23:35:07/

23:35 This is it

Fotografi / 2009-10-31
Nu har jag och Olivia varit och sett This is it! Den var jättebra men det är så sorgligt att det inte blev av! Fast då missar vi inget, vi som hade tänkt att åka till London och se den om vi hade fått tag på biljetterna!
   Innan bion så åt jag och Olivia sushi i Hötorgshallen, det var jättemysigt! Efter bion köpte jag och Olivia Michael Jackson tröjor som vi har på oss på bilderna!






13:01:42/

"jag sköter snacket"

Fotografi / 2009-10-31
Igår var jag på två halloweenfester som var roliga! På första festen var jag ond ängel, men innan andra ändrade jag och blev en bödel som Matilda så fint kallar det. Efter det så sov jag hos Matilda och nu på morgonen bakade vi hon scones, mysigt! Snart ska jag bege mig härifrån och se på Michael Jackson bion - This is it! Om jag längtar!


Jag som bödel.

Matilda gräver i väskan.

Jag som en ond bödel igen då alltså. Notera ond.

Matilda aka. "mördardockan" fixar till sig.

PS. Rubriken är intern och lite skojig sådär DS.

16:29:48/

16:29 decided

Allmänt / 2009-10-30
okej, jag kör med ond ängeln iidén och dvs. fodral med en axel och svarta vingar och till det svart sminkning och glittrigt med lösögonfransar och skinnhandskar, blir nog bra! lägger upp bilder imorgon, puss!

10:00:07/

10:00 daemn!

Fotografi / 2009-10-30


Matilda!
igår var jag med matilda och vi fikade, försökte bestämma vad vi skulle ha på oss på halloweenfesten utan stora framsteg, aah! Varför ska det vara så svårt? Nu ska jag vara en "ond ängel" men fodral, svarta vingar, spikrakt hår, skinnhandskar och lösögonfransar + sotade ögon + en massa glitter. Känns dock vääldigt fantasilöst! Men alternativ 2 är typ röda läppar, vit i ansiktet och sotade ögon och trasiga kläder, men har inga bra/snyggaa trasiga kläder, daemn! I need your help!


13:08:27/

13.08 blogga mer?

Allmänt / 2009-10-28

Ser ni att jag kommit igång med bloggandet igen? Grymt ju! haha :P Men vad vill ni att jag ska blogga om? Något speciellt? Några frågor? Dagens outfits? Tips? Inköp? Videoblogg? (haha) Jamen ös på med förslag!


12:28:44/

12:28 transparant

Inspiration / 2009-10-28

Transparant is the shit! Jag hade tänkt att traska iväg till täby cntrum och köpa denna sak, det är ju så snyggt! Skitsnyggt med den och endast en bh under/att ha min svarta bustier. Till det hög tight kjol, grymt!

22:32:32/

22:32 Halloween!

Allmänt / 2009-10-27
Såg precis att jag fått inbjudan till halloween party - SJUKT KUL! :D Meen, vad ska man ha på sig..? Typ zombie/någon död fast fortfarande åt det snygga hållet? Typ blek i ansiktet, röda läppar, sotade ögon, stor skjorta och "hänga sig snöre" runt halsen? Haha, har ingen aning, GE TIPS, SNÄÄLLAA!

18:16:38/

18.16 face it!

Inspiration / 2009-10-27

bild: Elin Kling

Ska på maskerad nästa helg och ville ha en liknande mask. Såg denna bild innan och hade även tänkt att ha sammetsfodral. I Notting Hill hittade jag en affär med en massa olika masker och den ser seiöst exakt likadan ut, förutom att min är vit på halva sidan, haha. Komiskt!

18:05:36/

18.05 London tips

Allmänt / 2009-10-27
Okej, London. Tar en snabb resumé och tipsar lite !
Först kom vi dit, vid eftermiddagen var vi framme vid hotellet och gick sedan och åt nudelwok, supergott var det! De två dagarna efter var fyllda med shopping! Vi var där när affärerna öppnade och tills affärerna stängde! Lunch åt vi på Starbucks, supergott med mackorna och latten, yummie!
   Ni som funderar på att åka till London kan jag ge lite tips till! : Notting Hill, man ska ha sett det men inte så bra shopping. På lördagarna är det marknader där och är ju coolt att ha varit där med tanke på Notting Hill filmen! Madame Tussauds var jag på förra gången, riktigt coolt! Sen ska man ju ha varit på de kända och jättebra shoppinggatorna Regent Street, Picadilly Circus och Oxford Street till exempel. Finns många butiker som även finns i Sverige, Zara, H&M och en gigantisk Topshop till exempel! Primark är galet. Stort och sjukt billiga saker och man kan hitta snygga fynd! Musikalerna är också bra! Jag har sett Thriller live med Michael Jackson och den var grym! Rekommenderar verkligen den! På flygplatsen kan man inte heller glömma Victoria's Secret!
Sen bara för sevärdhet kan man se Big Ben och House of Parliament till exempel. I matväg så rekommenderas Indiskt, vi provade det eftersom vi hört så mycket positivt om det och der var gott! Det finns även ett ställe som heter China Town, mysigt och kinainspirerad och god mat! Apropå mysiga ställen så rekommenderas också Carnaby Street!
  
Japp, det där får räcka. Allting i London är underbart men det där är nog vad man "bör" ha gjort. Ha det bra, puss!

21:53:33/

21.53 londooon!

Fotografi / 2009-10-26

gigantiska topshop på flera våningar, gosh!

jag och louise efter första dagen.

kastar löv i green park!

lojsan dricker latte!

mina kööp, wohooo! det är sockor, spetspyjamaser (linne + shorts, spetslinne och nattlinne), mössa, morgonrock, grå höga jeans med dragkedja vid höfter och ränder vid knäna med "mudd", pälsväst (LOVEITLOVEITLOVEIT!), sex and the city bok, victorias secret bodysplash och kräm, foundation, läppglans, solpuder och kräm.

och sist men inte minst, mina JULKLAPPAR! :D - Michael Jacksons självbiografi (letat och letat!) och versace parfymen, luktar yummiee!

17:47:38/

17.47 over and over

Allmänt / 2009-10-22
hoppla, haha det där gick ju inte alls bra HAHA. Iallafall. Hemma från sjukt jobbig vecka och 0 inspiration men kul att ni fortfarande går in här! :) Japp, LONDON IMORGON! WIHOO, sjukt roligt ska det bli och shopping i mängder, hoppas och antar jag iallafall. Ledig från skolan imorgon och åker vid tolv ungefär, skönt! Måste börja packa nu också! Planerat är såklart picadilly, regent street och oxford street - måsten! Sen har vi också Notting Hill, Big Ben och sånt. Sen får vi ju inte glömma nyöppnade Victoria's Secret! 
Det är väl vad vi planerat hittills iallafall. Mor, syster och lilla jag, längtar verkligen! Och att äta gott på kvällarna, frukostarna och vara laddad med energi inför nya shopingdagar vare dag. Dålig updatering kommer därför att bero på detta, men då har jag ju massor att blogga om när jag kommer hem! Adios amigos!

07:44:14/

07.43 understruket

Allmänt / 2009-10-09
jag LOVAR att blogga mer. Jag är helt säkert, skyldig er mycket!

11:03:41/

11.03 hard work work

Allmänt / 2009-10-04
nu ska jag iväg och jobba! börjar halv tolv och slutar vid halv sju, blä! men jag får pengar! Måste gå nu, skulle bara visa att jag lever haha. Men glköm inte att det är kanelbullens dag idag hörrni! Vi ses sen, ska lägga upp lite bilder, PUSS

LYSSNA!

08:02:43/

08:02 london

Fotografi / 2009-10-01


åker tll london andra gånger gillt i år nu på höstlovet! butiker? bomba med förslaaaagGGG!

RSS 2.0