20:01:42/

the storm

Allmänt / 2010-07-27Vackra bilder från Cobrasnake. Model: Atlanta De Cadenet Taylor. 

Nu sitter jag i soffan med minisen igen. Köttet grillas och i huset befinner sig in släkt. Vi har precis åkt ring, badat och bastat - med andra ord har jag levt ut till innebörden av sommarlovet. Att njuta och ha det allmänt bra! Hoppas ni också har det fint. Berätta gärna något ni har gjort under lovet, eller om ni har någonting roligt inplanerat!

21:49:02/

grekland #2

Fotografi / 2010-07-26
Här kommer ytterligare ett litet urplock från Greklandsresan, även här från första ön Naxos. Herregud, det jag har visat nu är bara en liten del av alla Naxosbilder och jag har från två öar till! Lär ju vara klar nästa sommar om jag ska lägga ur såhär korta inlägg med bilder, men blir för mycket annars tycker jag, så tror jag kortar ned allt lite istället. Det kommer även att komma upp bilder lite då och då så det blir nog bra!

21:33:39/

this fall

Kläder / 2010-07-26

Snygga höstjackor i fårskinn/immitation! Lite deppig är man över att sommaren närmar sitt slut, men det här med höstmodet gör allting lite roligare. Ska försöka haffa den från Lindex! Kollaget är från Emma.

00:12:19/

highway man

Film / 2010-07-26


Nu är jag framme i norrland hos min släkt har det finfint här. Sitter för tillfället uppkopplad på vår minidator och checkar läget, sen kom jag ju in på det här klippet. Nu blev jag ännu mer kär i Hoffmaestro. De är så sjukt jäkla bra! Lyssna och njut.

14:10:27/

Cry when you get older

Fotografi / 2010-07-23


Jag på Ingmarsö

Hej mina vänner! lmorse kom jag hem från min fina vän Olivias land på Ingmarsö. Jag, Ullis och hon bodde i en egen liten stuga och hade några riktigt bra dagar där borta som var guld värda och gjorde denna sommaren ännu bättre. Vi har fotat, gått promenader, mysit, ätit en massa gott, lyssnat på musik, spelat spel, solat & badat bland annat. Guld värt. Nu ska jag packa upp för att tvätta och packa ned igen för imorgon rullar bilen mot Norrland och finfina släkten som jag alltid blir lika glad av att se!

12:58:50/

Grekland N°1

Fotografi / 2010-07-19

Lite kvällsbilder från första ön i Grekland, Naxos. Ju mer jag tittar på alla bilder ju mer längtar jag tillbaka. Att gå runt på kvällarna med kvällsolen som lyser upp allting i en såndär orange färg och bara finnas är ju så underbart! Hela min sommar blir så bra, Grekland, som nog var höjdpunkten, men nu ska jag även packa min väska och bege mig ut på en ö i Stockholms skärgård med två fina vänner, Ullis och Olivia. Hemma torsdag igen och iväg igen på lördag till Norrland och fina släkten! Ha det fint!

14:39:43/

Dress

Nyheter / 2010-07-17


När vi mellanlandade i Z~urich fick jag bland annat tag på långklänningen som är slutsåld här hemma. Glad? Ja!

11:50:44/

Grattis Matilda

Allmänt / 2010-07-12


Idag är det ingen vanlig dag, det är Matildas födelsedag! Hon blir ju 17 för 17! Gå in på hennes blogg och skriv Grattis så blir hon glad! ;) På bilden får ni ett smakprov på bilderna från Grekland, vita hus, blå detaljer och de rosa blommorna som är helt magiska! Hela bilden är snygg! När jag fyllde år fick en Josefine med rosa peruk och en ful min pryda hennes blogg, men jag känner att jag är mer godhjärtad än henne och lägger upp den här, haha!

22:57:30/

@home

Allmänt / 2010-07-10
Hej mina vänner! Nu är jag hemma från min semester i Grekland som varade i sisådär 2 veckor. Det har varit helt underbart och jag lovar er att det kommer att komma bilder - har tagit ca 2500 bilder! Sedan har vi även använt oss utav våra engångskameror som ska på framkallning!

Idag har vi varit i Zürich och där fyndade jag tre klänningar. De är ifrån h&m men är slut här hemma så det var perfa! Nu ska jag fortsätta lyssna på hoffmaestro, packa upp gå och lägga mig. Imorgon blir det sol&bad med Matilda i Österskör och veckan framöver jobb, puss på er!

RSS 2.0