00:11:23/

Nu kör vi!

Allmänt / 2010-06-28


Dagen har varit toppen! En del av släkten är här, vi har ätit god mat och bara njutit av varandras sällskap.Vid tiotiden kom Matilda  och hennes familj och joinade. Nu har de flesta gått och lagt sig men jag och Matilda är uppe och är taggade till tusen! Alarmet står på 04.00, sedan bär det av till underbara Grekland!! Ha det bra här hemma i Sverige, hehe - och ska somssagt försöka ta mig in på ett internetcafé för små updates!

11:52:01/

Highway man

Allmänt / 2010-06-27

Jag på midsommar & d80n!

Just nu är livet härligt, så underbart. Tidigare imorse kom jag hem från mitt landställe, har haft en riktigt mysig helg där ute med familj och vänner. Nu sitter jag och lyssnar på Hoffmaestro, himla bra de där! Jag ska städa mitt rum och packa till Grekland, snart smäller det - imorgon åker vi. Gal1! Jag ska njuta som tusan där borta! Två veckor var det.

Kameran hänger med så det kommer bli en massa med foton därifrån, jag fotar numera med d80n (!!). Bilderna kommer jag självklart visa (bomba) er när jag kommer hem, jag ska även försöka ta mig in på ett internetcafé och langa iväg ett inlägg - en liten statusupdate hur vi har det och vad vi gör, antagligen bara en massa skryt om hur bra det är, haha! Packa var det ja..

13:13:14/

Midsommar

Fotografi / 2010-06-25



Idag är det midsommarafton! Jag firar den ute på mitt landställe (och kan blogga mha. iphonen uppkoplad till datorn!!). Jag har inte varit här på ett tag och det är ombyggt - riktigt fint och härligt! Igår satte jag upp studsmattan och skulle hoppa, vilket jag alltid gör här. Denna gång hade jag tänkt att ta mod till mig och göra en bakåtvolt - jag kan bara göra en framåtvolt. Helt ouppvärmd och ovan slänger jag mig bakåt och tvekar halvvägs vilket leder till att jag ligger där på rygg/nacke och fick ont. Har fortfarande lite ont - blää! Men det är inte så farligt det hade kunnat vara. Iallafall - Snart ska jag byta om till vad jag ska ha på mig idag, göra midsommarkrans och sedan vankas silllunch och allt som hör en midsommar till.

Här stannar jag till Söndag morgon och när jag kommer hem är det bara att packa. Senare kommer även Matilad och mina kusiner till oss för att sova över och åka till Arlanda tillsammans för att åka till Grekland, så underbart!

18:45:25/

body talk

Allmänt / 2010-06-23



Nu har jag och Matilda varsin engångskamera som ska användas i Grekland. Vi åker på måndag. PÅ MÅNDAG!! GAAAAH!!

18:43:47/

Yesterday

Fotografi / 2010-06-23







Här är lite bilder från gårdagen! Efter en dag i stan letade vi efter en restaurang där vi skulle äta middag. Kraven vi hade var: Billigt, pizza, uteservering. Vill man ha den kombon kan man inte gå runt på Odenplan och ta första bästa restaurang i hopp om att hitta någonting, så upp med våra iphones och leta efter ett ställe som levde upp till våra krav, vilket innebar detta ovan, plaststolar på något random ställe i stan, haha dör, så kul! Men gott var det!

13:25:03/

Outfit

Kläder / 2010-06-23


Jacka - Gina, som länge hängt oanvänd i garderoben sen jag bytte mot min andra gröna jacka - Skor - dinsko förra året - Shorts - Cubus - Bluslinne - Gina

Igår var jag i stan med Olivia, vi gick runt ett tag och därefter träffade vi Annie, Kim och Therese i Vasaparken, sedan åt vi middag och tog en fika på Wayne's Coffee, bilder kommer upp snart! Såhär såg jag iallafall ut igår!

22:05:42/

hot stuff

Inspiration / 2010-06-21



klänning - net-a-porter solglasögon - shopmfredric ring - ysl skor - scorett  

Jag såg ett liknande collage på en annan blogg och gjorde ett eget för att visa er - bananas vad snyggt allt är! Titta bara på klänningen, kärlek vid första ögonblicket på den. Solglasögonen har jag, resten får jag nog fortsätta drömma om och tyvärr vågar jag nog mig inte på skorna heller, då skulle midsommarstången kunna ersättas med mig, hehe. Tycker det är snyggt att vara lång, men blir lite för mycket med de där på mina fötter. Men vem har sagt att det skadar att titta?


20:12:07/

hit me!

Allmänt / 2010-06-20
Hörrni, vart har alla kommentarer tagit vägen? Som jag har sagt förut, även om det bara är en liten kommentar, gör det att jag tycker det blir roligare att blogga! Vi kan väl ta det på samma gång; Saknar ni någonting i bloggen? Vad? Haha, en header ska jag fixa någon dag när jag har en bra bild, men innehållsmässigt? Kör!

19:42:35/

brooklyn

Inspiration / 2010-06-20



theselby

Åh, nu är jag inne på The Selby igen och bara drömmer mig bort. Ruskigt fina inredningar av olika lägenheter i bland annat New York och London. Precis som i den där drömbilden man har i huvudet av hur och vart man vill bo i framtiden. Det mysiga loftet på första bilden hade jag verkligen inte tackat nej till!

19:18:09/

wavin' flag

Människor / 2010-06-20


Matilda och jag, Fårö

För ungefär ett år sedan, när jag kommit hem från Grekland följde jag med Matilda och hennes familj ut och seglade. Det var verkligen underbart. Vi åkte till flera olika fina öar och även till Gotland. Det var utflykter, fotografi, god mat, fint väder och en riktigt härlig atmosfär, när sommaren är som bäst helt enkelt.

Om åtta - snart sju dagar - sitter vi på planet och hon följer med min familj till Grekland där vi ska öluffa. Jag blir helt pirrig i magen när jag tänker på det, vi ska ha det så underbart! Tiden svävar verkligen förbi, i några inlägg nedan räknar jag ned från 30 dagar och nu är det bara en vecka kvar, gal1!

14:32:45/

sunday morning

Allmänt / 2010-06-20


Heey, nu sitter jag i soffan med datorn i knät och tittar på Top Model. Till frukost blev det bland annat detta - färska jordgubbar med mjölk. Hur gott?! De var sådär perfekt mogna också, underbart! Dagen till ära har jag inga speciella planer alls, har sjuk träningsvärk så lär bli kvar här i soffan ett tag till, det är ju så jäkla bra att bara finnas och må gott!

23:34:49/

june 17:th

Fotografi / 2010-06-17



Ph: Me

I eftermiddags har jag varit hos Sam, min systers pojkvän, eftersom att han fyller 18 år idag. Där var hans släkt samlad och det var god mat! Allt var riktigt mysigt och han har världens gulligaste småsyskon som jag ägnat en stor del av kvällen med! Till efterrätt var det cupcakes som var riktigt goda och nu sitter jag mer än mätt och belåten här hemma igen.

Imorgon har jag en fullspäckad dag. På förmiddagen ska jag iväg till gymmet och gå igenom lite nya maskiner med gyminstruktören som även ska följa med hela passet, lär bli ganska hård träning! Sedan blir det hem och göra sig iordning för att åka in till stan där jag ska träffa Olivia. Vi ska gå lite i stan och efter det blir det middag och Miss Li på Gröna Lund! Mot kvällen även förhoppningsvis Café 60! Puss


11:31:08/

lazy days

Allmänt / 2010-06-17



Ph: via fashionsquad

Sommarlov. Då man kan vakna upp utan att ha någon aning om vad man ska göra av dagen, ta lång sovmorgon och bara finnas, härligt tycker jag! Nu sitter jag med datorn i knät nere i vardagsrummet och har MTV påslaget. Känner dock att jag borde byta om till bikini och lägga mig ute i solen eller hitta på något annat för att ta vara på den soliga dagen.

Tänk att om 11 dagar kan man varje dag vara ute i solen och bara njuta i Grekland, det är helt galet. 11 dagar!! Jag och Matilda började ju nedräkningen för ungefär 300 dagar sedan och det känns som igår, snart är dagen här när vi stiger på planet, åker till Athen och sedan tar en båt ut till ön Naxos och efter det ska vi till San Torini och Paros, galet!


22:18:21/

all star

Nyheter / 2010-06-16


Jag har inte visat er mina nya converse, so here you go! Eller nya är de inte, men iallafall de nyaste av mina converse och fortfarande i rätt bra skick. Jag fick dem av pappa när han var i USA i början av året. Där är de mer än hälften så billiga, grrymt! Nästa gång ska jag beställa hem flera par i en massa olika färger, så snyggt! Gör vilken enkel outfit som helst snygg, typ jeansshorts, blus av något slag och converse är ju hur jäkla snyggt som helst, sen accessoarer till det som pricken över i:et!

16:30:26/

new

Kläder / 2010-06-15



Ny klänning, H&M 199:-, inte illa pinkat!

16:16:51/

we no speak americano

Allmänt / 2010-06-15





Ph: Matilda

Lite bilder från igår när jag var ute på Rindö på en mysig tillställning vid vattnet som Annie, Michaela och Lovisa stod för! Mot kvällens slut tog vi förjan över till Vaxholm igen där några övernattade hos Martin. Imorse vaknade vi upp av solsken och måsskrik, sommaren är verkligen här, underbart! En god glass åt jag också.

Dagen har jag spenderat med Matilda, vi har bland annat ätit på Mc Donalds och gått en sväng i Täby Centrum. Ha det fint!

13:25:40/

get mama a house

Fotografi / 2010-06-12





Ph: Me

Hej! Igår blev jag ju somsagt sjuk och är även idag, har legat vaken nästan hela natten också, usch! Men jag ville verkligen göra någonting igår eftersom att det var avslutning och njuta av början på sommarlovet, så när Matilda ringde och frågade om jag skulle med till Gröna Lund och se Teddybears var det bara att klä på sig, göra sig iordning och åka in. Det var bra! Måste nog tyvärr idag sota för att jag gick dit igår då jag fått feber, men det börjar bli lite bättre så jag hoppas verkligen jag blir frisk snart. Har en massa saker inplanerat kommande veckan! Hoppas allt är bra med er. Puss!

15:51:06/

skolavslutning!!!!

Allmänt / 2010-06-11
Idag var det skolavslutning och nu väntar ett tio veckors långt lov. Går inte att beskriva med ord hur underbart det kommer bli, och roliga saker är inplanerat också. Idag skulle jag egentligen iväg till Gabrielle och vara med några vänner, men imorse vaknade jag upp sjuk. Gick till skolan men efter det har det bara blivit värre, så jäääkla tråkigt och onödigt! Härlig start på sommaren liksom. Ute regnar det och är kallt, kunde vart bättre känner jag. Men det finns inget att göra åt situationen, nu ska jag gå och lägga mig igen (redan sovit flera timmar) och sen upp och försöka äta, vill verkligen bli frisk! Har någon en supermegakur mot förkylning?! Puss

15:26:01/

dilemma

Allmänt / 2010-06-07


Från Lowes blogg 

Tjenatjena! Hörrni, när jag klickat på köpknappen och gick runt och var allmänt glad för att ha fått tag på ett utav de få 39:orna som var kvar slog det mig plötsligt: Är det äkta läder? Fort som tusan sprang jag upp mitt i middagen och kollade. Icke sa nicke, det var immotationsläder. Skit också! Här lägger jag ca. 500 spänn på ett par sandaler som inte är äkta, då det tom. fanns billigare med äkta läder. De jag egentligen letade efter var de på bilden, men det är en annan modell som tom. kostar 200 kronor märkte jag i efterhand. Ska jag ringa och ändra min beställning? Ska jag vänta tills beställningen kommit fram och testa och se om de känns för plastiga? Ååh jag orkar inte, när jag väl beställer blir något galet. Snälla hjälp!!

22:05:30/

si, por favor

Cravings / 2010-06-05

Hej och hå vad snyggt! Jag hade tänkt att beställa hem skorna, så jsukt snygga! Alternativt köpa ett par liknande från Zara. Vet någon gullig själ där ute hur skorna på Nelly är i storlekarna? Superglad för svar! Puss

UPDATE: Nu är de beställda och är hos mig och ca. 10 dagar!! Första gången jag beställer från internet, det gick ju smidigt och smärtfritt! Lovar att lägga upp bilder när de är här. Hoppas hoppas nu att de sitter bra, men jag har ju gått efter en storleksmall så det ska nog bli bra!

17:40:53/

golden teeth

Cravings / 2010-06-04

              
Snyggt från topshop


12:25:34/

break your heart

Allmänt / 2010-06-04




Cobraormen 

Hej! Idag har jag ingen skola, u-n-d-e-r-b-a-r-t! Nu sitter jag och velar på om jag ska ta en springrunda och sedan iväg till gymmet (hurtigt värre!), alternativt bara en av dem. Ett annat alternativ är att åka in till stan och förtsätta min jakt på jeansshort, seriöst det finns inga snygga jeansshorts i hela stockholm, jag blir galen! TIPS?!

Hursomhelst tycker jag alternativ 2 låter mycket mer frestande än ettan, men jag var i stan igår och ska dit imorgon igen för att träffa min kusin, känns lite ovärt att åka in idag också då. Nu: Fet frukost!


22:54:48/

explosion

Fotografi / 2010-06-03

Edith och Annie

Vackra Annie

Studentflak överallt! Tagg!
Snyggsara

Söta Edith!

Sara och Edith

Hejhopp! Här kom en liten bildbomb från idag. Jag slutade vid tio idag, en normal skoldag dårå. Haha, nästan iallafall. Nu på senaste tiden har jag börjat sluta tidigare, ha sovmorgon och allt sånt där inför sommaren, råskönt!
Idag efter skolan åkte jag hem och sedan direkt iväg till stan där jag träffade Edith och Annie! Vi fikade och prutade ned jordgubbar från 20/st till två för 25, ganska så najs va. Enligt högtorgsnissen var jag Pamela Anderson och Edith Alicia Keyes, tack för den liksom. Jaja, jag tror faktiskt han försökte få till en komplimang, fast misslyckades, haha! Därefter köpte jag, Edith och Sara kulglass och satte oss på en uteservering, jättemysigt! Sedan kom Emmy också. Mysig dag det här!

RSS 2.0