17:51:02/

louise

Fotografi / 2011-04-28



Igår tog jag lite bilder på min fina syster som snart tar studenten! Jag fick i uppgift att göra hennes kort och det är såhär bilderna ser ut. Åh vad hon kommer vara fin på sin student! Och jag längtar så jag dör tills det är min tur, ett år kvar!

08:50:38/

dreamworld

Allmänt / 2011-04-26
Jag & Gustaf

Helgen har jag spenderat med Gustaf! Han, jag och Louise har varit ensamma hemma i helgen så vi har haft en mysig och lugn helg och solat mycket! Igår var jag och Gustaf i stan och shoppade lite (eller snarare han) och efter det åt vi middag i stan med hans pappa. Vi satt på en uteservering vid medborgarplatsen, där det förövrigt var fullt av folk som njöt av solen. Jag säger det igen, det känns verkligen som sommarlov!

Nu ska vi göra iordning oss inför första skoldagen igen efter lovet, jag passar på att blogga medans han duschar. Ikväll blir det träning (första gången efter ett 4 månaders uppehåll, lär ju gå bra..) och plugg, som tur är är Gustaf här och gör det lite roligare och vi avslutar antagligen kvällen med lite SATC och Gossip Girl, hehe.. Love

Lyssna!

11:57:28/

london 3

Allmänt / 2011-04-22

Alexandra i ett telefonbås på Oxford Street
Ännu mer Alexandra, här med en abercrombie & fitch modell

Utflykt med klassen, här till Greenwich

Jonas och Malin i väntan på båten mot Big Ben, London Bridge och London Eye bland annat
Finaste Lisa och Mathilde vid London Eye (man skymtar det lite i bakgrunden haha)
Gabrielle och Annie vid London Eye
Vi bodde på Svenska Sjömanskyrkan, här är kyrkan precis bakom matsalen

Kom på att jag inte visat er sista delen av London. Jag har hur mycket bilder som helst, det här är bara ett litet urplock, men ni får iallafall en bild av hur det var. Jag saknar London, att bo med hela klassen, att gå runt och shoppa på Londons gator med klassen, behöva ta av sig jackan och byta sina converse mot ballerinor för att solen värmde så mycket, att gå på marknader med klassen, att äta en stor, jättegod frukost för att sen bege sig ut på nya äventyr, fixa sitt reportage, äta middag med klassen, att gå på Londons gator på kvällen. Åh, jag saknar allt. Det var en riktigt bra resa!

18:54:48/

looking for:

Allmänt / 2011-04-21


åh!!! Lowe i sjukt sött linne från H&M Conscious Collection. Någon som vet på vilket H&M i Stockholm jag får tag på det? Eller är jag för sent ute då kollektionen varit igång ett tag? Riktigt snyggt och enkelt!

18:34:33/

i'm on a boat

Allmänt / 2011-04-21
Grekisk sallad till lunch!

Som sällskap hade jag min fina syster, Louise.

Hej mina vänner! Idag har jag haft en riktigt härlig dag! Jag blev väckt vid elva av mamma som sa att det var 20 grader och solo ute, vilket fick mig att studsa upp ur sängen. Har inte hunnit sola så mycket än i år så det gäller att passa på och jag har faktiskt fått lite färg! Efter ett tag åkte jag till täby centrum och mötte upp Louise för att köpa lite saker, fixade bland annat en mors dag present och världens godaste body butter som jag snyltat av syrran och mamma ett tag hehe. När vi kom hem gjorde jag en grekisk sallad och åt den tillsammans med Louise, som avnjöt ett glas rosé. Härlig dag helt enkelt!

Nu ska jag städa mitt rum, jag förstår fortfarande inte hur det kan bli stökigt så snabbt! På kvällen ska jag nog vara med Gustaf igen hehe.. Cha cha bloggen!

23:01:02/

grillkväll @ julia

Fotografi / 2011-04-20








Första grillkvällen ute igår och imorgon ska jag och Louise ligga och sola på altanen hela dagen, det känns som sommar redan i april! jag älskar lov!!!

22:48:39/

11-04-20

Allmänt / 2011-04-20

De två första bilderna är Matildas

Oj vad dagarna går fort på loven. Imorgon är det redan onsdag! Jag har gjort saker varje dag vilket gör att allting går så mycket snabbare. Bland annat har jag träffat Matilda och Marcus. Marcus gick i min klass och av en slump stötte jag på honom där jag skulle träffa Matilda, så det blev som två flugor i en smäll, jag fick äntligen träffa två personer jag träffat alldeles för lite på senaste tiden. Vi satte oss ute i solen och drack frapinos från Espresso House, så härligt! Love

16:55:17/

inte min dag idag

Allmänt / 2011-04-19
Jag har precis kommit hem från Gustaf. Planen var att ta moppen hem, som jag åkte dit med igår, göra iordning mig och sen hämta upp Mathilde och åka till Julia där vi ska ha grillkväll ikväll. MEN, tror ni inte att jag låser in nyckeln i moppen? Gustafs mamma var gullig och skjutsade hem mig till mig där jag skulle hämta extranykeln. Så var det fel nyckel! Så fick skjuts hem igen. Omständigt.. Och jag lever fortfarande utan vetskap om det ens finns en extranyckel till moppen, då är jag rätt körd. Fan, första gången jag kör moppe i år var igår så händer det här..

Jaja, nu ska jag skynda och göra iordning mig och laddar för en mysig grillkväll hos Julia med härliga människor, kameran hänger med!

19:16:37/

humlegården

Allmänt / 2011-04-18







Åh vad jag älskar våren och lov! Idag har jag haft en riktigt härlig dag. Den började med att jag och Gustaf gick upp och åt frukost på verandan och passade på att sola lite, så sjukt varmt ute! Känns snarare som sommarlov än påsklov. Efter det åkte han hem till sig och jag in till stan för att träffa tjejerna. Vi köpte lite gott och satte oss i humlegården. Det var riktigt varmt och skönt och vi satt och snackade i flera timmar.

Nu är jag hemma och ska snart åka till Gustaf. Sen ska vi handla lite gottis (som vi ätit hela förra veckan hehe) och kolla på film. Imorgon är vi barnvakt åt hans lillebror, som är världens gulligaste och på kvällen ska jag på grillmiddag. Åh vad jag älskar lov!

19:39:57/

smellin' good

Nyheter / 2011-04-04
Ph: Josefine

Chacha bloggen! Tänkte att jag skulle visa några favoriter bland mina dofter. På bilden är det Chloé, Replay och Miss Dior Cherie! . Fick den sistnämnda av pappa när han nyligen kom hem från New York och till det fick jag även en necessär och hudkrämen som är längst bak på bilden. Så lite tips om ni letar parfymer! Kände att jag glömde fota Versace nu, aja. Den luktar iallafall också gottt!

20:56:28/

london 2

Fotografi / 2011-04-03

Underbara Mathilde väntar på tunnelbanan
Gabrielle när vi väntar på klassen för att bege oss mot British Muséeum
Julia, Lisa och Johanna
Jonas utanför British muséeum
Vi åt oftats ute men en dag beställde några av oss hem asiatisk mat, det var gott!
Inte dålig utsikt från bussen
Snyggingarna Mathilde och Gabriella på Oxford Street (mycket fritid, shopping varje dag!)
Telefonbås

Herregud, jag har så mycket bilder att jag inte vet vart jag ska börja! Men här kommer en del bilder från London. Jag läser media/journalistik så klassen begav sig till London på repotageresa där vi skulle intervjua personer för att göra repotage. Det var sjukt kul! Nu: Taken på TV4, sjukt bra film, kolla!!! Resten av bilderna kommer förhoppningsvis imorgon!

RSS 2.0