19:44:12/

March 31

Allmänt / 2010-03-31


Bilder från mobilkameran

Idag är det torsdag! Eller det skulle man kunna säga, eftersom att vi är lediga på fredag och en hel vecka efter, hurra för det!
Efter skolan idag åkte jag först till Täby Centrum och köpte nya träningskläder; långa tighta byxor och fyra tischor, perfekt att träna i! - roligare att träna med snygga kläder också!
Efter det åkte jag in till stan och fikade på noco med fina Annie! Blev en vaniljlatte och en stor och torr bulle, haha, men det var hursomhelst gott! Vi satt där i ungefär en timme och hade det mysigt! Rekommenderar det fiket, på Odenplan ligger det!
En annan sak; är inne på att köpa ett 50 mm / f 1.8 objektiv, då blir det många och snygga bilder. Jag hoppas verkligen det blir av nu!
Update: Vad tror ni ligger på matbordet när jag ska ner och äta?! - OBJEKTIVET! LYCKA!!

PUSS!

21:56:45/

work out

Allmänt / 2010-03-30
Shiat, nu är jag nöjd med mig själv; jag har nämligen tränat! Nu är jag helt slut och ska snart sätta mig och läsa igenom samhällskunskap, vet inte om jag ska skriva omprov imorgon eller inte, man får välja om man vill. Jag var nöjd med mitt resultat, men kunde ha varit lite bättre och med min beslutsångest kommer det inte gå så bra att bestämma mig haha! Nu ska jag ta en dusch och kanske fixa naglar och sånt så jag känner mig riktigt fräsch och sen så blir det nog kvällsté. Hoppas er dag har varit bra!

PUSSS!!

22:08:46/

march 28

Allmänt / 2010-03-28


Snygga Adriana Lima & Ana Beatriz Barros by Ellen von Unwerth får snygga till detta tråkiga inlägg. Förresten, solglasögonen åt höger är de jag har! ;)

Idag har jag inte gjort mycket nytta på jorden. Jag kände mig seg och trött men ville ändå göra någonting av dagen så jag åkte vid tre in till stan för att leta efter en RAMONES tischa, men på punkt shop hittade jag ingen, så jag gick till en annan affär, som tipsade mig om en annan butik  på drottninggatan. Efter ungefär en halvtimme får jag reda på att jag gått åt helt fel håll och går då till det rätta hållet, men hittar ingen där heller, gud vad jag blev irriterad! Sen skulle jag köpa ett par svarta jeans från bik bok, men de fanns inte kvar i min storlek, så det var ingen nytta att åka in idag egentligen. Förresten, någon som vet vart jag kan hitta en enkel vanlig RAMONES tischa? Tipsa gärna!
Nu har jag sett på wipeout och ballar av stål och kämpar med att hålla mina ögon öppna, trots att klockan bara är tio, och egentligen nio, herregud.

PUSS

12:17:04/

The garden collection

Kläder / 2010-03-28

Jag antar att den är slut överallt, men är det någon som har någon aning om vart den kan finnas kvar? Äckligt snygg, kolla bara här hur snygga Elin bär upp den, jag dör lite här.
Nej nu är det frukost! 

19:55:20/

summer

Inspiration / 2010-03-25




Bilder från The cobra snake. Underbart med härliga sommarbilder, räknar ständigt ned till sommarlovet och tiden emellan är också sjukt härlig, då man kan ha på sin snygga kläder och inte bara ta på så många lager som möjligt för att inte frysa ihjäl. Nej sol vill vi ha! Tycker att snön har gjort sitt i år!

19:27:53/

Fika

Allmänt / 2010-03-25


Nu är jag glad. Inga mer skolsaker på denna vecka och så långt jag vet, jag fick hem riktigt snygga saker idag och har precis varit med min finafina vän Annie. Vi satt på Coffe House By George och gick sedan runt en liten sväng i huvudstaden. Snart ska jag ned och äta middag och äta våfflor till efterrätt, det är ju våffeldagen idag mina vänner! Ha det grymt puss! 
PS. Tack blogg.se för att ni förstör kvaliteten på bilderna jag lägger upp, gaaah!!!

22:56:24/

Fashion against aids

Nyheter / 2010-03-24



Det är verkligen någonting fint. Välgörenhet. Att bry sig och att göra goda gärnignar i världen för att hjälpa de som har det svårt, underbart. Nu har H&M gjort det igen, designat kläder för att stödja olika HIV-organisationer. Kollektionen kommer ut i maj nu 2010 och 25% av intäkterna skänks till HIV-organisationer. Det var även riktigt snygga saker som fanns, allting på bilden här är någonting jag kommer att kolla efter i butikerna när de släpps, perfekta shortsen, snygga sandaler, kavajen, ja allt!! Vill ni läsa mer om detta kan ni gå in här.
Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon är det tredje och sista provet denna veckan, skönt!


15:20:29/

Sunny day

Människor / 2010-03-24



Gabrielle & Victoria, Victoria, Johanna

Nu är våren här - eller iallafall en bra bit påväg! Varmt och soligt idag, underbart! Första lektionen hade vi samhällskunskapsprov på vg-mvg nivå. Jag var stressad innan, som vanligt, men det kändes iallafall riktigt bra! Hoppas på det också!
Efter provet var vi ute en sväng i solen, jag, Johanna, Gabrielle och Victoria, underbart! Hann ta några kort med mobilkameran också, tycker det blev bra kvalité på bilderna! Och en liten ps; jag vet att jag råkade hålla för typ ett helt finger för bilden på första bilden, haha, men skitsamma..

Timbaland ft. Katy Perry - If we ever meet again

23:36:12/

Q/A

Q/a / 2010-03-23

Nu inför jag en ny kategori i bloggen, Q/A, som står för frågor och svar. Om jag skulle ha en frågestund så skulle det ta ett bra tag innan jag samlat ihop någora frågor, med tanke på hur ni kommenterar nu, nästan ingenting alls, skärpning! Haha, men om det dyker upp frågor i kommentarsfälten, kan jag ta upp allting i ett inlägg, smart va?! Det kan vara allt mellan himmel och jord, kör hårt!


10:45:22/

Min man

Film / 2010-03-23

10:24:02/

rain

Allmänt / 2010-03-23

En otroligt vacker bild jag hittat för längesen!

Sovmorgon idag, varje tisdag till och med, ända till 12.10! Jag gick upp nio idag igen, jag fattar inte varför jag ställer klockan så tidigt även om jag har sovmorgon? Aja, då får jag lite pluggtid och kan ta det lugnt! Jag har inte velat dra upp rullgardinen än, men det lilla jag sett av vädret på morgonen verkar inte så härligt, hörde till och med regndroppar, fy!
Nej nu ska jag äta brunch, tjingeling!

BELIEF - JOHN MAYER

22:12:50/

change

Allmänt / 2010-03-22
Har jag för stora bilder? På min dator ser det bra ut, men på vissa ser de kanske lite för stora ut? Funderar på att köra stoeleken mindre, och liksom förminska hela bloggen och kanske ändra bakgrundsfärg till vit eller någonting ljust och vårigt? Kom gärna med förslag!

Nu gjorde jag det! Jag har ändrat en hel del, men säg fortfarande till om ni kommer på nya saker! Tycker ni jag ska ha kategorierna i sidan eller uppe som jag hade förut?

10:01:16/

födelsedag

Fotografi / 2010-03-21




Hittlis har dagen varit super! - och då är klockan bara tio. Jag vaknade upp av sång från min familj och min farfar som är här, låg vaken sedan klockan 7, jag som alltid vaknar sent! Det är alltid någonting speciellt med födelsedagar! Efter det öppnade jag alla, mycket mycket fina paket och åt rulltårta och choklad med grädde ur en väldigt fin kopp vi har på födelsedagar.
Vad jag fick var ett par rayban pilot, en parfym, smycken, dkny silverarmband, pengar, presentkort, longchamp necessär och en mycket fin bok, som har samma design som en lanvin skokartong, mycket bra! Nu ska jag äta frukost och njuta av dagen, samt iväg till Täby Centrum med mamma en liten sväng. Hoppas ni också får en bra dag, puss!

21:06:00/

fint

Allmänt / 2010-03-20





Idag åt vi lunch på sawadee! Det var riktigt mysigt, men alla var ganska sega så blev inte så mycket gjort förutom det, men det är skönt det med! Nu sitter jag här, trött! Jag hade tänkt att fixa iordning lite i mitt rum nu och sen bara vänta och längta tills imorgon bitti då jag blir 16 år! YÄÄY

13:33:58/

lördag 20 mars

Allmänt / 2010-03-20
Godmorgon mina vänner! Idag på morgonen har jag pluggat matte med farfar, ska städa lite och plugga lite till. Vid tre ska jag till Täby Centrum för att luccha med ANNIE , SARA , Therese och Ellica, ska bli mysigt! Ikväll är jag hemma för att imorgon vakna upp av ja må hon leva, super! PS. Vad tycker ni om nya designen? Var tvungen att göra något nytt kände jag, lite ändringar, men ändå stor skillnad!

23:04:44/

silver

Kläder / 2010-03-19


Silver är så snyggt, speciellt stora halsband och örhängen! HÄR hittade jag ett kollage med tips på snygga! Jag är bra på att drömma mig bort och kan inte låta bli när jag tänker på sommar, solbränna, solblekt hår och stora smyckan, I CAN'T WAIIIT! 

22:59:56/

ideologier, första- & andra vk, ryska revolutionen, mellankrigstid, kolonier

Allmänt / 2010-03-19
det är vad som nötits in i mitt lilla huvud hela veckan och att blogga var inget att ens tänka på. Jag brukar ha det ganska lugnt, men nästa vecka består också utav prov, tre ganska stora; matteprov på allt vi gjort hittills, samhällskunskap och sedan spanska för att göra allt lite roligare! Nej nu ska jag inte tynga ned er med mina läxor och ska se till att hitta lite att blogga om. Förresten, jag fyller ju år i övermorgon, och grattis till mormor som fyller år imorgon! PUSS

22:38:10/

100309

Allmänt / 2010-03-09
Igår blev jag sjuk och fick feber på kvällen och idag var jag lite hängig, men feberfri, gick till skolan trotsallt! Nu sitter jag här och gör en önskelista. Hittills står där militärjacka, väska och hunterstövlar. STÖVLARNA ÄR SLUT ÖVERALLT!! Vart kan man köpa? Vore glad för svar! Nej nu ska jag fortsätta mitt kollage, kommer upp senare, puss!

RSS 2.0