18:05:36/

18.05 London tips

Allmänt / 2009-10-27
Okej, London. Tar en snabb resumé och tipsar lite !
Först kom vi dit, vid eftermiddagen var vi framme vid hotellet och gick sedan och åt nudelwok, supergott var det! De två dagarna efter var fyllda med shopping! Vi var där när affärerna öppnade och tills affärerna stängde! Lunch åt vi på Starbucks, supergott med mackorna och latten, yummie!
   Ni som funderar på att åka till London kan jag ge lite tips till! : Notting Hill, man ska ha sett det men inte så bra shopping. På lördagarna är det marknader där och är ju coolt att ha varit där med tanke på Notting Hill filmen! Madame Tussauds var jag på förra gången, riktigt coolt! Sen ska man ju ha varit på de kända och jättebra shoppinggatorna Regent Street, Picadilly Circus och Oxford Street till exempel. Finns många butiker som även finns i Sverige, Zara, H&M och en gigantisk Topshop till exempel! Primark är galet. Stort och sjukt billiga saker och man kan hitta snygga fynd! Musikalerna är också bra! Jag har sett Thriller live med Michael Jackson och den var grym! Rekommenderar verkligen den! På flygplatsen kan man inte heller glömma Victoria's Secret!
Sen bara för sevärdhet kan man se Big Ben och House of Parliament till exempel. I matväg så rekommenderas Indiskt, vi provade det eftersom vi hört så mycket positivt om det och der var gott! Det finns även ett ställe som heter China Town, mysigt och kinainspirerad och god mat! Apropå mysiga ställen så rekommenderas också Carnaby Street!
  
Japp, det där får räcka. Allting i London är underbart men det där är nog vad man "bör" ha gjort. Ha det bra, puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0