lite studentpresenter och annan shopping med Annie. När jag kom hem bytte jag om till min tröja jag köpte i London, som är både skön och snygg. Ikväll ska jag pyssla lite med studentpresent och titta på fotboll. Hoppas ni får en fin kväll!

21:46:40/

Details

Allmänt / 2012-06-08
Nytt i mitt rum som jag införskaffat idag! Nu måste jag skynda för jag ska iväg på fest, puss och kram!

12:32:56/

Ray Ban aviator

Allmänt / 2012-06-08
I studentpresent fick jag även dessa godingar. Jag har sedan innan ett par mörka i storleken mindre, men har länge velat ha ett par större också. Dessa har bruna skriftningar och är alltså storleken större och jag vet att de kommer användas flitigt. Ett par Ray Ban aviators kan ju inte gå fel.
Jag är så sjukt rastlös på dagarna nu som student. Från att ha varit på fest varje vecka och att konstant ha räknat ned dagarna sitter man hemma utan någonting att göra. Det är i och för sig ett perfekt tillfälle för att umgås extra mycket med sina kompisar. Jag ska snart iväg till stan för att kolla på studentpresenter och mysa i solen som äntligen tittar fram. Hoppas ni får en fin dag!

12:48:16/

News

Allmänt / 2012-06-06
Det här är några nya saker i min garderob! Michael Kors klocka, klackar (trots mina 179 centimeter vågade jag) och ett par röda hunterstövlar. Pappa är galen i butiken XXL och såg att det var erbjudande på Hunters, vilket resulterade ett par var till hela familjen. Men varför inte?

15:47:34/

Graduation

Allmänt / 2012-06-03

Det här är några av alla bilder som min släkt tog på min student. Alltså det måste ha varit den bästa dagen i mitt liv. Jag låg hela natten innan i sängen och vred och vände på mig. Med vetskapen om att man om 4 timmar skulle upp för att börja göra iordning sig inför den stora dagen gjorde det helt omöjligt att lyckas somna. Alla tankar om studentdagen gjorde mig för uppspelt.
Klockan 06.30 var jag, Mathilde och Johanna hos Hanna för att vara på champagnefrukosten med hela klassen. Med ett övertaggad humör höll vi igång tågresan och vägen till skolan med hjälp av en massa sång. Väl i skolan hölls tal av lärare som fick många i tårar, samt studentlunch, uppträdanden och fotografering.
Känslan att stå innanför entrén för att göra sig redo för att springa ut, var helt obeskrivlig. När det sedan var vår klass tur, kom så många olika känslor i kroppen som gjorde att man bara skrek och grät. Därefter var det dags för mottagning och jag fick så fins presenter av alla.
Kommer ta ett tag att smälta den här underbara dagen, ett riktigt minne för livet.

RSS 2.0