12:59:50/

stockholm

Fotografi / 2010-12-29









Det började med att vi bestämt att vi skulle sitta på tåget som var i täby centrum 12.16. Klockan 12.14 fick jag ett samtal av Mathilde som frågade vart jag var och jag som låg och sov fick panik och studsade upp ur sängen. Jag hade en kvart på mig att göra iordning mig och jag lyckades faktiskt, rätt imponerad!

I stan gick vi runt och kollade lite affärer och fikade på hurry curry (ni MÅSTE äta deras morotskaka, den godaste kakan jag någonsin ätit i hela mitt liv!). Vi gick runt ett bra tag och vid halv nio var jag hemma igen! Vi hade fått erbjudandet att följa med några i klassen på pulkaåkning, men vid tio sa de att det var inställt så det var skönt att slippa handskas med den där beslutsångesten... Nu: äta frukost!

20:59:23/

engångskamera

Allmänt / 2010-12-22






När jag och Matilda var i Grekland i somras hade vi med oss varsin engångskamera och hon har framkallat sin, här är några av hennes bilder! Sjukt kul att kolla på och riktigt bra bilder. Nu blir jag riktigt taggad att framkalla min! Här är iallafall några av bilderna och man kan ju inget annat än att längta tillbaka när man ser dem! Det är inte helt dumt här heller, när det snart är jul och allt men sol och bad sitter ju aldrig fel!

Nu ska jag gå till Olivia, tror vi ska titta på SATC, mysigt! Känns dock inte så frestande att gå en kvart i -23 grader, men det är bara att bita ihop! Har förövrigt haft ett bra dygn. Jag, Marcus och Mathilde var med varandra och var uppe lite för länge, men är det lov så är det! Ha det bra, puss!

17:09:31/

19 december

Allmänt / 2010-12-19



Idag är det fjärde advent och julafton om fem dagar! Jag hänger inte riktigt med tiden, allting har gått så sjukt snabbt! Jag har hittills inte gjort mycket alls på lovet, sovit och tagit det lugnt. Det har dock varit väl behövligt det med efter alldeles för många dagar med för lite sömn, får bli ändring på det!

Idag har jag verkligen levt upp till att inte göra någonting. Vaknade, kollade julkalendern på svtplay, åt frukost, kollade på En galen jul, Spy kids (!!), Familjen Kardashian (allt som gick på kanal 5 den tiden), sen segade lite till i soffan, sen datorn och har gått och smygätit på julgodiset mamma bakade imorse. Men är det lov så är det! Känner dock att jag måste iväg härifrån och socialisera mig lite så ikväll blir det café 60 med ett tjejgäng, mys!

22:27:32/

white light moment

Fotografi / 2010-12-17

Mathilde och Alexandra



Alexandra


Gabriella

Emma


Emma och Emma


Äntligen är det jullov! Igårkväll sov jag hos Mathilde och vi hade det sjukt mysigt! Vi myste, kollade på taken och åt gott. Kan nog alla repliker utantill nu efter att jag sett den så många gånger, men den är ju så bra!

Imorse fixade vi oss tillsammans innan vi begav oss mot skolan. Där kollade vi när esteterna uppträdde, de sjöng jullåtar och hade julspex där de imiterar och överdriver de olika klasserna i skolan, sjukt kul! Efter det fikade vi med klassen och efter det åkte jag och några tjejer i klassen till stan och åt sushibuffé på rice. Gott och mysigt! Efter det hörde vi rykterna om bombhot och att man inte skulle åka tunnelbanan, så vi fick gå en lång promenad i snön/slasket till tåget. När jag sen ska av går hela min påse sönder och allt ramlar ut, sen får jag vänta en halvtimme på bussen. Inte bästa avslutet på dagen kanske.. Nu tar jag det lugnt och ska snart lägga mig, helt slut! Imorgon jobb från klockan 10. Puss!

02:21:45/

10 december

Allmänt / 2010-12-11

Innan middagen

Hej! Herregud vilket liv det blev här under dagen. Tusen tack till er som har givit fina kommentarer, betyder mycket! Och till er som skrev det andra och fortsätter att kommentera anonyma kommentarer, jag tänker inte fortsätta såhär. Prata med mig personligen eller lämna det, det här är ingenting jag tänker lägga ned mer tid och energi på.

Förutom allt det där, har jag haft en bra dag! Efter skolan åkte jag in till stan för att titta på när min fina vän Matilda var lucia för ett riktigt fint luciatåg. Därefter åkte jag, Annie och Tove hem till sistnämnda och gjorde god mat, tittade på film och åt annat gott. Riktigt mysig kväll, hoppas ni också haft det bra! Nu är jag sjukt trött, helt vänt om mitt dygn. Nu: sängen!

21:41:16/

idioti

Allmänt / 2010-12-09
Såna här inlägg har ni sett förut men jag kan inte hålla mig. Jag förstår mig verkligen inte på vissa människor. Speciellt inte dessa fega idioter som sitter bakom datorskärmen och slänger iväg kommentarer till människor de inte känner. Jag finner ingen logik alls, vad tjänar man på att skicka iväg anonyma elaka kommentarer? Alla vet vi att det är osäkra människor som inte har något bättre för sig och jag tycker synd om dem. Jag har ett litet tips till er: skaffa er ett liv. Gå fan inte in på min blogg och släng elaka kommenterer till mina vänner.

Det här är min blogg och här lägger jag upp saker som rör mig och betyder mycket för mig. Speciellt mina vänner, det bästa och finaste jag har. Jag älskar att fota och när jag har fotat tänker jag direkt att det ska upp på bloggen för att jag tycker om att dela med mig av mina fotografier och visa er mina fina vänner. Jag kräver ingenting tillbaka, men ni vet att jag blir glad över varenda liten positiv kommentar jag får och har tur att nästan aldrig få någon negativ. Men när man får en elak kommentar, medför det så mycket ilska och tar så hårt. Varken jag eller den som fått kommentaren riktad mot sig mår bättre av det och jag antar att idioten bakom datorskärmen som skrev kommentaren inte heller gör det.

Nu är det inte riktat mot mig, men mot min vän och jag mår dåligt av att veta att det finns såna människor där ute som ens lägger energi på att gå in på en blogg för att skriva elaka kommentarer. Du som skrev kommentaren, gör mig en tjänst. Gå inte in på min blogg och tänk efter en extra gång innan du skriver något på något annan ställe, det sårar.

20:23:45/

fredag

Allmänt / 2010-12-04






Heyy! Här är några bilder jag tog igår. Jag och Mathilde åkte in till stan och var där i några timmar, men de timmarna gick sjukt snabbt! Gick lite överallt i stan, jag köpte en tröja på weekday ni får se sen och mot slutet stannade vi och åt på mc donalds! Mot kvällen mötte jag upp Matilda, åkte hem till henne, sov över och var med henne en stund idag. Vi fotade inför en affisch jag ska göra på median i skolan, spännande! Jag tycker vi fick till några riktigt bra bilder men det tyckte inte Matilda haha, men vi får se hur det blir!
När jag skulle hem från henne gick jag av en station för sent så missade bussen vilket ledde till att jag fick ta en annan som gick en halvtimme senare och från den fick jag gå en tjugo minuters promenad. Kände varken mina tår eller fingrar efter det, usch! Nu är jag sjukt trött och ska ha en myskväll här hemma, imorgon andra advent, mys!

RSS 2.0