18:07:35/

Älskar´t

Inspiration / 2010-04-30




Zaras sommarkollektion 2010
Megasnygga saker! Älskar beige, enkelt men ändå så jäkla snyggt. Känner att jag varit lite för svart den senaste tiden, så nu får det bli att köpa ljusare färger. Köpte faktiskt en grön blus idag, score! Imorgon ska det även inhandlas en beige kavaj/jacka och en militärgrön jacka förhoppningsvis.

Nej nog babblat, nu ska jag börja städa mitt rum, förstår inte att det kan bli så otroligt stökigt på mindre än en vecka. Allting ligger på golvet, det är dammigt, sängen är obäddad, usch och fy. Vi har lite folk här också så måste göra det kvickt! Nu ska jag göra någonting åt asken istället för att gagga här. Ha det fint, puss!

förresten, någon som vet hur man får texten åt vänster och bilderna i mitten??!


13:46:39/

April 30

Allmänt / 2010-04-30
Nu sitter jag på Svenskan, i klassrummet och alla han bärbara datorer, ganska så najs faktiskt. Idag är det valborg och jag har inga planer nu, men förhoppningsvis blir det middag och sen iväg och vara med mina vänner. Nu måste jag återgå tilll arbetet, ha en fin valborg!

16:52:58/

I-rony

Allmänt / 2010-04-27

Annie har tagit denna underbara bild som jag kände att jag ville sno, hihi!

Idag drömmer jag mig gärna bort, helst utomlands. Kan sitta och kolla på bilden ovan och börja le för att jag får så fina sommarbilder i mitt huvud då. Värme, sol, vatten. 

Iallafall, idag i skolan skulle vi filma. Går ju en mediainriktning och vi ska göra en musikvideo som platsar in under en viss tid och en låt som var aktuell under den perioden. Vi har genrén mods, så jag åkte hem och hämtade kläder och var redo att bli filmad och att filma, men de i min grupp följde inte manus och det tog ungefär två timmar för att få en bra scen, medans alla andra grupper nästan är klara. Blir så jävla arg, för jag vill så mycket, men det blir bara pannkaka när samarbetet inte går ihop. Nu ska jag rensa hela garderoben då alla plagg nu ligger på golvet eftersom att jag åkte hem vid lunch och skulle hitta bra kläder att klä ut mig med. Tyvärr hann jag inte bli filmad så allt var i onödan!!

Förresten, en liten rolig sak. När vi spelade in och jag satt på en bänk med röda läppar, grön parkas, mycket eyeliner, en tajt skjorta och en blå hög vippkjol, så kom jag på att jag sitter utanför mitt gym och vill inte att min gryminstruktör ska se mig, då jag egentligen skulle börja skådespela i knasiga kläder. Vem tror ni går ut och sätter sig på en bänk och solar? Om inte han? Jag tog på mig luvan och låtsades vara osynlig, haha pinsamt att gå dit ikväll då jag ska träna, haha! Puss på er!

22:20:45/

5 av 5 toasters

Cravings / 2010-04-26

Från Topshop

Halsband är någonting jag tycker kan vara så jäkla snyggt, enkla, men ändå med detaljer som gör så mycket! Nu till våren tänker jag mig jeans, svarta/blå, tischa, converse och ett halsband, gärna ett av de ovan. 5 av 5 toasters utan tvekan!

20:53:01/

It's true

Allmänt / 2010-04-26


Idag har jag varit rikigt trött och det känns riktigt skönt att vi imorgon har sovmorgon till 12.10 som alla andra tisdagar, behöver verkligen det efter en heldag med jobb och Bounce igår. Vi hade ju ståplats, så vi stod under hela konserten och ungefär en och en halv timme innan för att säkra våra platser, vilket det verkligen var värt!
Rummet är också städat och det är en otrolig lättnad att äntligen orkat städa undan de stora klädhögarna som tog plats lite överallt i rummet, stolarna, sängen, golvet etc.

Nu ska jag alldeles strax ner och titta på Svenska Hollywoodfruar med familjen och en kopp te, det gillas. Blir nog flera skratt även denna måndag åt underbara Maria Montazami! Puss på er, ha en bra kväll ni med!

19:03:57/

Technologic

Fotografi / 2010-04-26





...och efter att jag redigerat dessa bilder dog mitt photoscape. Förvånad? Nej. Men jag lägger upp fler bilder så småningom när det fungerar igen!

Det här är iallafall bilder från Bounce som var så jäkla bra. Ni ser hur nära vi stod, då vi har ett vanligt objektiv och ändå fick så sjukt bra och nära bilder! Första bilden är från Michael Jackson danserna. Jag rös. Grät nästan. Blir så känslosam när det gäller Michael Jackson, sen hur duktiga var de inte på att dansa? Jag är fortfarande helt i extas från igår. Grymt, minst sagt.
Nu sitter och och ska försöka lära mig Technologiclåten, ni vet den som är med i reklamen? Typ sony ericsson eller något, de dansade även till den igår. Sjukt kul att sjunga till! Puss!

23:58:55/

The last bounce

Allmänt / 2010-04-25
Jag är precis hemkommen från The last bounce som ägde rum i Globen. Jag kan bara säga att fyfan vad grymt det var! Helt sjukt! Utan att överdriva och utan tvivel - Det var det bästa jag sett. Någonsin. Är riktigt glad att det blev av, då det var deras sista konsert. Man var hela tiden underhållen och blev lika överraskad varje gång över alla otroliga saker de kan göra, galet! Det var även flashmobar, då de i publiken började dansa, riktigt häftigt! Jag hade några vänner som var med där, bland annat Olivia. Michael Jackson dansen var också helt otrolig!

Nej nog med babbel. Nu är jag så trött att jag vet inte vad jag ska göra, ska duscha nu också sen blir det sängen omedelbart. Laddar över bilder imorgon, puss!

23:02:55/

Jak&Jil

Inspiration / 2010-04-24



Jak & Jil

Nu är jag så trött, så trött. Idag har varit en bra dag och jag har avslutat den med mycket god middag, godis & påskmust innan jag hamnade framför datorn där jag är nu. Riktigt beroendeframkallande allt det här med dator, internet & ja ni vet. Lite läskigt faktiskt, vill inte veta hur många timmar i mitt liv jag spenderat framför min kära dator som nu börjar gå lite segt. Just nu sitter jag och klickar runt på inspirerande sidor och bilderna ovan är ju snuskigt snygga. Kan sitta här ett bra tag till om mina  ögon orkar hålla sig öppna, men jag tvivlar dock på det.

Imorgon är det iallafall jobb för min det, 10.30 - 18.30, men tiden jag slutar kan verkligen vara helt olika, beror på om jag städar snabbt/behöver vara kvar och hjälpa till. Skulle inte sitta fel med att gå på Bounce imorgon, hoppas verkligen jag får ihop det! Puss!

22:30:21/

Q/A Photography

Fotografi / 2010-04-24



Jag har fått önskemål om att visa vad jag har för kamera/objektiv/inställningar, så nu kör vi!

Hemma finns det en Nikon D80 och en Nikon D40X. D80:n är nyare och bättre, men jag fotar fortfarande med D40X:n. Till D80:n har vi standardobjektivet och även ett zoomobjektiv, 55 - 200 mm. Till D40X:N även där standardobjektivet och jag har nyligen fått ett nytt objektiv, som jag verkligen rekommenderar, sjukt prisvärt! Det är ett f 1.8 / 50 mm objektiv. Det är alltså ett fast objektiv utan zoom och har en stor bländare. Den stora bländaren gör att bakgrunderna blir suddiga, att man får skarpare bilder och även att det är ljuskänsligt, så man kan ta bra och ljusa bilder i ett relativt mörkt rum.

Inställnignar jag brukar använda är helt olika. Försöker att fota med Auto så lite som möjligt och P är motsvarighet till auto, så den brukar jag köra på. Helmanuellt fotar jag väldigt sällan med, då jag inte lärt mig kameran så mycket än att jag vet hur man ska ställa in manuellt för att få det riktigt bra, men jag fotar mycket halvmanuellt, dvs; A -bländaren, S - slutartiden och P - motsvarighet till automatik. Hoppas ni fått reda på det ni ville, annars är det bara att fråga! Puss!


21:41:51/

Play/pause/stop

Allmänt / 2010-04-24
Hörrni! Här har ni en spotifylista jag rekommenderar er att lyssna på. Engligt mig riktigt riktigt bra. Bäst för er att ni har spotify nu. Listan är en blandning från John Mayer till Christina Aguilera. Har en riktigt fet musiksmak, antar att allt inte faller er in i smaken, men nuvetni! Puss!

17:49:04/

So good

Allmänt / 2010-04-24



Olivia, Jag & Frapino

Mysig dag idag! Solen sken och värmde mycket! Tog en frapino och hann gå i lite butiker. Är det bara jag som uppfattar det som att såfort man har mycket pengar att shoppa för och har tid att ta sig in till stan, så hittar man ingenting?!
Haha, jag skulle ju köpa byxorna. Först gick vi till zara i sturegallerian och den storleken som jag skulle ha satt jättestort. Sen gick jag till zara på drottninggatan och där fanns det ett par kvar som satt bra, men dragkedjorna var sönder. Då tog jag tunnelbanan till östermalmstorg och virrade runt ett tag. Sen skulle där testa byxorna igen, jag trodde de var felmärkta eller något, då hittade jag ett par som satt bra, men tyckte ändå de inte satt super, så jag väntar med dem, haha. Jaja, det blev lite motion iallafall!

BIG LOOVE

11:36:13/

nu

Allmänt / 2010-04-24
Jag håller på att byta om. Idag blir det stan en sväng med Olivia, jag ska köpa ett par grå jeans (hoppashoppas de sitter bra nu) och Olivia ska titta på smink, sen blir det förhoppningsvis en fika också, alternativt en latte och kika tunr i butiker innan hon ska dansa och jag ska hem. Ha det fint, puss!

10:45:19/

Sökes

Cravings / 2010-04-20


Sen jag såg detta halsband på en blogg för flera månader sen så har jag varit förälskad i det. Hela hur det ser ut, enkelt men ändå så jäkla snyggt. Nu har två av mina vänner kommit hem med liknande från olika länder och jag har fortfarande inte lyckats hitta en sånt, snällasnällasnälla hjälp, vet någon vart jag kan finna ett liknande i Stockholm? Kan dock finnas i Grekland och New york som jag ska till senare i år, men orkar inte vänta! (Okej, tråkigt att ha likadant, men kan inte släppa det sen jag såg det, love at forst sight!)

Det ovan kommer från en second hand någonstans i Sverige, är det det enda alternativet, att leta runt bland en massa second hand? Förresten, kan klämma in frågan: Bra second hand i Stockholm? Beyond Retro har ju sjuka överpriser, enligt mig ganska ovärt så man hellre kan köpa nya saker för samma peng..

BIG LOVE

00:06:23/

Combination

Inspiration / 2010-04-20


Älskar dessa jeansshorts från Monki. Till brunbrända ben säger jag gärna ja till de rosa och ett vitt linne till, annars gärna de svarta. Mycket enkel outfit, men less is more. Snygga gärna till med en massa ringar och ett silvrigt halsband så blir det farligt snyggt! 

20:56:17/

Sunny sunday

Fotografi / 2010-04-18



Hej mina solstrålar! Idag har jag jobbat i - håll i er nu - nio timmar! Jag hade dock en praktikant och likaså min arbetskamrat, så vi fick gå igenom alla arbetsuppgifter, sen fick de göra resten av jobbet. Jag har så roligt där, skrattar mest hela tiden, underbart folk! Men nu vet ni iallafall varför uppdateringen idag SÖG.
Oh förresten, förut har jag inte kunnat fota bilder manuellt, eftersom att färgerna blev helt kaiko, men igår gick jag in på inställningarna och verkligen kollade igenom dem, då upptäckte jag att jag hade inställningen "mjuk" och då ändrade jag till "normal" och nu blir de perfekta! Kolla bara tulpanbilden ovan, underbart!

PUSS PÅ ER


20:22:20/

Exit

Nyheter / 2010-04-17


Åh, jag måste tipsa er om ett läppstift jag har. Det kommer från Makeupstore och heter Exit. På bilden ser det ganska mörkt ut, men det är en ljus och mild rosa färg som är fin på läpparna, inte kladdigt som läppglans och inte en för stark färg, perfect helt enkelt! Kostar 170 kronor tror jag och är värd varenda krona. Det kommer bli superifnt i sommar till brunbränd hy, solblekt hår och en härlig sommaroutfit, underbart! Jag borde nog kontakta Maria Montazami om denna färg, skulle vara det ultimata läppstiftet för henne ju! ;)

LOVE

17:06:58/

100417

Allmänt / 2010-04-17


Cobrasnake

God eftermiddag! Idag har jag verkligen inte gjort någonting, har precis bytit om från pyjamas till myskläder. Ikväll blir det mys igen och imorgon blir det jobb. Har suttit lite och styrt upp hur jag ska skriva min A4-uppsats som ska vara inlämnad på onsdag och det går bra det lilla jag suttit!
Dagar som denna kan jag tycka är sköna, men ibland känner man sig bara missnöjd med allt. Att man inte går ut och får lite luft, att man inte städar rummet, att man inte ens bloggar, att man inte lägger mer krut på skolarbetet, ibland ger man bara upp, men nu har jag börjat komma igång med dagen. Jag ska nu försöka göra klart det här och ta igen lite bloggning, har inte bloggat på alldeles för länge nu, men enda anledningen är nu bloggtorka, har inte alltid material och kommer aldrig till skott att byta objektiv och fota mig med systemkameran - haha nej jag hatar att vara med på kort - men jag hatar också opersonliga bloggar, vilket jag tycker min är. Ha det bra allesammans och tack för att ni lägger ned tid på att kommentera, det värmer!
ps. vet någon hur man kan fota med självutlösare på webcam? går det?

LOVE  

18:09:56/

?

Allmänt / 2010-04-14
Nu när ni har blivit fler som klickar er in här passar jag på att ställa frågan: vad vill ni se mer av här i bloggen? Vill ni se fler bilder på mig? dagens outfit? mer foto? mer tips? mindre av någonting? Ös gärna på med förslag så blir det roligare för alla, bättre blogg och roligare för er att läsa!!

UPDATE: Tack alla fina för förslag, ska göra mitt bästa för att försöka uppfylla era önskan! ;)

BIG LOVE

16:12:52/

Vill.ha.nu

Cravings / 2010-04-14

Nu är det vår och snart sommar. Skulle inte skada med något av ovanstående plagg att gida runt i! Eller pilotglasögonen har jag ju redan, fick ett par guldiga när jag fyllde år, love it! Men resten skulle inte heller sitta fel, blev himla sugen på Alexander Wang väskan nu. Gaaah!

22:03:32/

April 13

Allmänt / 2010-04-13

Bilden lånad av Emmy

Åh herregud vad det är mycket just nu, därför har det varit en usel uppdatering idag. Jag har en massa i skolan, läsa ut böcker och prov. Har även tränat på gymmet nu på eftermiddagen, så har inte haft någon tid alls till datorn.
Hursomhelst, idag var en mycket härlig dag! Som nästan alla tisdagar, sovmorgon till 12.10 och två roliga lektioner på det! På median ska vi göra musikvideos och vi ska avra mods, en ungdomskultur på 1960talet? Ta en låt därifrån och anpassa filmen till den, haha det är lite skoj! Påväg till tåget idag också, så såg jag mina första tussilago, underbart, underbart! Riktigt varmt idag också, hallelujah!

Nej nu måste jag tillbaka till plugget, ha det fint, puss!

18:38:10/

Oh crap!

Allmänt / 2010-04-12


Ruskigt snygg outfit, k-o-p-i-e-r-a i vår/sommar!

Å hej och hå! Idag är det måndag vecka 15 vilket innebär att påsklovet är över. Det har varit skönt att vakna upp sent på morgnarna och tänka att "vad ska jag nu göra resten av dagen?" Man känner sig så fri och att man kan göra exakt vad man vill, när man vill. Men ändå, tycker jag det är skönt att komma tillbaka till skolan, men inte för plugget, gud nej, men för att träffa allt folk igen, och knyta sig till gamla rutiner igen. Fast ändå, hade inte sagt nej till längre lov.

Idag har jag varit så sjukt trött, kämpat för att hålla ögonen öppna och när jag kom hem satte jag mig i soffan och pluggade efter att ha ätit mellis. Hur tror ni det gick? Jag kan avslöja att det inte gick bra, då jag efter 10 minuter somnade med boken i handen. Sen får jag reda på att jag läste fel sidor också, toppen! Nu sitter jag ock ska börja läsa rätt sidor, idrott-kondition, längtar redan! NOT.

Förresten - Svenska hollywoodfruar ikväll, haha, längtar redan efter underbara Maria Montizami! <3


20:39:47/

Tummen upp

Cravings / 2010-04-11

Net-a-porter 

Jordnära färger är inne nu i vår and i like it! Riktigt mycket till och med. Gick in på netaporter och föll direkt för dessa sjukt snygga saker. De kostar endast ca. 10 000 styck, som hittat! Ööööh kanske inte riktigt, men liknande saker går nog att hitta på zara. Det är också fortfarande det där längd problemet. Vill jag bli 190 centimeter för att jag har på mig ett par snygga högklackade skor? Ena delen av mig säger NEJ! Du vill inte vara längre än alla, till och med killar - Och andra delen typ: JA! Vad spelar det för roll?! kör på det ändå! Blir dock alltid att Nejsidan väger tyngst. När jag kollar på bilden ovan blir jag så suger, galet schnyggttt!!

17:13:37/

Q/A

Q/a / 2010-04-11
Namn: Josefine (Essy och Maria är mina mellannamn) Född: 1994 Bor: Stockholm Mat: Allätare, men sushi sitter aldrig fel! Gör: Går inriktningen Sam - Media och jobbar även extra med att ta hand om barnkalas på ett äventyrslek! Kläder: Älskar stilrent med smycken som piffar till det. Tex. Jeans, blus och armband/halsband är ju en favorit! Intressen: Fota, sjunga, shoppa och vara med mina fina vänner Musik: Michael Jackson kommer ju alltid ligga varmt om mitt hjärta. Utöver honom är det ganska brett. Aldrig rock, mer soul/pop. John Mayers musik är ju G-R-Y-M! Här har ni en liten spotifylista med lite låtar jag gillar utöver Michael Jackson, haha. Framtidsplaner: Först gå ut skolan, sen har jag så mycket jag vill göra med mitt liv att jag inte vet vart jag ska börja. Men mode och musik är stora intressen jag skulle vilja utveckla! Skulle gärna vilja ha bott utomlands också, gärna USA/England. Personlighet: Svårt att säga själv. Men jag är nog ganska spontan, positiv, barnslig & envis! 5 saker ni inte vet om mig: Skrev det högre upp, men att jag nästan är besatt av Michael Jackson, har linser, har haft olika bloggar i sammlagt ca. 3 år, är ett år yngre - dvs. går med 93or och att jag är väldigt lång, 178,5 - 179 centimeter! (Mätaren visade olika båda gångerna, så antar att jag är någonstans där emellan :P

10:28:44/

Godmorgon söndag

Allmänt / 2010-04-11



Vackra bilder från Lina Scheynius. Första bilden har blivit min bakgrundsbild, så fin!

Godmorgon mina fina! Allt bra med er? Jag mår primabananer! Eller jag försöker typ förtränga allt det tråkiga, såsom att det här faktiskt är sista lovdagen. Att jag faktiskt har läxor och prov i veckan. Att jag ska jobba idag. Att jag måste städa rummet idag också, eftersom att jag inte gjorde det igår. Ja det är ungefär det.
Nu hade jag tänkt att baka scones till min familj,  vilket dröm-barn jag blev då. Får nybakt bröd serverat bara sådär, haha! Nejmen efter det ska jag iväg och få några timmar gjorda på jobbet, sen nystart i skolan!

Förresten, vad har hänt? Bara på några dagar har statistiken skjutit i höjden, riktigt roligt! Hoppas ni inte glömmer bort att lämna kommentarer då och då, blir så himla glad av alla!
Jag hade tänkt att ha "tio snabba" i eftermiddag med enkla frågor och svar om mig själv så ni får ett hum om vem jag är, är det någon speciell fråga ni vill att jag tar med där? Skriv i kommentarsfältet då så tar jag med dem!

BIG LOVE


22:11:18/

I can't help it

Allmänt / 2010-04-10
Nu ligger det till såhär va: Jag har hållt på en massa med designen den senaste veckan och framförallt idag. Jag har ju beslutsångest. Lider nog till och med av diagnosen extrem beslutsångest, i allt. Det här med design är också himla svårt, så snälla, hjälp mig och säg vad ni tycker! Vitt/Svart? Bild i headern? Som det är nu? Jag håller på att bli galen för jag har ingen aning om vad jag vill, H-J-Ä-L-P!

19:56:15/

Kom till mama

Kläder / 2010-04-10

Från have2have. Jag är fortfarande jäkligt sugen på dessa. 14 centimeter. Öhm, jag väntar nog ett litet tag till.

12:36:28/

10 04 10

Inspiration / 2010-04-10




Härliga bilder från The Cobrasnake man kan kolla på och drömma sig bort till varmare grader en regning vårdag som denna! Idag är det lördag vilket för mig innebär städa rummet och sen plugga. Har två böcker att läsa ut (läs: börja på). Kommer nog att gå sådär att få ihop det, att planera bokläsning har aldrig varit min starka sida precis. Sen plugga till idrottsprov, men allting är på onsdag-torsdag i veckan så det ska gå bra.
Ska ni göra någonting roligt idag? Berätta gärna! Så kan jag drömma bort från den där inte så värst roliga sdagen från mitt håll.

PUSS

15:51:06/

@ Annie's

Fotografi / 2010-04-09

Hon har väldigt snygga detaljer på väggarna, då hon har hängt upp snygga foton från Paris på en lina!

På golvet ligger samlingar av typ hundratals ELLE..

..och på nattduksbordet.

Bredvid oss låg hennes söta katt Simba och spann.

Imorse bakade vi världens godaste och minsta scones.

Vårt frukostbord imorse.

Sen åt vi dem!

Mycket mycket bra dygn hemma hos Annie. Gott att äta, scrucs och how i met your mother på tv, bra musik, dator, tidningar, promenad, slappa, mysa.

Train – Hey, Soul Sister

KÄRLEK

15:08:44/

Monki

Kläder / 2010-04-09


Vad glad jag blev nu! Gick in på monkis hemsida och såg att de hade en svart transparent lång blus. Skulle inte sitta helt fel att ha den! Nu kommer jag nog inte vara inne i stan på kanske en vecka, eftersom att slutet av lovet ska ägnas till plugg och jobb, blä. Men sen ska jag fasiken åka in och köpa den här. Tänk med jeansshorts och min svarta bh/bustier under i sommar, megabra! Har dock en liknande, bara att den inte är transparent, sen har jag en annan svart blus med knappar som är normallång och transparent. Får vänta lite men nä, jag vill nog ha den ändå. 

20:48:16/

Simba

Fotografi / 2010-04-08




Några fina bilder på Annies fina katt Simba sm jag tog tidigare idag. Nu ligger han bredvid oss i sängen och spinner för fullt, mysigt!

18:00:38/

Blueberry

Människor / 2010-04-08





Idag var jag och fina Annie inne i staden och fikade. Herregud vilket härlig väder, nu är det vår! Vi köptevarsin smoothie på blueberry och sate oss i kungsträdgården och drack dem, underbart gott! En stund senare stannade vi på Wayne's coffee och satt även där ute man måste ju passa på nu när det är så bra väder haha! Däremellan gjorde vi inte så mycket, gick bara runt, men jag fick med mig en svart poncho hem!
Nu sitter jag i Annies nya stora säng och myser med katten.

HA DET GÖTT!

10:30:15/

Pimp my fingers

Inspiration / 2010-04-08


Riktigt snygga ringar! Det är ett litet ihopplock med mina favoriter som kommer från den här och den här sidan. Nej nu ska jag göra iordning mig, idag blir det stan med finaste Annie, kameran hänger också på!

20:42:36/

Chinese food

Allmänt / 2010-04-07


Hej matblogg! Haha, men idag efter jag hade tränat (idag igen!) så kände jag och pappa, som är ensamma hemma ikväll, att vi var värda en god middag! Vi gick därför förbi en kinesrestaurang och köpte take-away! Vilken lycka, idag var jag ju extra sugen på kinesmat, score! För mig blev det friterade räkor, ris och sötsur sås, alltså det bästa. Nu är jag riktigt mätt och belåten! Kvällen spenderas med bra musik här framför datorn ett tag, sen kanske teven. Man gör inte så mycket nytta under lovet, men jag gillare!

PUSS

17:16:46/

Yum-Yum

Fotografi / 2010-04-07



Min dator kan vara lite seg ibland så idag bestämde jag mig för att gå in på fotogalleriet och rensa bilder. Jag hade 17 000 bilder där. 17 000! Har suttit och raderar ett litet tag nu och tror ni inte jag hittar en bild på sushi? Åh så gott! Bara jag som blir riktigt suktad när jag ser bilden?

Förresten, ni måste lyssna här - för ert eget bästa liksom. En spotifylista jag blir så glad av att lyssna på. Musiken är grym, den därl ivekonserten är helt otrolig!

CIAO


15:17:30/

inspiration från new york

Inspiration / 2010-04-07



Snart är det vår på riktigt. Eller det är egentligen vår nu, men man blir ju inte förvånad om det kommer snöstormar lite då och då, senast i förrgår. Våren är underbar. Man blir så lycklig när solen värmer till tio plusgrader, man kan äntligen gå ut i converse och skinnjacka och ta på sig solglasögonen. Trots den mysiga våren och sommaren som är nära kan jag inte sluta längta till New York. I höst smäller det då jag och min familj åker till New York en vecka, det ska bli så underbart!
På bilden ovanför ser ni Snygga Elin Kling i New York, tänk vad härligt, sitta med en latte från Starbucks och bara njuta. Hennes frisyr är också så jäkla snygg där, färgen och frisyren, inspiration!!

XOXO


22:18:03/

Julia Roitfeld at Theselby

Inspiration / 2010-04-06






Gick in på sidan Theselby. Sjukt kul att kolla på olika inredningar. Paris, New York, London, Milano och många fler ställen finns det foton från. Jag längtar tills jag får inreda min egen lägenhet. Det kommer nog ta ett tag innan det sker, först ska man ha en lägenhet också, men den som väntar på något gott!
Julia Roitfelds våning på Manhattan är det ni ser ovanför. Herregud vilken dröm! Exakt såhär vill jag bo när jag blir äldre. En våning i New York med den inredningen och alla underbara tillbehör, som kranen, gamla fotografin, en Louis Vuitton stol och sist men inte minst en gigantisk garderob. För att komma till bilderna på hennes hem klickar ni bara här!

KISSES & HUGS

18:38:07/

Träning

Allmänt / 2010-04-06
Haha, väldans onödigt inlägg, men jag måste bara säga: jag ska träna! Andra gången gillt, känns bra, men jag kommer vara D-Ö-D när jag kommer hem!! Önska mig lycka till? :D

PUSS

13:23:03/

Tisdag

Fotografi / 2010-04-06

Bild från flygplanet, taget och redigerat av mig

Lov är skönt. Riktigt skönt. Nackdelen är dock att 99% av alla vänner är borta och jag är hemma. Igår fikade jag med Olivia, var med Matilda i förrgår och de är typ de enda som är hemma. Senare i veckan kommer dock vänner hem jag ska passa på att träffa!
Nu skulle jag vilja ut och fota, men det finns ingenting roligt att fota, jag har inte sett några vilda blommor i år, har ni? Jag borde egentligen plugga, dvs. läsa en bok på över 300 sidor och plugga till idrottsprovet, men det är ju svårt att ta tag i dessa saker.

Gud vad jag bara babblar nu, väldigt onödiga saker, menmen. Nu ska jag förska komma på någonting att göra idag, haha! Det är fint väder idag, får faktiskt lite smått ångest av att vara inomhus.

PUSS

12:12:39/

skulls

Nyheter / 2010-04-06


Igår köpte jag somsagt en sjal. Jag har letat efter en innan, men inte hittat. När jag gick förbi punkt shop såg jag en halsduk med döskallar på och sa till Olivia "Det är ett sånt mönster jag vill ha, fast en sjal." På andra sidan av hängaren hänger den, perfekta sjalen, stor och med döskallar på. Det gjorde inte heller någonting att den var sänkt från 79 spänn, som bara det är billigt, till 29 kronor, glasspengar!

ps. fortsätt kommentera, riktigt roligt! :)

XOXO

21:52:27/

searching

Kläder / 2010-04-05


Vet någon vart man kan hitta en Ramones tischa? Jag har hittar två stycken, men då står det "Hey ho let's go" täckt över hela ryggen, eller en där det stod "Jabba ey ey" där framme, men jag vill ha en som på bilden, en svart och enkel tischa med endast loggan på framsidan! Uppskattar alla kommentarer! Tack för alla i det förra inlägget!! ;)

18:16:20/

Explosion

Fotografi / 2010-04-05









Bildbomb från när jag och Olivia var i stan och fikade på Noco, underbart! Fikade där för inte så längesedan, men fiket är fräscht, mysigt och har väldigt goda saker, på Roslagsgatan - gå dit!
Vi satt och fikade i säkert tre timmar, pratade och skrattade som vanligt, jag har altid roligt med den människan! När vi fikat ett tag så gick vi runt en liten sväng i huvudstaden. Olivia köpte ett par vita converse tillslut, de är ju slut överallt! Men ett par fanns kvar i hennes storlek så tur var väl det! Jag fyndade en döskallesjal som jag letat efter, endast 29 kronor på Punkt Shop, grymt! Vill ni att jag visar bild senare?

En annan sak. Jag har sagt det och säger det igen - Jag hatar photoscape. Hatar. Ett redigeringsprogram som är guld värt, när det fungerar, men nuförtiden fungerar det aldrig för mig, ah, jag blir så trött!! De två första är redigerade, men sen sket det sig, jaja nu vet ni det! Och om det är någon som vet någon lösning får ni vääääldigt gärna hjälpa mig!
Update: Nu ett bra tag senare så fungerar det att redigera, men det är inte ofta det går. Har fortfarande problem med programmet!

Ps. Ni kommenterar nästan aldrig, väldigt tråkigt tycker jag, endast några få kommentarer gör en peppad och gör det roligt att blogga, så släng gärna iväg kommentarer ibland! ;)

01:05:50/

Ja tack!

Inspiration / 2010-04-05

NASTY GAL 

Shiat vilka snygga kläder! Skulle inte precis säga nej till dem! Allting är svart, haha, men det är så snyggt, men ska nog börja köpa ljusare färger nu när våren är här och allt. Nu hade jag gärna suttit kvar vid datorn och suktat efter alla snygga kläder - spana in hemsidan om du ite redan gjort det! - men nu ska jag gå och lägga mig, imorgon blir det huvudstaden en sväng med Olivia!

Puss på er!

17:47:02/

April 3

Människor / 2010-04-03


Nu sitter jag i Matildas säng och försöker få fram lite ord på hennes otroligt sega dator, men nu går det, woho! Vi har varit ute en sväng, satt uppe på ett berg på en filt (Som ca. 10 minuter senare fick ett vackert brännhål eftersom att jag var lite klantig!) och rökte vattenpipa, det var mysigt! Man märker verkligen att det är vår nu, satt i skinnjacka, converse och en tunn sjal utan att frysa, härligt! Solen värmde också, otroligt skönt!
Nu väntar vi på middag, ska bli gott! Jag är också taggad på att ta moppen till någon affär och köpa godis, men Matilda är för lat...!!!

KÄRLEK

22:52:12/

+

Allmänt / 2010-04-02


Man kan ju iallafall längta, idag är det faktiskt bara 87 dagar kvar tills jag och min fina vän Matilda ska dit, till Grekland och öluffa! Åh jag vill ha sommar nununu! Vi kommer ha det så underbart! sola, bada, dricka goda fruktdrinkar, bli bruna, få solblekt hår, ha på oss snygga bikinis, tunna kläder, solglasögon, hattar, äta gott, lyssna på bra musik i ipodhögtalarna på stranden och hänga vid poolen, sen själva resan dit och tillbaka, ska även stanna i Zürich, det kommer bli SÅ SJUKT NAJS!!! Är det en tråkig dag i trista Sverige är det bara tänka på det här så får man feta lyckoruset.

LOVE

17:01:47/

påsk

Allmänt / 2010-04-01


Fina Matilda hjälpte mig att redigera bilderna, då photoscape på min dator är helt efterblivet! 

Nu mina vänner har jag påsklov, så otroligt skönt! Jag känner mig så lycklig och glad! En blandning av en massa saker; lovet, nytt objektiv, härligt väder, blivit vän med en jag inte har haft kontakt med på länge, att jag äntligen kommit igång med träningen, ja, jag är på topp helt enkelt!
Har inga speciella planer på vad jag ska göra på lovet, men vet iallafall att jag ska vara med några vänner och jag vill verkligen se remember me, har härt att den är asbra, naajjs! Nej nu ska jag byta om inför träningen!

Love

16:52:38/

50 mm / f 1.8

Fotografi / 2010-04-01


Bilder tagna med nya objektivet

SHIIIIT! Sjukt nöjd över objektivet, blev verkligen positivt överraskad över hur jäkla bra det är, och på bilderna har jag tagit med min Nikon D40X, har inte testat med vår Nikon D80 än, som ska vara bättre, framförallt med fokusen.
Den första bilden är tagen i mitt rum imorse, med rullgardinen neddragen och med taklampan på lågt ljus, sjukt att den blev så himla bra ändå!

XOXO 

RSS 2.0